Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

17.4.2021

vieraskirjoitus:

Feenikslinnun mytologia 

Keskiviikkona 14.4. Venus siirtyi härän merkkiin. Maanantaina 19.4. Aurinko ja Merkurius siirtyvät samaiseen merkkiin. Ennen sitä ne ovat oinaan alkukantaisessa tulimerkissä. Pluton neliö Auringolle ja Merkuriukselle on intensiivinen ja tiukka haastekulma. Sitä vastoin Auringon ja Merkuriuksen sekstiili kaksosten merkissä olevaan Marsiin keventää uusiutumista tuellaan. Myös Jupiterin sekstiili Auringolle sekä Merkuriukselle, että kolmio Marsille tukee meneillään olevaa synnytystä. 

Sitä mitä toukka kutsuu kaiken lopuksi, muu maailma kutsuu perhoseksi. -Laotse 

Vaikka Mars saa tuen Auringolta, Merkuriukselta että Jupiterilta, Pluton kvinkunssin voi olla kaksiteräinen miekka. Neptunuksen ja Marsin välinen neliö on hiipumassa, jolloin näemme asioita hieman kirkkaammin. Marsin ja perääntyvän Junon oppositio voi aktivoida alitajuisia valtataisteluja sekä ihmissuhteissa olevia ristiriitoja. 

Dionysios oli tyranni, jolla oli valtaa muihin ihmisiin. Damokles näki hänet onnekkaana, jolloin Dionysios ehdotti, että he vaihtaisivat paikkojaan päivän ajaksi. Illalla kun Damokles nautti ruhtinaallisesta illallisesta, hän huomasi yläpuolellaan yhden hevosen jouhen varassa roikkuvan miekan.  

Venuksen kolmio neitsyen merkissä olevalle perääntyvälle Vestalle tuke feminiinistä pyhää energiaa. Parhaimmillaan tämä tuo ylipapittaren puhdistavan sydämen liekin ja valon näkyviin. Oinaan merkissä oleva Khiron tukee positiivisten aspektien myötä Kuunyläsolmun kaksosten merkissä, että Kuunalasolmun jousimiehen merkissä. Khironin tietäjän sekä parantajan viisaudet auttavat meitä tunnistamaan oikeanlaisen kasvusuunnan. Myös Saturnuksen positiiviset aspektit Kuunsolmuille lujittavat sekä tukevat kestävää ja pitkäjänteistä kehitystä.  

Feeniks -lintu oli myyttinen pyhä tulilintu, jonka kyynelten uskottiin parantavan. Feeniks liitetään jälleensyntymään, uusiutumiseen sekä toivoon. Egyptiläiset uskoivat linnun syntyneen hyvän ja pahan puun alle. Kun lintu huomasi voimiensa ehtyvän, se rakensi kanelipuun ja tammenoksista, nardeista sekä mirhamista pesän ja sytytti sen tuleen. Tämän jälkeen se lauloi kauniin laulun ja heittäytyi tuleen. Liekit korvensivat linnun tuhkaksi. Kolmen päivän päästä tuhkasta nousi uusi lintu, joka teki edeltäjänsä tuhkasta munan. Tämän munan se vei Heliopolikseen Auringon Jumala Ran temppelin uhrialttarille.  

Feeniksiä on kutsuttu myös Hermes-linnuksi. Hermes edustaa Merkuriusta. Siinä missä Feeniks symboloi sielua, Hermes symboloi siirtymäriittejä sekä muuntautumista. Egyptiläiset kutsuivat Feeniksiä myös Bennu-linnuksi, joka liitettiin varsinkin nousevaan aurinkoon, kuolemaan sekä Niiliin.  

Feeniks-lintu on myös Carl Gustav Jungin arkkityypeistä. Hän liitti Feeniks-linnun symboliikkaan elämän ja kuoleman lisäksi ihmisessä olevat tuhoamisen sekä luomisen kyvyt. Erilaisten ääripäiden kautta voimme löytää uuden syntymän sekä tasapainon. Tätä viisautta tulisi kunnioittaa ja kuunnella, koska ilman sitä, emme voi syntyä uudenlaiseen voimaan.  

Kannamme mukanamme ihmeitä, joita etsimme muualta. `-Sir Thomas Browne 

Siinä missä oinas energia muistuttaa tulenhallinnan taidoista, härkä energia konkretisoi Feeniks-linnun muodonmuutoksen. Tarvitsemme kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä, että voimme päästää irti asioista, jotka eivät kanna enää. Näin voimme nähdä asioita, mitä meissä itsessämme on jo. 

Kun Michelangelolta kysyttiin, miten hän on osannut luoda jotain niin kaunista kuin Daavidin patsaan, hän vastasi: ` En minä luonut Daavidia. Hän oli koko ajan sen valtavan marmorijärkäleen sisällä. Minun piti vain kaivertaa hänet esiin. ` 

Voimaannuttavaa viikonloppua!

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse? 

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

 

Tutustu täällä: https://www.astro.fi/sivu/uutta-vahvista-sisaista-turvan-tunnetta--verkkokurssi 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...