Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.4.2021

Pluton valovoima ja astro-live

Tällä viikolla nousevat aggressiiviset energiat jälleen korkealle Auringon ja Merkuriuksen tehdessä neliötä Plutolle. Tällainen energiaryöppy palvelee ehdottoman tehokkaasti kaikkia selkeästi itsenäisiä ja rohkeita ratkaisuja, jotka herättävät pahimmillaan hurjaa vastarintaa joillakin tahoilla. Silloin kannattaa muistaa, että ne itselle tärkeimmät ja arvokkaimmat aloitukset eivät ole mistään kotoisin ilman samaan aikaan ilmentyvää pelottavaa vastavoimaa. Usein se pelottavin vastavoima nousee kaikkein lähimmistä ihmisistä tai joistakin arvostamistasi auktoriteeteista.

Pluton pysäyttämätön energia on kuitenkin astrologisesti elämää ja jatkuvaa muutosta ylläpitävä olotila - yksinäisyys. Rohkeus toteuttaa omaa perimmäistä missiota vaatii ehdotonta itsenäisyyttä ja armotonta vastuuntuntoa jokaisesta tehdystä päätöksestä. Vastuuta omien ratkaisujen lopputuloksesta ei voi kaataa muiden ihmisten tai muuttuvien olosuhteiden niskaan pienimmässäkään määrin. Vain kehittämällä omaa elämää ja omia valmiuksia palvelemme kollektiivista henkistä kehitystä, jolloin pääsemme nauttimaan ainutlaatuisesta synkronismista muiden ihmisten ja heidän innovaatioidensa kanssa.

Tällä viikolla saatat tuntea voimakasta alitajuista painetta mennä elämässäsi eteenpäin, aloittaa joku uusi harrastus, yritystoiminta tai kotielämään liittyvä projekti. Vaihtoehtoja riittää loputtomiin ja vain Sinä voit tunnistaa, mikä juttu kuuluu puhuttelee nyt kaikkein voimakkaimmin. Älä epäröi lähteä toteuttamaan itseäsi ja luovuuttasi, vaikka kokisit olevasi yksin ideasi kanssa. Mikään ei etene, ellei ota sitä ensimmäistä askelta. Kommenteissa näkisin mielelläni näitä askeleita.

Olen kiihtyvällä vauhdilla törmännyt hyvin eri tavoilla toimiviin, henkistä hyvinvointia omalla tekemisellään jakaviin henkilöihin, joiden välittämät metodit sopivat monille paljon astrologiaa paremmin tai ainakin astrologian rinnalla aivan loistavasti. Minulle on kunnia-asia päästä jakamaan näitä ainutlaatuisia mahdollisuuksia omalle lukijakunnalle tietoisena siitä, että mahdollisuuteen tarttujia voi olla yksi tai satoja. Oma henkinen kehitykseni on juniorivuosista alkaen perustunut odottamattomiin löytöihin esoteerisesta kirjallisuudesta (esim. Rauni-Leena Luukanen - Kuolemaa ei ole) ja myöhemmin kymmeniin henkisiin opettajiin Tai-ji velhoista (Voitto Harju) kansainvälisiin luennoitsijoihin (Tony Robbins).

Ilman näitä lukuisia auttajia ja heidän tarjontansa hankkimista joskus kovallakin hinnalla en olisi lähelläkään nykyistä onnellisuuden ja luottamuksen tilaani. Vaikka eteneminen elämässä edellyttää yksinäisyyden hyväksymistä, edellyttää se aivan varmasti myös jatkuvaa opiskelua ja uusien asioiden oppimista. Olen aivan haltioissani Timon Tarot-maailmasta, toisen Timon hengitysharjoituksista, Samin hypnoosivalmennuksesta, Janin Kongi-joogasta, Andyn henkisestä yrittäjyydestä ja useiden parantajien ihmeitä tekevistä hoidoista. Näitä kaikkia juttuja jaan täällä blogeissani siksi, että koen ne arvokkaiksi kanaviksi omaan korkeampaan tietoisuuteen. Silloin kun joku resonoi, tulisi sitä aina kuunnella.

Astrologia on yksi menetelmä monien muiden joukossa ja olen kiitollinen Sinusta, joka luet tätäkin juttua. Toteutan astrologian avulla omaa missiotani, joka minulle näytettiin unessa jo 20 vuotiaana. Kaikki muuttuu koko ajan ja tällä hetkellä missioni etsii uusia väyliä live-sessioiden muodossa. Ne pelottivat ja pelottavat edelleen, koska olen tekniikan kanssa aivan mukavuusalueeni äärilaidoilla. Sydän pamppaillen aion vetää ihan oman Astro-liven ensi keskiviikona 14.4. klo 19.00

Astro-live 14.4.2021 klo 19.00 (Zoomi aukeaa 18.30 ja youtube-striimi klo 19.00)

Lähetyksessä tutkailen tämän viikon Pluto-voimaa ja planeettakuvioita yleisesti. Konkreettista tuntumaa haemme katsomalla muutaman zoomiin osallistujan karttaa chattiin tulevien pyyntöjen perusteella. Jos hyvin käy, niin saan ohjelmaan myös monien tunteman yllätysvieraan kertomaan omasta matkastaan henkisellä polulla. Zoomiin mahtuu 1000 ensimmäistä ja youtube kanavalle kaikki halukkaat.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81578754511?pwd=SU0xQUVlYTRYMEQybFk4cFhUZFVRZz09

Meeting ID: 815 7875 4511
Passcode: 071630

Youtubeen tästä linkistä

P.S. TEKIJÄAKATEMIAAN ehtii vielä ilmoittautua tänään ja tiistaina klo 24.00 saakka

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...