Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

22.9.2020

vieraskirjoitus:

Mars perääntyy – oletko aktiivi- vai passiivimoodissa?

Mars symboloi astrologiassa taistelutahtoamme ja elinvoimaamme, sitä minkä suhteen olemme periksiantamattomia. Se on alkukantaista maskuliinienergiaa, polttomoottori, jolla saamme itsemme ylipäätään sängystä ylös. Sillä on tähtäin ja tarkoitus, ja se haluaa saada asioita tapahtumaan, kuten Oinaan merkistä tiedämme. Kun Oinaan hallitsijaplaneetta Mars sitten peruuttaa, parin vuoden välein, tähän normaaliin energiavarastoomme ja aloituksellisuuteemme tulee poikkeustila.

Marsin peruuttamisesta tunnutaan kuitenkin olevan montaa mieltä. Yksi näkemys on, että kaikki elinvoima valahtaa ihmisestä sen siliän tien pois, kun Mars jarruttaa. Toisten mielestä käy aivan päinvastoin. Silloin Marsin peruutusjaksolla saammekin kunnon tujauksen energiaa juuri siihen asiaan, mikä kaipaa omassa elämässä kaikkein eniten huomiota.

Mars motivoi – tai lamauttaa

Muistan elävästi kuinka Mars peruutteli keväällä 2016. Minusta tuli parin kuukauden ajaksi voimaton lapanen, joka ei jaksanut eväänsä liikauttaa. Huonompi homma oli se, että juuri silloin olisi nimenomaan pitänyt saada paljonkin aikaan. Minä en silti saanut, vaan sairastuin melkein heti, kun Mars lähti lomalle. Ilman sen motivaatiota ja voimaa, olin itse voimaton ja innoton.

Kaksi vuotta sitten, vuonna 2018, Marsin perääntyminen osui tarkalleen siihen ajankohtaan, kun entinen rakkaus käveli ovesta ulos ja minä jäin perään huutelemaan. Minussa se sai aikaan hurjan sisäisen pakon kirjoittaa ero itsestäni ulos, analysoida se puhki ja pinoon, mitä ehkä hyvin selittää Marsini mentaalinen sijainti Vesimiehessä. Mars pakotti toimimaan mielen tasolla, juuri perääntymisjakson aikana. Asiat kaipasivat selkeyttä, ja sanat suuntaa.

Tänä syksynä Mars perääntyy taas, omassa merkissään Oinaassa. Se lähti omille teilleen syyskuun 9. päivä, ja vasta marraskuun puolessa välissä se alkaa harkita paluuta, ellei sitten jää jonnekin koronakaranteeniin pidemmäksi aikaa. Mietin, että mitenkähän oikein jaksan ilman Marsin apua, kun tulossa oli putkiremontti, koko omaisuuden inventointi, tavaroiden paketoiminen siisteihin muovitettuihin pinoihin, sekä muutto uuteen väliaikaiseen asuntoon. Nyt jos koskaan tarvitsin Marsin vetoapua. Lahnailu ei yksinkertaisesti ollut mahdollista.

Mars pistää tuulemaan

Syyskuun alussa käsijarru nytkähtikin elämässäni irti ja alkoi hurja aktiivisuuden kausi. Yllätin itseni yltiömäisellä positiivisuudella ja ahkeruudella. Putkiremontti, mikä mahdollisuus pistää elämä ja sisustus uusiksi! Puolitoista vuotta sitten ostamani maalipurkki, johon en ollut sen koommin jaksanut koskea (koska pelkkä ajatus maalaamisesta väsytti ja vaati päikkäreitä), läväytti itsensä kuin taikasauvan iskusta suoraan seinälle. Samalla sahasin kirjahyllynkin flunssaisena pyjama päällä uuteen uskoon.

