Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

6.4.2021

vieraskirjoitus:

Maljasta ammentamisen hetki

Aloitin maaliskuussa tarottien maailmaan perehtymisen aiempaa syvällisemmin Elämänpuun Salaisuudet -verkkokurssin avulla. Nyt tuon opinpuun toisella oksalla odottivat maljakortit poimijaansa. Ne johdattivat minut tutkimaan tunteiden ja elämän runsasta virtausta. Olin avoinna sille, mitä minussa heräisi, kun tarottien maljoista joisin. No niitä tunteita laidasta laitaan tietysti!

Tunteiden aaltoliike

Tunteet ovat ihmiselämässä voimallinen ja välitön itsereflektion väline. Ne ovat tapa saada tietoa siitä, mitä meille oikeasti kuuluu, juuri nyt ja tässä. Tunteet ja ajatukset ovat yhdessä kuin ikiliikkujia, ne peilaavat toisiaan. Liikumme välillä kuin huvipuiston peilisalissa, jossa vastaan tuijottaa vääristynyt tai naurettavakin peilikuva, hetkellinen heijastus tunteistamme, jotka voivat tsunamin tavoin hyökyä ensin yllemme, ja sitten taas kohta tasaantua. Peruslukemilla oleva naamamme voi äkillisesti vääntyä niin itkuun kuin iloonkin, riippuen siitä millaisia impulsseja saamme joko itseltämme sisäisesti tai muilta ihmisiltä ja tilanteilta ulkoisesti.

Vaikka emme aina sitä haluaisikaan, me aaltoilemme eri tunteiden välillä kuin vuoksi ja luode. Nousuvesi hukuttaa meidät tunnetulvaan, ja laskuvesi kuivattaa kyyneleet, jolloin turvallinen maa alkaa taas näkyä. Joskus pärjäämme kaikkien näiden aaltoilevien tunteidemme kanssa, tietäen, että kohta ne taas tasaantuvat, mutta joskus kaipaamme ulkopuolista apua, kuten puhumista ja ajatusten jakamista ystävän kanssa. Kummasti tunnemyrsky helpottaa, kun sen voi tuoda rehellisesti esille.

On myös niitä hetkiä, joihin sopii tarotin tuoma hiljainen viisaus. Tarotkortit voivat tarjota neutraalia ja tuomitsematonta tietämystä, eivät koskaan valmista ratkaisupakettia. Sopivalla hetkellä saatu viesti universumilta voi silti rauhoittaa oman tunnemylläkän, tai vahvistaa sisäistä tietoa seuraavasta askeleesta.

Maljoja joka lähtöön

Taroteissa maljat, täydet ja tyhjät, kuvaavat tunteiden ja oman elämänvoiman virtausta meidän ja muiden välillä, sisäisen ja ulkoisen maailman välillä, sekä ylhäisen, eli taivaallisen ja alhaisen eli maallisen maailman välillä.

Tarot tarjoaa ajatusten herättelijäksi kymmentä erilaista tunnepitoista maljaa tai korttia. Esimerkiksi Maljojen Ässässä meillä on niin paljon runsautta ja virtausta omassa elämässämme, että voimme tarjota toisillekin kierroksen. Meillä on ylitsevuotavasti elämän eliksiiriä.

Jos kuitenkin etsii aina tyydytystä elämänjanoon itsensä ulkopuolelta, voikin saada kortiksi tylyn Maljojen Viitosen, Seiskan tai Kahdeksikon. Oma kuppi saattaa silloin oikeasti ammottaa tyhjyyttään, kun aina odottaa jonkun toisen täyttävän sen uudelleen. Silloin ilojuomat on juotu ja laulut on laulettu, ja on todellinen tilinteon ja pään selvittämisen hetki. Emme voikaan enää tukeutua toisiin, jotka sammuttavat janomme, vaan on lähdettävä etsimään omaa alkuvoiman lähdettä, joka ravitsee sieluamme, ei vain kehoamme.

Maljojen Viitonen

Maljojen Viitonen, pettymyksestä kertova kortti, puhutteli minua elämänpuun oksistossa erityisesti. Mikä pettymysten viidakko elämä välillä onkaan! Kuinka ankeaksi olonsa tunteekaan, kun suuret odotukset romahtavat kerta toisensa jälkeen. Mutta ne odotukset on ripustettu jonkun toisen ihmisen tai asian varaan. Kaikki, mitä itsensä ulkopuolelta odottaa saavansa, on aina veitsenterällä, hetkellä millä hyvänsä kohtaamassa pettymystä. Ainoa reitti valoon on puhdistaa omat maljansa turhista odotuksista ja kitkeristä sivumauista.

