Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.3.2021

Olemme jo kohoamassa

Testasimme astrokurssilaisten kanssa viikonloppuna "maailman parasta hengitysharjoitusta", jota ole itsekin alkanut toteuttaa vasta viime viikolla tavattuani pyhän hengityksen ammattilaisen Timo Lampenin. Olin erittäin skeptinen ja jopa hiukan peloissani astuessani Timon valmennushuoneeseen Tampereella. Olen osallistunut aiemmin moniin erilaisiin hengitysharjoituksiin ja poikkeuksetta joutunut ylittämään melkoisia pelkotiloja soturihengityksen tai hengityksen pidättämisen muodossa. Olin henkisesti valmistautunut ottamaan kaiken mahdollisen irti itsestäni, kuten minulla on tapana.

Ei sinne päinkään

Heti kättelyssä Timo palautti minut tylysti maan pinnalle ja luonnollisimpaan olotilaani normaalin hengitykseni kanssa. Ei saanutkaan muuttaa mitään. Vain kuunnella elimistön herkkää viestiä siitä, milloin tuntuu "oikealta" hengittää sisään tai ulos. Ei onnistunut meikäläiseltä ihan heti vapautua omien ajatusten kontrollista ja ymmärtää, ettei "hyvää tulosta" ole tällä kertaa olemassa. Kokemus oli uskomattoman vapauttava - melkein taivaallinen - vaikka se oli vasta alkutesti.

Se todellinen taivas

Testin jälkeen odotin edelleen jotain harjoitusta, jossa pääsen näyttämään hengittäjän lahjani. Ei puhettakaan. Timon ohjaama harjoitus vei minut puhtaampaan ja kevyempään hengitykseen, mitä ole koskaan aikaisemmin kokenut. Maagiselta tuntuvassa ohjauksessa tulin yhdeksi hengitykseni kanssa - kevyeksi, valoisaksi, turvalliseksi. Vasta vajaan viikon päivittäin menetelmää käytettyäni koen olevani myös päivittäisessä elämässä enemmän ja enemmän yhtä hengitykseni kanssa. Harjoitus on todellakin niin miellyttävä ja sisäiseen maailmaan pudottava, ettei sitä millään malta olla tekemättä aamuin illoin. Aikakaan ei ole ongelma. Pari minuuttia riittää euforian kokemiseen ja sen jälkeen edessä on takuuvarmasti tavallista parempi päivä.

Ilmainen astron hengitys-zoom webinaari 1.4.2021 klo 19.00-20-00

Vaikka maailma ympärillämme muuttuu nopeammin kuin ehkä tuhansiin vuosiin, löytyy tämän menossa olevan kultaisen ajan vapauttava tietoisuus syvältä omasta sisimmästä. Korona, maskit, rokotteet, sulut, liikkumiskiellot, ruokapula ja talouden romahtaminen ovat kaikki merkityksettömiä ulkoisia ilmiöitä sisäisen heräämisen rinnalla. On tullut aika siirtyä ulkoisten olosuhteiden vankilasta sisäiseen rauhan ja vapauden tilaan, mistä käsin ei tarvitse tuomita mitään eikä ketään, koska kaikki on koko ajan niin hyvin kuin se parhaimmillaan voi olla.

Kuunneltuani maailmaa kiertäneen ja useita hengityksen mestareita tavanneen Timon viisaita sanoja valmennuksen alussa, päätin ehdottaa zoom-webinaaria Astron seuraajille. Edessämme olevat muutokset ovat mittasuhteiltaan niin valtavia ja parantavia, ettei kukaan pysty niitä kuvailemaan vielä tässä vaiheessa. Pidän tätä kokemaani tietoisuuden muutosta niin tärkeänä, että haluan jakaa saman mahdollisuuden kaikille omasta kohoamisestaan ja valaistumisestaan kiinnostuneille hengen sotureille.

Vapauttava vaihtoehto

Tulemme jo lähitulevaisuudessa näkemään ja kokemaan asioita, joiden rinnalla nykyinen viruksen muodossa esiintyvä uhka katoaa olemattomiin. Oman oivaltamisen kannalta ei ole ratkaisevaa, mitä ajattelee nykyisestä tilanteesta. Ainoa merkityksellinen asia on, mitä tekee itsensä kanssa. Siinä työssä ei ole kahta leiriä, eikä vihollista missään itsesi ulkopuolella. Vastaukset löytyvät sisimmästäsi, eivät hallituksilta tai eri mieltä olevilta lääkäreiltä ja tutkijoilta. "Maailman parhaassa hengitysharjoituksessa" löydät vaivattoman tavan ottaa vastaan ihmiselle elämänvoimaa kuljettavaa happea ja vapauttaa takaisin luontoon kasvien elämää ylläpitävää hiilidioksidia. Sama vaivattomuus siirtyy hengitystekniikan oppimisen yhteydessä päivittäiseen elämääsi. Opit kohtaamaan ja ottamaan vastaan ilmiöitä, tietoa, tunteita, tapahtumia ja ihmisiä luonnollisesti ja itsellesi sopivalla rytmillä ja sen jälkeen luopumaan omista fyysisistä kahleistasi lenkki kerrallaan kevyesti, vaivattomasti ja elämästäsi nauttien. Tämä prosessi on valokehoon siirtymistä ja mahdollinen jokaiselle sitä tosissaan tahtovalle.

Torstain live-zoomiin mahtuu mukaan 1000 osanottajaa ja liittymään pääsee to klo 18.30 alkaen 1.4.2021 (Ei ole aprillia)

Liittymislinkki on tässä ja ilmoitan sen vielä uudelleen sitten lähempänä. Video tulee myös Astro.fi youtube kanavalle nähtäväksi, ellet ehdi mukaan live-zoomiin. 

https://us02web.zoom.us/j/89825402259?pwd=OXYxbS9NSjNFUW1rWnBjU2JNaGZ2Zz09

Meeting ID: 898 2540 2259
Passcode: 701714

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...