Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.2.2021

Sepon Speciaali 1.2.2021

Tärkein asia, josta tulee olla tietoinen ja jota tulee jakaa kaikille ystäville, on Covid-rokotteiden vaarallisuus, josta alkaa olla paljon näyttöä maailmalla ja jonkun verran jo meillä Suomessa. Päättäjät ovat nyt asiasta tietoisia ja siksi henkilökohtaisesti vastuussa tulevista rokotehaitoista ja kuolemista. Tässä Annu Palmun kirje päättäjille ja liitteenä asiaa valaiseva video asiantuntijoilta. Jutun lopussa myös uusin uutinen mRna Pfizerin ja BioNTechin COVID-19-rokotteeseen liittyen! 

Annu Palmu:
Haluan kertoa teille, että päätin olla yhteydessä niihin henkilöihin, joilla on keskeinen rooli tässä Suomen rokotuskuviossa. Laitan tähän auki eilen illalla lähettämäni viestin, sekä siihen ministeri Kiurulta saamani vastauksen. Virkamiehet ovat olleet tähän asti hiljaa. Maailmalta tulee koko ajan enemmän ja enemmän tietoa siitä, että näiden rokotteiden ottaminen on erittäin suuri terveydellinen riski. Tämä asia alkaa vähitellen paljastua kokonaisuudeksi, joka on todella erikoinen. Vähitellen tietoa päätyy myös julkisuuteen.

Elämme aikaa, jona monet uskomusjärjestelmät, uskomukset, joutuvat koetukselle. Niin myös tässä asiassa. Pitäkää hyvä huoli itsestänne, syökää terveellisesti, ulkoilkaa, rentoutukaa, menkää ja ostakaa D-vitamiinia, syökää sitä ja C-vitamiinia. Nyt on korkea aika ryhtyä pitämään omasta immuniteettijärjestelmästä hyvää huolta JA NIIN, me suomalaiset -käykää SAUNASSA ja jos tarkenette, menkää avantoon.
-Annu

Tässä eilisen illan viestienvaihto.
"Annu Palmu <annu.palmu@gmail.com> kirjoitti 28.1.2021 kello 20.17:
Hyvä ministeri Krista Kiuru, ylilääkäri Hanna Nohynek, pääministeri Sanna Marinin sihteeri Miia
Maffeo sekä ylijohtaja Eija Pelkonen. Pyydän teitä katsomaan oheisen aivan tuoreen videon, joka koskee meillä Suomessakin jaossa olevia Covid-19 rokotuksia. Lawyer Dr. Reiner Fuellmich, Prof. Dolores Cahill, lawyer Viviane Fischer questioning – YouTube 

https://www.youtube.com/watch?v=1FOMqMicZXg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1zuF9e_c2j0WJO4O0B53ZDLURuW2y8sXRzpuRFk5iFEDvnteO2qlL1wSk

Kyse on erittäin arvostetun saksalaisen asianajajan ja irlantilaisen tiedenaisen tuoreesta keskustelusta.
Omatuntoni pakottaa minut lähettämään tämän teille, jotta te katsotte tämän ja pohditte, mitä tälle
asialle voi tehdä Suomessa. Tilanne on minun mielestäni hyvin hälyttävä ja on suuri vaara, että Suomessakin ollaan tekemässä hengenvaarallista virhettä. Esitän, että näiden rokotteiden antaminen keskeytetään, kunnes niiden turvallisuudesta voidaan saada varmuus.

Itsestäni voin kertoa sen verran, että olen taustaltani juristi, tein pitkän uran Nokia Mobile Phones - liiketoimintaryhmän lakiasiainjohtajana ja olen ollut urani aikana ympäri maailmaa monenlaisten asioiden ja oikeusjuttujen kanssa tekemisissä. Tunnen myös ns. tuotevastuuproblematiikan ja olen perehtynyt tähän erityisellä huolella niin Euroopassa kuin USA:ssa. Pyydän teitä ottamaan tämän asian erityisellä vakavuudella. En usko, että teistä kukaan haluaa joutua historiaan henkilöinä, jotka aiheuttivat suuren määrän suomalaisten kuolemia ja vammautumisia. Tästä vaarasta on nyt kysymys.

Haluan luottaa teihin, että ryhdytte välittömästi toimiin tämän asian suhteen. Lisäksi lähetän teille kaikille ja myös pääministeri Sanna Marinille, jolle toivon sinun sihteeri Maffeo välittävän tämän viestini, paljon voimia ja viisautta näinä eriskummallisen vaikeina aikoina. Olisin kiitollinen, jos voisitte jotenkin osoittaa minulle, että reagoitte tähän viestiini, syystä, että olen todella huolestunut suomalaisten kanssaihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta.

ystävällisin terveisin
Annu Palmu

On Thu, 28 Jan 2021, 22:21 Kiuru Krista, <Krista.Kiuru@eduskunta.fi> wrote:
Hei
Laitan viestisi sihteerini kautta Fimeaan katsottavaksi. Kiittäen viestistäsi
Krista

Myös CDC:n tilastot kertovat rokotteen aiheuttamista kuolemista ja vaurioista.
Children's Health Defense Team 329 kuolemantapausta + 9 516 muuta loukkaantumista, jotka on raportoitu COVID-rokotteen jälkeen.

Numerot ovat CDC: n rokotteiden haittatapahtumien raportointijärjestelmän verkkosivustolta
viimeisimpiä tietoja, jotka olivat käytettävissä 22. tammikuuta. Ilmoitetuista 329 kuolemasta 285 oli
Yhdysvalloista ja 44 muista maista. Kuolleiden keski-ikä oli 76,5 vuotta.

https://avoin.media/2021/01/30/totuus-ei-havia-k-rokotevaroitus-kiurulle/

JULKAISTU mtvuutiset.fi 30.01.2021 10:25 (PÄIVITETTY 30.01.2021 13:28)
Koronarokotteen haittavaikutuksista on tehty toistaiseksi yhteensä 184 ilmoitusta
Suomessa. Niin sanottuja vakavia ilmoituksia on tehty 54, eli lähes kolmannes kaikista ilmoitetuista haittavaikutuksista. Perjantaihin mennessä Suomessa on rokotettu 137 551 ihmistä. Vakavaksi luokitellaan haittavaikutus, joka on johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaala hoitoon tai sen pidentymiseen. Myös esimerkiksi rokotteesta aiheutuneet pysyvät vammat ja toimintakyvyn alenemiset lukeutuvat vakaviin haittavaikutuksiin. Lääkealan turvallisuus ja kehittämiskeskus Fimealle on tullut toistaiseksi ilmoituksia
ainoastaan Pfizerin rokotteesta. Ilmoitukset painottuvat työikäisiin rokotettuihin. Yhdessä ilmoituksessa voi olla useampi eri haittavaikutus. Yksi Fimean saama ilmoitus sisältääkin keskimäärin neljä eri haittavaikutusta.

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää