Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.9.2020

Kosmos pidättää hengitystä

21.9. alkava viikko pitää sisällään useita mielenkiintoisia ja ehdottomasti tiukkaa keskittymistä vaativia kuvioita, joilla saattaa olla suuri merkitys loppukuusta alkavalle Marsin pommitukselle. Ihan ensimmäiseksi  tiistain syyspäivän tasaus - hetki jolloin pimeyttä alkaa olla vuorokaudessa enemmän kuin valoa. Aurinko siirtyy Vaa'an merkkiin ja muistuttaa tasapainon valtavan suuresta merkityksestä edessä olevan pimeän ajan onnistuneeseen läpivientiin. Tasapainoa kysyy tällä viikolla Merkuriuksen neliö Plutolle ja Saturnukselle. Merkurius kysyy: Ovatko ajatuksesi ja puheesi tasapainossa kosmoksen kanssa. Tällä syyskuun viimeisellä viikolla on luvassa monenlaista turbulenssia ja yllättäviä tuulenpuuskia, joihin on mahdotonta varautua etukäteen millään muulla tavalla, kuin olemalla koko ajan valppaana.

Viikonloppuna olimme purjeveneellä Turun saaristossa ja nautimme suotuisista, joskin kovista tuulista. Tuntui aivan mahdottomalta, että autolautta pääsi kenenkään huomaamatta purjeiden takana aivan kohdalle, eikä yhteentörmäys ollut kovinkaan kaukana. Veneessä oli silloin neljä noloa purjehtijaa hiljaa itsekseen ihmettelemässä tapahtumien kulkua. Miten voi olla, ettei kukaan huomannut lähestyvää jättiläistä? Vaara puksutti meitä kohti tyhjällä merellä ainakin kymmenen minuuttia tarkalleen purjeiden takana. Samankaltaisia tilanteita kohtaamme kaikki aina silloin tällöin ja tästä eteenpäin lokakuun loppuun saakka tavallista tiheämpään tahtiin. Itsestäni tuntuu siltä, kuin kosmos pidättelisi hengitystään ennen tositoimien käynnistymistä.

Melkoisesti on liikkeellä myös kanavoitua tietoa alkuviikon vahvoista kosmisista energiavirtauksista ja maapallon laajuisista meditaatioista kolmen seuraavan päivän aikana. Oman kokemukseni mukaan olemme ihmiskuntana yhdessä onnekkaimmista historiallisista aikajaksoista saadessamme nähdä ja kokea tämän kokonaisvaltaisen heräämisen uuteen, vapaampaan ja turvallisempaan elämään. Suunnanmuutos on kuitenkin niin suuri, ettei sitä ole kenenkään helppo ymmärtää ja siksi tarvitsemme kaikki hurjan luottamuksen omaan sisäiseen voimaan ja viisauteen tulevien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Vanha maailma tulee sulamaan pois ympäriltämme tehdessään tilaa uudelle.

Kosmoksen pidättäessä hengitystään voit kutenkin olla täysin varma siitä, että Sinulla on kaikki tarvittavat valmiudet täysin käyttövalmiina heti, kun alkaa tapahtumaan. Paras tapa valmistautua, on kasvattaa itseluottamusta ja rohkeutta toimia uusissa tilanteissa täysin omassa ohjeuksessasi. Vain Sinä tiedät sen itsellesi parhaan reitin kohti kollektiivisesti valoisampaa maailmaa ja elämää. Valoverkko vahvistuu pitäessämme yhteyttä toisiimme ja jakaessamme kokemuksia sekä kohtaamistamme vaikeuksista että niistä selviämisestä. Kommenteissa voi jakaa uskoa, toivoa ja valoa kanssakulkijoille.

SYKSYN TAPAHTUMISSA on mahdollisuus hitsautua entistä tiiviimmin yhteiseen valoverkkoon.

26.9. Ultran rajatietopäivä Kylämällä

10.-11.10. Tiedostava aika seminaari Helsingissä

13.10. Sepon tulkintapäivä Helsingissä

17.-18.10. Paratiisin puut 1 Tarot-kurssi Tampereella

31.10.-1.11. Paratiisin puut 2 Tarot-kurssi Tampereella

14-15.11. Esoteerisen astrologian peruskurssi Helsingissä (max 20 osanottajaa)

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...