Sillä uutta uskoa, sitä minussa nimenomaan tuntui olevan. Aamuöisin jokin kosminen kuiskaus herätti minut aina väkisin, ja kolmatta silmääni porattiin kilpaa kiviporan kanssa. Koko kerrostalo tuntui värisevän poraamisen tahdissa, ja tuo tekemisen meininki tarttui minuunkin. Mars siis käynnisti itsensä täyteen vauhtiin kartallani ja alkoi urakoida. Ei se tainnutkaan lähteä retriittiin lepolomalle, vaan remonttivapaalle! Sain kuin sainkin, kosmisesti ajoitettuna, sen energiapiikin, jonka avulla asiat käynnistyivät.

Marsin kahdet kasvot

Mars onkin nyt näyttänyt minulle molemmat kasvonsa, sen maata raahaavan väsymyksen, ja sen energisen, sisäisen pakon voiman. Marsin syksyisen jarrupolkimen tärkein viesti onkin nyt kiinnittää huomiota siihen, mihin sinä keskität energiasi, joko sen vähäisen tai ylitsepursuavan. Mikä herättää sinussa taistelutahdon, mikä on se kaikkein tärkein juttu elämässä nyt, joka täytyy laittaa takaisin jengoilleen? Marsin tarkoitus on kohdistaa laserkatse yhteen elämänalueeseen ja saada siellä aikaan motivoitunutta muutosta. Mars kyselee nyt onko sinulla pokkaa ja tahdonvoimaa nousta seuraavalle tasolle. Se on kuin urheiluvalmentaja, joka vaatii parempia tuloksia.

Jokainen kokee Marsin energiat oman karttasijaintinsa kautta eri tavalla. Voimaantumisen sijaan joku voi tänä syksynä hyvinkin jäädä tyhjäkäynnille Marsin perääntymisen ajaksi. Etenkin jos teet vääriä asioita, se voi viedä voimat täysin. Silloin yleensä olo käy äärimmäisen tukalaksi ja universumi yrittää potkia meitä uudelleen liikkeelle, eri suuntaan. Mars siis opettaa energioillaan ja haluaa, että suuntaamme ne oikein.

Tervetuloa muutos

Viisaus ja perimmäinen totuus tästäkin löytyy oman kokemuksen kautta. Tarkkaile siis miten sinä itse reagoit tänä syksynä. Meillä kaikilla onkin nyt – taas vaihteeksi – sisäisen kuulostelun paikka. Jos haluaa päästä eteenpäin elämässä, ei voi jäädä vanhaan kiinni, ei edes vanhoihin selityksiin. Ei voi myöskään itse asettua muutoksen tielle ja kieltäytyä muuttumasta. Tiedän, että minulla ainakin on takataskussa aina rivi selityksiä, miksi jokin asia ei ole mahdollinen. Jospa kerrankin tutkisin nekin taskut vaihteeksi kunnolla läpi, oikein inventoisin kootut kertomukseni, jotka jumiuttavat vanhaan ja estävät tervetullutta muutosta.

Tällaiseen sisäisen luutuneisuuden sulatteluun ja omien kadonneiden voimavarojen herättelyyn käy mainiosti Sami Minkkisen Ihmeiden vuosi -valmennus, joka lupaa paljon kaunista ja hyvää. Entä jos vihdoinkin ottaisi kaiken sen kauniin ja hyvän oikeasti vastaan, ilman vastaväitteitä? Ajatuksia herättelevä vuosi on luvassa, sen voi taata jo kurssikuvaukseen perehtyessä. Ja me kaikki olemme nyt uusien aloitusten edessä, tavalla tai toisella, kun koko maailma tuntuu mullistuvan päivä päivältä.

Kuuntele siis Marsia, tuota viisasta voimanpesää, jolla on sinulle tärkeää asiaa pysähtymisensä aikana. Ja kuuntele mitä kaikkea Sami voi keräämällään tietotaidolla ja kokemuksella elämääsi tuoda. Kenties jopa niitä ihmeitä. Minua ainakin kiinnostaisi pistää muutama ihme liikkeelle.

Energistä ja uutta aloittavaa, tai viisaasti voimia säästelevää syksyä, kullekin oman karttansa mukaan!

Terveisin

Virpi Karjalainen

 

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...