Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.9.2020

Pelastetaan lapset ja paljastetaan uskomaton juttu Covid-19 testauslaitteista

Lainaan tähän pari kohtaa Jannen blogista valaisemaan asioita, joista kaikkien tulisi olla nyt tietoisia. Suosittelen lukemaan koko blogin alla olevasta linkistä. Todistusaineistoa riittää sitä tarvitseville blogista löytyvien linkkien kautta. Ovatko Suomen päättäjät olleet mukana tässä Covid-huijauksessa jo vuodesta 2017 alkaen. Todisteet tästä löytyvät Jannen blogista.

Ote blogista tässä

Tehkää omat johtopäätöksenne seuraavasta tapahtumasta: 

Kyseessä on organisaatio nimeltään WITS (world integrated trade solution). WITS on sivujensa mukaisesti:

The World Bank - in collaboration with the United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) and in consultation with organizations such as International Trade Center, United Nations Statistical Division (UNSD) and the World Trade Organization (WTO) - developed the World Integrated Trade Solution (WITS).

Omasta mielestäni organisaatio vaikuttaa luotettavalta taholta. Kun avasin sunnuntaina 6.9 linkit ko. sivuille, niin sieltä paljastui tuote nimellä Covid-19 test kits. Tuotteita oli myyty Suomeen vuosina 2017 ja 2018 isoja määriä, kuten myös muillekkin maille. Itse suomennan tuon tuotteen Covid-19 koronavirus testauslaitteet ja järjestelmät. Toinen asia on, että toisessa dokumentissa on vielä määritetty, koska pandemia loppuu (expected program closing date)- 31.3.2025.  Mitä tässä on siis ihmeellistä?

Yksi aiheistani koski lapsia, joita on kaivettu ylös erinäisistä paikoista tämän vuoden aikana. Ohessa onkin linkki englanninkieliselle sivustolle, missä nyt sitten henkilöt kertovat suoraan mitä ovat kokeneet ja nähneet. Valtamediassa näitä uutisia ei näy, eikä tule näkymäänkään - koskaan! Näitä lapsia siis tosiaan kaivetaan tunneleista ja viedään suoraan telttasairaaloihin hoidettaviksi. Pelkästään Yhdysvalloissa on raportoitu tällaisia tapauksia huhtikuuhun 2020 mennessä kaikkiaan n.50 000.

www.4dmeditationwellness.fi/ blogi

Kiitos Janne Laakso tästä blogista ja luvasta jakaa sitä.  t. Seppo

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää