Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.6.2021

Lomalla tapahtuu ihmeitä

Nyt lomakauden alkaessa elämämme on tietyssä vaiheessa ja melko usein sellaisessa, että tosiaan tarvitsee taukoa raskaaksi käyneistä rutiineista. Monta kertaa loma tuntuu jäävän kesken, eikä palaaminen vanhaan päivärytmiin tunnu ollenkaan mukavalta loman päätyttyä.

Elämme nyt ihmeellistä aikaa, jolloin kuukauden aikana ehtii tapahtua valtavasti muutoksia omassa lähiympäristössä, työkuvioissa ja myös sisäisessä maailmassa. Ajatelkaamme, että emme loman jälkeen palaa samaan tilanteeseen, mikä oli loman alkaessa. Mitä Sinä olisit valmis tai halukas muuttamaan omassa tekemisessäsi töissä, harrastuksissa tai kotielämässä, kun aloitat uutta elämää loman jälkeen.

Meillä oli eilen Jenni Sofian mentaalivalmennus, jonka aikana jouduin toteamaan, että asiat todellakin muuttuvat keskitettyjen ajatusten voimalla muutamassa minuutissa jopa päinvastaisiksi aiempaan verrattuna. Kaikki on kiinni itselle haitallisten ajatusten ja rutiinien kyseenalaistamisesta tietoisesti. Esim. itselle pahalta tuntuvaan työhön tai tilanteeseen ei koskaan ole pakko palata, vaikka usein niin oletamme. Tuo oletus tulee siis asettaa kyseenalaiseksi ja kysyä: Mitä minä tekisin mieluummin?

Olet pääosassa ja ohjaajana omassa elokuvassasi. Millaisen juonen mahdatkaan itsellesi kehitellä kesän aikana? Jenni Sofian neuvo oli: Älä suunnittele minkäänlaista.

Suunnittelemisen sijaan ota oma elämäsi haltuun lomasi aikana, milloin sitä sitten vietätkään. Unohda tulevaisuus ja keskity jokaiseen lomapäivään, kuin se olisi elämäsi viimeinen ja tee ratkaisusi sen mukaisesti rakkaudella ensin itseäsi ja sitten läheisiäsi kohtaan tässä järjestyksessä. Vietä tällä kertaa täydellisesti itsesi näköinen loma omia toiveitasi ja omia oivalluksiasi kunnioittaen. Näin tästä tulee loistokesä Sinulle ja läheisillesi, etkä takuulla tule palaamaan lomaa edeltäneeseen asetelmaan loman päättyessä.

Kuulostaa hienolta ja voin vakuuttaa, että sitä se myös tulee olemaan, jos vain uskallat elää edes hetken rehellisesti ja puhtaasti itsellesi. Ihanaa se on, mutta ei helppoa. Suurimmat muutokset elämässä tapahtuvat loman tai muun tauon aikana. Ne tapahtuvat sisälläsi silloin, kun Sinulla on aikaa olla enemmän itsesi kanssa itsesi näköisessä maailmassa.

Pystyäksesi tähän upeaan, elämäsi laatua ratkaisevasti muuttavaan sisäiseen muutosprosessiin, tarvitset avuksesi vahvimmat henkiset kykysi ja valmiutesi. Ellet ole vielä niistä riittävästi tietoinen, niin ota avuksesi Sisäinen Soturi tulkinta. Loman aikana on helpompi löytää oikeus omaan ja itsesi näköiseen elämään, kuin arjen pyörityksessä. Siksi kannattaa loman alkajaisiksi lukea uudelleen Soturi tulkintasi ja ellei sellaista vielä ole, niin tilata sellainen alla olevasta linkistä täydellä tyytyväisyystakuulla ilman, että tulkintaa tarvitsee palauttaa.

Loistavaa lomakesää Sinulle

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...