Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.8.2021

Parantava - räjähtävä levottomuus

Monenlaista rytinää ja pauketta mahtuu tähän elokuun toiseen viikkoon Pluton ja Neptunuksen toteuttaessa Jumalan Sormi kuviota Auringolle. Astrologisesti katsoen maailma on räjähdysherkässä tilassa ja melkein mitä tahansa voi tapahtua monien uudistusten ottaessa paikkaansa ja murjoessa vanhoja rakenteita pois tieltään. Astrologian harrastajina voimme vain mielenkiinnolla seurata, mitkä rakenteet ovat tällä kertaa hajoamisvuorossa. Prosessi tosin jatkuu vielä ainakin pari vuotta yhtä epävakaana, joten tämän hetken toteutumat ovat joka tapauksessa vain osa kokonaisuutta.

Henkilökohtaisella tasolla ei ole syytä tuudittautua levottoman ajanjakson pituuteen, sillä korjattavaa riittää aivan varmasti jokaiselle päivälle. Olemme opettelemassa kokonaan uutta, henkilökohtaista vapautta kunnioittavaa elämäntapaa ja sisäinen ahdistus helpottaa oivallusten muodossa vain päiväksi kerrallaan. Huomenna ovat edessä uudet kahleet katkottaviksi. Monien pitkäjaksoisten kalentereiden ja maapallon prekession mukaisesti takanamme on hiukan vajaan 26000 vuoden kehitysjakso, jonka aikana syntynyttä todellisuutta olemme oman elämämme kautta muuttamassa kokonaan toiseksi.

Tällä viikolla on tavallista selvemmin havaittavissa, mitä uutta omaan elämään on tunkeutumassa ja mitä vanhaa ne ovat työntämässä pois tieltään. Suosittelen seuraamaan omia tunnelmia mahdollisimman tietoisesti ja vapautuneesti ilman mitään ratkaisupainetta Jumalan Sormen ohjauksessa. Järkeilyn sijaan tilaa on pyrittävä antamaan päivä päivän jälkeen enemmän omille välittömille tunteille. Mielestäni olemme värähtelyn kohotessa joka hetki enemmän sydämen kuin aivojen ohjauksessa myös isoja päätöksiä tehdessämme. Vakiintuneesta työpaikasta, ihmissuhteesta tai jostain muusta olosuhteesta luopuminen on poikkeuksetta pitkä prosessi, mutta jonain päivänä tapahtuu se ratkaiseva liike.

Näitä joskus kohtalokkailta tuntuvia liikkeitä tapahtuu kaikkialla ympärillämme kiihtyvällä vauhdilla, eikä kenelläkään ole mahdollisuutta jättäytyä muutosten ulkopuolelle. Toiset meistä ovat muutosten toteuttajia ja toiset vastentahtoisia muutosten kokijoita. Päätös näiden kahden roolin välillä on todellakin tehtävä joka päivä ja joka hetki uudelleen. Toisinaan oma rytmi suorastaan tyrkyttää uutta houkuttelevaa mahdollisuutta, joka tulisi uskaltaa ottaa vastaan ja toisinaan oma rytmi asettuu tiukasti vastustamaan jotain tähän asti elämääsi kuulunutta rutiinia, tapaa tai velvoitetta.

Sydän ei kertaakaan erehdy vaihtoehtojen välillä. Tunnetasolla kaikki on täysin selvää ja kirkasta. Joku tuntuu hyvältä ja joku tuntuu pahalta usein täysin järjen vastaisesti, mutta pysyäksemme kulta-ajan muutosten tahdissa on opittava syvästi kunnioittamaan molempia tuntemuksia elämämme ohjaajina. Kollektiivisesti elämme nyt viikkoa, jolloin muutos- ja vapautumispaineet ovat ratkaisevan voimakkaita ja siksi sydän herkistyy kokemaan ahdistavina sellaiset asiat, joista olemme henkilökohtaisessa elämässämme irrottautumassa.

Astrologiset kuviot ja niiden tulkinnat voivat olla erittäin positiivisia tai haastavia ja molemmissa tapauksissa oikean reitin löytäminen edellyttää ahdistavien juttujen havaitsemista ja niistä irrottautumista vapautuneen ja onnellisen olotilan saavuttamiseksi. Vain tällaisesta olotilasta käsin pystymme toimimaan muutosten toteuttajina ja tuntemaan, että hallitsemme omaa elämäämme. Yhtään päivää ei ole hukattavissa olosuhteiden moittimiseen, sillä silloin ne muuttuvat koko ajan kalseammiksi. Heräämisen myötä olemme kohoamassa olosuhteiden yläpuolelle ja vapautumassa samalla kuoleman pelosta.

Jo yli 30v sitten luin Rauni Leena Luukasen kirjan "Kuolemaa ei ole" ja siitä lähtien tuo viisaus on pala palalta vahvistunut selkeämmäksi totuudeksi sielussani. Olemme täällä ja tässä olomuodossa vain piipahtamassa maapallolla ja sen jälkeen matka jatkuu yhtä luonnollisesti kuin siirtyminen maanalaisen asemalla junasta toiseen. Kenelläkään ei ole tässä elämässä mitään menetettävää, mutta paljon voitettavaa juuri tänään. Tärkein mahdollinen saavutus on kuunnella omaa sydäntäsi ja tehdä ratkaisusi sen mukaisesti. Mikään muu tässä ihmeellisessä maailmassa ei ole sinusta riippuvainen kuin oma tunnelmasi juuri nyt. Minun kuollessani mikään muu ei muutu eikä pysähdy sekunniksikaan. Kaikki vain jatkuu, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ainoastaan minun henkeni jatkaa matkaansa jossain toisessa olomuodossa. Mistä minun siis tulisi olla huolissani?

Kenelläkään ei ole syytä olla huolissaan yhtään mistään. Kaikki on koko ajan niin hyvin kuin se parhaimmillaan voi olla. Kaikki on tarkalleen oikeassa järjestyksessä ja tapahtumat seuraavat toisiaan Sinun toiveistasi tai uskomuksistasi pätkääkään piittaamatta. Todellisuudessa et voi vaikuttaa kenenkään toisen elämään auttavasti tai häiritsevästi. Kaikki ratkaisusi vaikuttavat vain omaan elämääsi. Jos elät valoisaa ja onnellista elämää, jaat valoa ympärillesi. Jos elät surkeaa tai katkeraa elämää, jaat katkeruutta ympärillesi. Molemmat vaihtoehdot ovat yhtä hyviä tai huonoja kokonaisuuden kannalta. Kosmokselle se on ihan sama ja aina ihan oikein.

Sinulla on vapaus elää valossa, pimeydessä tai molemmissa vuorotellen. Minä ja monet muut astrologian harrastajat käytämme planeettarytmejä hyväksemme sydämen valintoja tehdessämme. Jokainen planeettaohitus opastaa tekemään omia valintoja sydäntä kuunnellen. Joskus on kuunneltava innostusta ja joskus ahdistusta. Molemmat ovat tienviittoja valoisaan ja onnelliseen elämään. Halutessasi voit tutkia näitä tienviittoja Astrokalenterista.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...