Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.1.2021

Portti auki. Mää lähren nyt!

Ihan puhtaasti astrologisella symboliikalla tutkittaessa, olemme tulleet sellaiseen noin vuoden mittaiseen aikajaksoon, joka asettaa olemassa olevan tiedon ja käytännön kyseenalaiseksi. Tilalle on tulossa Uranuksen hallitsema uusi ja vapaampi aika. Jokainen joutuu sisimmässään miettimään, mikä osa tai mitkä osat nykyisessä systeemissä ja nykyisessä elämässä ovat itselle kahlitsevia tai rajoittavia. Kollektiivisella tasolla tämä vuosi tulee repimään alas tarpeettomat ja ihmisen hyvinvointia uhkaavat säännöt tavalla tai toisella. Yksityisessä elämässä jokainen käy oman vapaustaistelunsa, jos sellaiseen on tarvetta.

Tammikuun ensimmäisellä viikolla Venus siirtyy kauriiseen ja Merkurius Vesimieheen, molemmat samana päivänä. Voisi olettaa, että tämä viikko vapauttaa Merkuriuksen avustuksella radikaalin tietopaketin joistakin viime vuoden tapahtumista sotaisalla tavalla Marsin ja Merkuriuksen tehdessä neliötä keskenään. Sotimaan kenenkään ei ole syytä omassa elämässään lähteä, mutta omasta sananvapaudesta, valinnan vapaudesta ja mielipiteen vapaudesta kannattaa pitää lujasti kiinni, vaikka siitä aivan varmasti tulee sanomista. Samoin kaikkiin suosituksiin tulee jokaisen uskaltaa ottaa oma kantansa ja toimia oman näkemyksensä mukaisesti, vaatimatta muita seuraamaan omaa esimerkkiään. Suosituksia voi seurata tai olla seuraamatta. Suositeltavaa on pysyä raittiina, välttää sokeria, liikkua riittävästi päivittäin, nukkua hyvin, syödä hyvin ja säännöllisesti sekä tietysti käyttää maskia ja ottaa rokote. Kuka sitten seuraa mitäkin suositusta, on taatusti jokaisen oma asia. On niin monia tapoja huolehtia omasta terveydestä ja varmistaa mielekäs, aktiivinen elämä.

Merkuriuksen saapuminen Vesimieheen Jupiterin ja Saturnuksen vieraaksi haastaa uudistamaan omia näkemyksiä siitä, millaiseen informaatioon luottaa ja millaiseen ei, mikä vie omaa elämää eteenpäin ja mikä taaksepäin.

Itse en enää seuraa tavanomaisia uutisia juuri lainkaan, enkä katso tv:tä, vaikka olen kiinnostunut samoista aiheista, kuten Covidista, sulkutoimista, pcr-testeistä, covid-rokotteesta ja USA:n presidentin vaaleista. Näistä asioista keskustellaan ehdottomasti eniten sosiaalisessa mediassa ja varmasti silloinkin, kun ihmiset tapaavat toisiaan (Nyt näitä livetapaamisia on toki paljon aiempaa vähemmän). Katsoin eilen Netflixin dokumentin "Valvontakapitalismin vaarat" ja havahduin omaan sokeuteeni vaihtoehtomedioiden viidakossa. Facebookin algoritmit syöttävät minulle jättiannoksen postauksia, joista se on laskenut minun olevan kiinnostunut. Elämänpiirini on siksi kaventunut ahdistavan pieneksi kännykän tai läppärin ruuduksi, jonka sisältö on tylsääkin tylsempää. Olen addiktoitunut ja pahasti koukussa bittimaailmaan elämän sijasta. Tapaan kavereita hymiöitä, tykkäyksiä ja kommentteja heitellen. Mitä elämää tällainen on?

Tammikuun ensimmäinen viikko on silti astrologin silmin katsottuna erittäin jännittävä siksi, että nyt on paljastumassa asioita, joista minkään median kautta ei ole olemassa pitävää ennakkotietoa. Ovatko presidentin vaalit jo ratkenneet, kuten normi uutisissa on kerrottu, vai selviääkö viime hetkillä jotain, joka muuttaa asetelman, kuten "muissa" uutisissa annetaan ymmärtää? "Valvontakapitalismin vaarat" dokumentin katsottuani ymmärrän, ettei tuloksella ole mitään merkitystä. Onhan minulla toki suosikkini, mutta mitä sitten. Maailma muuttuu nyt radikaalilla tavalla, tulevasta USA:n presidentistä täysin riippumatta.

Millainen tästä uudesta maailmasta tulee, riippuu vain minusta ja minun valinnoistani tässä päivittäisessä elämässä. Olosuhteet muuttuvat, talouskuviot muuttuvat, valtakuviot muuttuvat, mutta tärkeintä on oma muutuminen, oma henkinen kasvu, omat todelliset ystävät kasvokkain tai keskustellen. Viime kädessä tarvitsemme kaikkein eniten toisiamme ja konkreettista keskinäistä yhteyttä. Sen sijaan, että kysymme: "Aiotko ottaa rokotteen?, voimme kysyä: "Mitä Sinulle kuuluu". Ystävyys ei voi olla riippuvainen siitä, käytätkö maskia vai oletko käyttämättä, eikä siitä kannatatko Trumppia vai Bideniä.

Suosittelen katsomaan alla olevan videon, jonka päähenkilöitä ovat facebookin, googlen, gmailin, twitterin jne. asiantuntijat ja kehittäjät. Videon katsottuani en laita toivoani kenenkään muun kuin itseni varaan ja se tuntuu hurjan helpottavalta. Hyvästi Facebook ja kaikki 5000 kaveriani siellä. (Astro.fi facebook tili säilyy, mutta Seppo Tanhuan yksityinen tili häipyy tällä viikolla)

Valvontakapitalismin vaarat

Ellei Sinulla ole vielä Netflixiä, niin tämän saa katsottua tilaamalla ilmaisen 2 viikon kokeiluajan.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...