Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.9.2020

Sami Minkkinen ja Ihmeiden Vuosi

Valon lisääntyessä varjotkin syvenevät ja epävarmuus lisääntyy ilman mitään näkyvää syytä. Olen jo aikaisemmin todennut, että värähtelyn kohotessa reagoimme ympäristömme tapahtumiin ja energioihin ällistyttävän nopeasti ja voimakkaasti sisäisellä levottomuudella, joka pyrkii ohjaamaan meitä kulloisellakin hetkellä oikeaan suuntaan elämässämme. Pelko, epävarmuus tai syvä kaipaus synnyttävät usein epämiellyttävän tyhjiön normaalin elämän keskelle, jolloin syytä tulee helposti etsineeksi itsensä ulkopuolelta. Mitään ulkopuolelta löytyvää syytä ei useimmiten ole lainkaan olemassa, sillä tuo tyhjyys merkitsee nyt sisimmässä tapahtuvaa hurjaa uudelleen järjestäytymistä. Monet tähän asti merkitykselliset asiat ja ihmiset menettävät merkityksensä ja tilalle on tulossa jotain paljon parempaa.

Seppo special osuudessa aiheena tänään: Pelastetaan lapset ja paljastetaan uskomaton juttu Covid-19 testauslaitteista.

Uuden todellisuuden ja uuden värähtelytaajuuden vastaanottaminen on melkoinen haaste kenelle tahansa ja käytännössä olemme kaikki nyt syntymässä uudelleen henkisesti ja fyysisesti. Vaikka tiedostaisimme oikein hyvin, että uusi aika on aiempaa parempi, ei uudella tavalla eläminen onnistu ihan vain sormia napsauttamalla. Monille tämä siirtyminen oman korkeamman tietoisuuden ohjaukseen tuntuu ylipääsemättömältä haasteelta etenkin juuri tällä hetkellä Marsin perääntyessä tarkassa neliössä Saturnukseen. Energiaa on käytettävissä tolkuttoman vähän ja siksi energian oikea suuntaaminen on tärkeämpää kuin ehkä satoihin vuosiin tätä ennen.

Ihmeiden Vuosi

Elämme koko elossa olevan sukupolven suurinta parantavaa muutosvaihetta, jossa jokaisella ihmisellä on oma osuus hoidettavana. Sinun jokaiseen soluusi on tarkasti koodattuna Sinun tehtäväsi tässä ajassa. Mikä parasta - Sinuun on koodattuna myös ne hetkittäin yliluonnollisilta vaikuttavat kyvyt ja lahjakkuudet, joiden avulla tehtävästäsi suoriutuminen sujuu kuin tanssi. Miettiessäni apukeinoja näiden niin todellisten ja pysäyttämättömien lahjojen tietoisuuteen nostamiseksi, saan puhelun (en mister Tokmannilta, vaan) NLP- ja hypnoosikouluttaja Sami Minkkiseltä, joka ehdottaa aivan uskomatonta pakettia postituslistani tilaajille. Jo sadat Astron ystävät ovat käyneet tai käymässä Samin "Vapauta mielesi voimat hypnoosilla" kurssin ja saamani palautteet ovat poikkeuksetta täynnä kiitollisuutta tehdystä valinnasta.

NYT UUDET TILAAJAT SAAVAT KÄYTTÖÖNSÄ TÄMÄN EDELLÄ MAINITUN KURSSIN LISÄKSI SAMIN KAIKKI AIKAISEMMAT VERKKOKURSSIT VUODEKSI KÄYTTÖÖNSÄ 55 EUROLLA. Tässä alla on Sami Minkkisen aivan uskomaton 2 viikkoa voimassa oleva tarjous meidän porukalle tarkemmin yksilöitynä. HUOM! Myös tähän mennessä kurssin tilanneet saavat samat edut käyttöönsä ilman lisämaksua.

Sami Minkkinen:

Ei tätä voi oikein kierrellä tai kaarrella, vaan tämän voi vain sanoa suoraan. Kyse on siitä, että yhtenä kauniina päivänä päätin, että nyt on tullut aika mahdollistaa huippuluokan NLP- ja hypnoosin sekä muiden henkisten väylien opit mahdollisimman monelle. Otin ison askeleen ja hypyn tuntemattomaan, kun päätin, että annan nyt kaikkien halukkaiden käyttöön, kaikki verkkovalmennukseni. Tämän kokonaisuuden yhteisarvohan olisi pitkästi yli 10 000 euroa, jos kävisit jokaisen kurssin ja tapahtuman erikseen. Siitä tässä on siis kyse. Saat nyt kaikki valmennukseni käyttöösi 12 kk ajaksi 55 eurolla. Se siis sisältää kaikki menneet verkkovalmennukset sekä kaikki tulevat verkkovalmennukset. OIkeasti paras juttu tässä kokonaisuudessa on kuitenkin mielestäni ne ihmiset, jotka ovat tässä jo mukana. Tämä Ihmeiden Vuosi -nimellä kulkeva kokonaisuus on kerännyt aivan mahtavan yhteisön, joka kannustaa, nostaa ja kannattelee meitä kaikkia näinä turbulentteina aikoina.

Tervetuloa mukaan, katso lisätiedot oheisesta linkistä ja sieltä löydät myös tuoreen kuvaamani videon, jossa paljon lisää tietoa.

Kampanja on päättynyt 1.10.2020

Yhteistyö terveisin

astrologi Seppo Tanhua ja Samin Minkkinen

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...