Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.1.2021

Helpottava helmikuu

Helmikuu käynnistyy Auringon ja Marsin neliöllä kiinteissä merkeissä. Tulta saattaa olla ilmassa heti kuun alussa ja hurjaa tulienergiaa myös tulevana viikonloppuna Venuksen tehdessä yhtymää Saturnukselle lauantaina ja neliötä Uranukselle sunnuntaina. Sisäinen tuli polttelee mukavasti läpi koko kuukauden sillä Saturnuksen ja Uranuksen ensimmäinen tarkka neliö toteutuu 17.2.2021. Symbolisesti Uranus hajoittaa vanhoja sosiaalisia rakenteita täysin odottamattomalla tavalla ja voimalla. Myös henkilökohtaisessa elämässä Uranusmyrsky auttaa näkemään, millaisen vankilan kukin on itselleen rakentanut. Vankila rakentuu elämän melskeissä täysin huomaamatta, mikä tapahtuu poikkeuksetta jokaiselle vuorollaan. Toisen vankila on karumpi kuin toisen, mutta aina oman vankilansa tunnistettuaan, sieltä haluaa pois.

Vankilan ulkoisena ilmentymänä ovat muiden ihmisten ja sosiaalisten normien asettamat vaatimukset, jotka estävät elämästä itsensä näköistä ja hyvältä tuntuvaa elämää. Sen sijaan että seuraisimme omaa sydäntä päätöksiä tehdessämme, annamme syystä tai toisesta jonkun ulkopuolisen määrätä ajankäytöstämme ja päivittäisestä tekemisestä tavalla, joka tuntuu itsestä pahalta. Vankilaksi voi muodostua myös työ, harrastukset, ystävät ja omat perheenjäsenet. Tiettyinä aikoina kollektiivinen tietoisuus herättelee meitä tavallista voimakkaammin havaitsemaan ahtaaksi käyneet kuviomme. Helmikuu on tällainen herättelevä kuukausi isommassa ja pienemmässä mittakaavassa.

Uranuksen ja Saturnuksen välisessä symboliikassa Saturnus edustaa valtioiden ja päättäjien kansalaisille asettamia määräyksiä ja velvoitteita, jotka tällä hetkellä ovat kohonneet aivan uusiin mittasuhteisiin. En muista näin ankaria rajoitustoimia kohdanneeni koko tähänastisen elämäni aikana. Uranus kuvaa tarpeettomien rajoitusten ja määräysten kumoutumista tavalla tai toisella. Joidenkin mielestä rajoitukset ovat hyvä asia ja joidenkin mielestä aivan jotain muuta. Tilanteeseen ei ole olemassa oikeaa tai väärää suhtautumistapaa, sillä jokaisella on oikeus päättää rajoitusten seuraamisesta tai seuraamattomuudesta itsenäisesti. Kummankaan näkökulman vastustaminen ei edistä oman näkökulman voittokulkua, sillä esoteerisen opin mukaan jonkun asian vastustaminen vahvistaa enemmän vastapuolen voimaa. Oma asia ja näkökulma tulee toki uskaltaa tuoda esille, mutta toista näkökulmaa vastustamatta.

Tästä syystä ei ole mitään ideaa alkaa vastustamaan myöskään henkilökohtaisessa elämässä toisen näkemystä. Se vain vahvistuu jokaisesta vastaan intetystä lauseesta. Mitä aggressiivisemmin tällaisen vasta-argumentin ilmaisee, sitä kovempi puolustus on vastassa. Jos sitten haluaa edistää omaa asiaansa, niin siihen on yksi loistava keino: Ilmaista rehellisesti oma mielipiteensä ja antaa sitten mahdollisimman monen vastustaa sitä väittelyyn provosoitumatta. Tärkeämpää kuin minkään yhteiskunnallisen asian ajaminen, on kuitenkin aina oma elämä. Kun se on kunnossa, ei ole tarvetta määrittää jotain yhteiskunnallista käännettä hyväksi tai huonoksi sen paremmin kotimaassa kuin ulkomailla.

Jokainen meistä vaikuttaa asioiden kulkuun eniten henkilökohtaisen elämänsä kautta. Mitä parempana ja mielekkäämpänä sen onnistuu pitämään sitä paremmin koko maailmassa menee. Siksi on niin arvokasta luottaa kaikissa ratkaisuissa oman sydämensä ääneen ja toimia sitten sen mukaisesti. Tämä on paras keino kääntää tämä hurja helmikuu ja koko tuleva vuosi omalta ja koko ihmiskunnan kannalta parempaan ja vapautuneempaan suuntaan. Maailmamme muuttuu tämän vuoden aikana radikaalisti johonkin odottamattomaan suuntaan ja sitä on mielenkiintoista seurata silloin, kun omat asiat ovat kunnossa. Omia asioita ei koskaan voi laittaa kuntoon kukaan muu kuin minä itse. Siihen kun panostaa, niin huomaa kaiken muunkin menevän juuri niin kuin sen pitääkin.

Sepon speciaalissa pääsevät ääneen Annu Palmu ja Krista Kiuru.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...