Sisäisen maailman puhdistaminen ja oman voiman kasvattaminen on laiskanläksy, joka ei ketään oikein houkuttele. Maljojen Viitonen tuo pettymysten kautta kertausläksyn yhä uudelleen eteemme.

Onneksi mitä enemmän elämän varrella tunteitamme ja itseämme tutkimme, sitä varmemmin tulee lopulta myös niitä helpotuksen hetkiä. Kitkerinkin tunnemalja lopulta tyhjenee, ja voimme huuhdella suumme ja olemuksemme raikkaudella, uusilla aluilla. Elämän lohdullisuus on juuri virtaus: paikallemme emme voi jäädä, meidän on pakko uudistua.

Viisasten juomaa

Tarottien maljakortit kertovatkin siitä, mistä me oikein tässä elämässä ammennamme oman voimamme. Jos olemme henkisesti vain pienen puron tai kuivuneen lätäkön varassa, omat voimavaramme ovat todella kortilla. Emme voi millään jaksaa antaa omasta voimastamme ja ajastamme muille, jos olemme itse tankkauksen tarpeessa. Ehkä olemme peräti itse vääntäneet hanan alkulähteeseen kiinni, ja ihmettelemme, kun ei kaivoon kannettu vesi siellä pysy.

Maljakortit kuvaavatkin sisäisen voiman, rakkauden, luovuuden ja kiitollisuuden virtausta ylitsepursuavasta taivaallisesta lähteestä, kuin kosmoksen kultaisesta kulhosta. Kun pääsemme juomaan tuota kosmisen yhtenäisyyden ja rakkaudellisuuden ravitsevaa vettä, se puhdistaa, tasapainottaa ja elävöittää meitä. Tunnekehomme kirkastuu ja maljoissa virtaa taas raikas elämänvesi, joka puhdistaa ja vie vanhan tunnekuonan pois. Siirrymme pettymyksistä ja ulkoisista odotuksista kirkkaammille vesille.

Kun katsot millainen maljakortti sinulle ojennetaan tarotpöytään, voit tutkia omaa luovuuden, rakkauden ja hyvänolon lähdettäsi. Tulviiko se yli äyräiden, riittääkö siitä muillekin, ja sammuttaahan se ennen kaikkea oman janosi?

Mikä tarotviesti tänään?

Kun olin monta tarotmaljaa ja niiden merkitystä tutkinut, niin siinä puuhassahan tuli jano, tiedonjano. Minäkin halusin jo tietää, millaista kuplivaa eliksiiriä voin tänään itselleni kaataa. Onko peräti taivaallinen piikki auki? Pyysin siis taroteilta tietoa siitä, millainen on oma virtaukseni tällä hetkellä, millaisesta kultaisesta kupista voin ammentaa itselleni ja muille.

Taroteilla ei kuitenkaan ollut antaa minulle minkään sortin maljaa tai hanajuomaa, mutta universumi taisi vinkata, että voin ihan itse tehdä millaisen juomasekoituksen tahansa, sillä sain Taikuri-kortin:

”Sinulla on jo kaikki tilanteessasi tarvitsemasi taidot. Sisälläsi ovat tulen, veden, ilman ja maan elementit sekä kyvyt. Sisäinen voimasi on valmiina käyttöön. Kun toimit, toimi kuin taikuri tai maagikko. Ole yllätyksellinen. Voit luoda tilanteestasi kauniin ja kukoistavan. Jos taikatemppusi menee nenälleen, muista, että voit aina aloittaa alusta nykyhetkessä. Nykyhetki on ystäväsi.”

Tämän nykyhetken käytin tänään omien tunteideni tunnustelemiseen tarottien avulla. Tutkin Maljojen Viitosen esiintuomaa pettymystä ja sitä, kuinka siitä pääsee yli. Tiedän, että omien tunteiden kanssa taikurien silmänkääntötemput eivät auta. On annettava tunteiden virrata niin kauan, että kaikissa elämänmaljoissa on lopulta puhdasta, virkistävää vettä.

Elämänpuun Salaisuudet -verkkokurssi johdattelee opiskelijansa tällaisten filosofisten pohdintojen äärelle. Astu sinäkin elämänpuun oksalle keinumaan ja kurkista lehvästöjen takana piilotteleviin pienen ja suuren arkanan salaisuuksiin. Voit tutustua tarkemmin tarotkurssin sisältöön tästä.

P.S.Keskiviikkona Tarot-live jälleen Astro.fi youtube kanavalla klo 19.00

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...