Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.2.2021

Sepon Speciaali 22.2.2021 - Suuri Herääminen

Maailmalla tapahtuu paljon asioita, joista me ihmiset olemme huolissamme. Meitä pelottaa tulevaisuus. Ihmisiä pelottaa rokotteet, maskittomuus, tottelemattomuus viranomaisten ohjeita vastaan ja moni muu asia. Toisia ihmisiä pelottaa se, ettei joku pidä maskia, toisia taas se, mihin sillä "maskipakolla" tai "rokotepakolla" pyritään. Osa ihmisistä näkee asiat yksinkertaisesti eri tavalla kuin toiset. Se onkin kaiken tarkoitus tässä ajassa. Mikä sitten on tämän kaiken tarkoitus?

Moni ihminen ajattelee, että miksi joku ei herää tai tajua, että maskipakolla tai rokotepakolla on jokin suurempi tarkoitus, kuin virus. Eikö ihmiset herää siihen ja tähän? Ensinnäkin ihmiskunnan Suuri Herääminen ei koske fyysisiä asioita lainkaan. Maallisilla asioilla ei ole mitään tekemistä heräämisen kanssa. Ne ovat vain heräämisen välineitä, millä ihmisiä saadaan heräteltyä. Siinä piileekin se suuri "salaisuus". Suurella heräämisellä tarkoitetaan henkisyyteen heräämistä. Maalliset ja materiaaliset asiat ovat vain tämän dualistisen elämän välineitä, koska elämme dualistisessa maailmassa. Tällä yritetään kertoa ihmiskunnalle, että Universumissa piilee paljon muitakin asioita, kuin materiaalinen maailma...

Koko blogin voi lukea osoitteesta:
https://www.4dmeditationwellness.fi/blogi/

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää