Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.2.2021

Mestareiden superviikko

Ihan jokainen meistä on mestari omalla alallaan ja omalla tavallaan. Tiettyinä aikoina planeetat osuvat sellaisiin kulmiin keskenään, että jokainen omassa energiassa otettu askel kantaa moninkertaisen hedelmän. Ensimmäinen menestystä ja onnistumisia tuova kuvio on Marsin ja Pluton välinen kolmio ja toinen on Merkuriuksen yhtymä Saturnukselle ja Jupiterille Vesimiehessä. Tällä viikolla yhdistyvät kekseliäisyys, oivaltaminen ja tehokkuus keskenään aivan uskomattoman hienolla tavalla. Jos seuraat omia planeettaohituksia itsenäisesti tai Astrokalenterin avulla, niin suosittelen katsomaan kuukausinäkymästä tämän viikon Marsin ja Merkuriuksen ohitukset. Niiden tehot ovat nyt aivan huippulukemissa.

Miten tehot saa irti?

Avainsana on luonnollinen, vaivaton ja innostava tekeminen, sillä tällainen kosminen myötätuuli repii purjeet kaikelta liialta yrittämiseltä ja väkisin tekemiseltä. Letkeää ja rentoa meininkiä kannattaa nyt soveltaa kaikessa tekemisessä niin paljon kuin suinkin pystyt. Tuhat kertaa määrää tehokkaampaa on tekemisen laatu aamulla, päivällä, illalla, yöllä eli aivan koko ajan. Anna itsellesi lupa löytää kaikkeen tekemiseen helpompi reitti. Pidä enemmän taukoja, nauti elämän pienistä asioista ja tee mahdollisimman itsenäisiä ratkaisuja töissä, kotona ja harrastuksissa. Omana itsenäsi ole kaikissa tilanteissa kekseliäin, tehokkain ja kaiken lisäksi halutuinta seuraa.

Oletko suunnittelemassa jotain muutosta tai uudistusta elämääsi? Nyt on harvinaisen hyvä aika pistää toimeksi ja kaiken lisäksi nyt alkavissa asioissa ovat tähdet kohdallaan. Menestys tulee nyt helposti tai ei ollenkaan. Älä anna tämän kuvion tuntua millään tavalla tekemiseen painostavalta. Joskus paikoillaan pysymällä saa aikaan paljon enemmän kuin sinne tänne hosumalla. Ellet keksi mitään mukavalta tuntuvaa tekemistä, niin odota ihan rauhassa, kunnes luontaisesti päätät lähteä liikkeelle. Mitään kiirettä ei ole. Mitään mittaria tekemisesi tehokkuudesta ei ole käytettävissä. Anna sisäisen tunnelmasi ohjata jokaista päivittäistä askeltasi.

Olen joka hetki vakuuttuneempi siitä, että elämme useammassa ulottuvuudessa samanaikaisesti, eikä tässä materiaaliselta vaikuttavassa osiossa tapahtuville asioille tule antaa liian suurta merkitystä kokonaisuuden kannalta. Mikään ei voi mennä pieleen universaalin järjestyksen kannalta asioita tarkastellessa. Jokaisella tekemällämme ratkaisulla on oma tarkoituksensa ja jollain ihmeellisellä tavalla se palvelee kosmista tarkoitusta. Emme todellakaan voi tehdä ainuttakaan asiaa oikein tai väärin. Me vain teemme sen mitä teemme ja siitä seuraa poikkeuksetta jotakin. Jos tekeminen on tasapainoista ja hyvältä tuntuvaa, ovat seuraukset samanlaisia ja päinvastoin.

Jos vastustamme kovasti mitä tahansa, kohdistuu sama vastus aina meihin itseemme vastakkaisesta suunnasta. Ainoa keino luoda rauhaa ja tasapainoa maailmaan on olla tasapainossa kaikkien tapahtumien kanssa. Kaikkea voi seurata, mutta mitään ei pidä vastustaa. Tämän totuuden opin jo aikoinaan Taiji tunneilla. Mitä enemmän raakaa voimaa oli pelissä, sitä surkeampi oli oma tasapaino. Tämä pätee kaikkiin kamppailulajeihin ja lopulta kaikkeen elämään. Pienellä liikkeellä ja pinillä eleillä saa aikaan valtavan paljon enemmän kuin näyttävillä manöövereillä.

Tehkäämme tästä yhdessä leppoisa, antoisa ja mielenkiintoinen onnistumisten viikko!

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...