Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.8.2021

Huikeita oivalluksia ja huikeaa tekemistä

Tällä viikolla Merkurius ja Mars tekevät yhtymää Neitsyen merkissä kolmiossa Uranukseen. Tällaisen jakson aikana yhdistämme ihmiskuntana kollektiivisesti oivaltavat ajatukset oivaltavaan tekemiseen tavalla, joka vie elämäämme uuteen ja vapaampaan suuntaan. Jokaisella on mahdollisuus olla toteuttamassa tätä yhteistä luomistapahtumaa hetkellisesti avautuvassa aikaikkunassa erittäin innostavassa ja menestyksellisessä ilmapiirissä. 

Esoteerisen astrologian näkökulmasta katseltuna luomme koko ajan omaa elämäämme, eikä liene vaikea ymmärtää, kuinka arvokkaita tällaiset luomisikkunat ovat elämämme mielekkyyden kannalta. Ensin on hyvä katsoa, millaisen elämän olet tähän mennessä luonut itsellesi ja hyväksyä se parhaaksi mahdolliseksi todellisuudeksi juuri nyt. Seuraavaksi on paikallaan miettiä, oletko halukas omalta osaltasi sitoutumaan tämän positiivisen ja menestyksellisen jakson toteuttamiseen omassa elämässäsi jollain itsenäisellä ja omintakaisella tavallasi.

Olemme täysin erottamaton osa maapallon ja aurinkokuntamme kehityskulkua jokaisen päivittäisen ratkaisumme välityksellä. Luomakuntamme rakentuu aivan täydellisestä järjestyksestä, johon ei mahdu ainuttakaan virhettä ainoankaan ihmisen osalta. Kaikki ajatuksemme ja tekomme sopivat pyhään järjestykseen ilman pienintäkään epäilystä. Emme voi koskaan tehdä mitään väärin, mutta meillä on vapaus ajatella tehneemme jotain väärin ja meillä on vapaus kokea siitä syyllisyyttä.

Kahden viikon kuluttua järjestettävillä Virta Päivillä Haminassa 26.-27.8. selviää upeita asioita ihmisen ja luonnon välisestä saumattomasta yhteydestä, joka oikein oivallettuna vapauttaa kaikesta syyllisyydestä ja avaa samalla ovet sille aivan uskomattomalle luomisvoimalle, joka meille on syntyessämme annettu. Oheisella videolla kerromme Virta Päivien ohjelman pääpiirteet, mutta luennoitsijoiden tarjoamaa henkistä pääomaa emme millään pysty sen tarkemmin kuvailemaan. Se kannattaa tulla itse kokemaan, jos niin on tarkoitettu. Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen kannattaa tehdä viivyttelemättä, mikäli ohjelma tuntuu resonoivan.

Virta Päivät

Luentojen lisäksi tapahtumassa on mahdollista varata aika henkilökohtaiseen astrologiseen tulkintaani tai Timon taianomaiseen Tarot luentaan saunomisen ja illanvieton lomassa. Lisäksi jokainen osallistuja saa lahjaksi 3kk Astrokalenteria joko uutena tuttavuutena tai olemassa olevan tilausjakson lisäksi.

Ilmoittaudut mukaan tai et, niin silti tämä viikko tarjoaa valtavan määrän monia muita uusia mahdollisuuksia laajentaa tietoisuuttasi ja avartaa elämääsi nykyistä innostavammille luoville alueille. Seurauksien miettiminen pilaa suurimman osan meille tarjoutuvista mahdollisuuksista. Joskus on tietysti hyvä olla varovainen, mutta näin toimivana oivallusten aikana on uskallettava tehdä ajatuksista konkreettista todellisuutta kaikkialla, missä satut aikaasi viettämään. 

Astrokalenterin tulkinnat kertovat sinulle tällä viikolla erityisesti mihin alueesiin omat mahdollisutesi kohdistuvat kaikista parhaiten. Astrokalenterissa olevien tulkintojen avulla pysytyt luottamaan aiempaa paremmin omiin sisäisiin tuntemuksiisi ja tekemään itsellesi selkeitä sekä rohkeita päätöksiä. Lue Astrokalenterista lisää täältä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...