Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Margie Marketta Mylläri

Margie Marketta Mylläri

23.4.2020

vieraskirjoitus:

Toivon Sanoma

Meissä ihmisissä on jumalkipinä; olemme  jumalolentoja, jotka olemme syntyneet tänne fyysiseen maailmaan ”koetellaksemme siipiämme”. Kehitys ei pysähdy, vaan etsii koko ajan uusia ulottuvuuksia, uusia maailmoita, joissa etsiä ja luoda uutta. Voi kysyä, miksi ihmiskunta on kieltänyt toisen puolen jumaluudestaan? Missä Äiti Jumala on ”luurannut” kaikki nämä vuosituhannet?  -kirjasta: Anna, Jeesuksen isoäiti - Kaiken takana on nainen

Toivon Sanoma

Anna Jeesuksen isoäiti:
Tämän suuren kaaoksen aikana, kun suurin osa ihmiskuntaa tuntee toivottomuutta ja epätoivoa, on elintärkeää juurruttaa rohkeutta ja toivoa. Ei ainoastaan toivoa, joka perustuu älylliseen kyselyyn tai lapselliseen fantasiaan, vaan Suuremman Voiman ja Ikuisen Elämän rohkeaa kokemusta, johon voidaan täysin perustaa määrätty luottamus ja ”jonkin paremman” odotus. Laajemmasta näkökulmasta voit myös hyvin persoonallisella tasolla ottaa Jeshuan (Jeesuksen) ja Maria Magdalenan ikuisen esimerkin anteeksiannosta ja voimaannuttavasta rakkaudesta oman elämäsi nykyisiin valintoihin ja kokemuksiin. Näin tekemällä voit vaikuttaa harmoniseen muutokseen maailmassa ja auttaa Maata seuraavaan rauhan Kultaiseen Aikakauteen – rauhan, joka on ymmärryksen tuolla puolen, koska se täysin lohduttaa Jumalaisen Feminiinin sydämen kautta sitä, mikä on tuntunut lohduttomalta.

Oletko ystäväni löytänyt uskoa itsessäsi ja rakkauden korkeammassa lähteessä,

 joka rohkaisee sinua elämään täysin tässä maailmassa, eikä olemaan toivoton ja epätoivoinen? Tie takaisin uskoon seuraa aina havaitsemisen ja asenteen korjaamista – kykyä asettua harmonisesti Jumalallisen Äidin kykyyn kiittää ja tuntea tunnetta ilman tuomitsemista ja reagoimista. Kun on kiitollisuutta, anteeksiantamista ja vaadittua viattomuutta, on rohkeutta ja toivoa elää rakkauden yhdenmukaisissa malleissa, riippumatta ympärillä olevasta kaaoksesta.

Se, mitä nyt tarjoan sinulle, on malli tai kaava, josta voit tarkastella Jeshuan ja sinun vihkimyksiäsi ollessasi keskellä kaoottista planetaarista ristiinnaulitsemista ja ylösnousemista. Tämä on yhdenmukaisuuden dynamiikan uusi malli, joka perustuu kvanttimekaniikan tieteeseen ja kaoottisuusteoriaan. Aikanasi tehdään tutkimuksia, jotka osoittavat, että henkilön hyvinvointi ja terveyden todellinen tila kohenevat, kun henkilön mieli, tunteet ja keho ovat harmonisessa suhteessa toisiinsa – yhtenäinen energiakenttä.

Tätä tutkimusta tekevät ovat huomanneet, että yhtenäisintä kenttää kutsutaan subjektiivisesti rakkaudeksi ja kiitollisuudeksi

 Kun epäharmoninen, rajoittava aika-tila havainto siirtyy kvantti-todellisuuteen, holistinen tietoisuus (laaja, syleilevä rakkaus ja kiitollisuus) siinä saa aikaan parantumisen tai palautetun järjestyksen, tasapainon ja eheyden. Toinen tapa katsoa tähän on nähdä ristiinnaulitseminen, kuolleista herääminen ja ylösnouseminen niinä prosesseina, jotka palauttavat epäyhtenäisyyden yhtenäisyyteen.

Voit valita käyttää tätä uutta perspektiiviä mahdollisuutena vapauttaa itsesi kiistattomista, sokeista uskomuksista, jotka ovat pitäneet sinua tietämättömänä ja pelokkaana. Jotkut kutsuisivat tätä ristiinnaulitsemisen ja kuolleista heräämisen yhdenmukaisuusmalliani kerettiläiseksi. Ja jotkut kutsuisivat herjaavaksi sitä, mitä kerron sinulle planeettojen välisestä ymmärryksestäni koskien Jeshuan kokemuksia. Vaikkakin se mitä tarjoan, on eräänlainen paljastus tarkoituksella tuoda ilmi se mikä on ollut kätkettyä, sitä ei taatusti ole tarkoitettu korvaamaan yhtä totuutta tai dogmia toisella. Tarkoitukseni on ravistella vanhoja, rajoittuneita ajatusmalleja ja herättää yhtenäisempiä, itsevoimaannuttavia ja rakastavia tapoja olla suhteessa Luojasi, itsesi ja naapureittesi kanssa.

Tämän päivän ylösnousemusprosessi, joka tuo globaaleja yhtenäisyyden ja ykseyden malleja, ei vaadi menemistä luostarimaisten seinien taakse tai pidennettyä pyhittämistä mestariopettajien kanssa, kuten me teimme vanhassa mallissa.

Sinun vihkimyskokemuksesi tulevat erittäin todennäköisesti olemaan erilaisia kuin Jeshuan (kuten olla naulattuna ristille), mutta olennaisesti ne ovat samanlaisia. Ennen kuin tutkimme tätä edelleen, salli minun antaa täydempi selitys siitä, mitä tarkoitan vihkimyksellä. Vihkimys on sisäisesti johdettu kokemus, joka vie sinut peruuttamattoman muutoksen kynnyksen yli. Kuolleista heräämisen ja ylösnousemuksen vihkimyksissä aikaisempi rajoittunut identiteettisi muuttuu luontaisens potentiaalin laajempaan tietoisuuteen. Tätä kuvaa muutoksen vihkimysprosessi, jota demonstroi perhonen, joka syntyy ”uuteen elämään” ylösnousseena ristiinnaulitusta toukan elämästään.

Kun luet seuraavat vihkimyksen viisi puolta,

 jotka voisivat vaikuttaa omaan elämääsi, ole hyvä ja kysy itseltäsi, millä näistä näyttää olevan sinulle henkilökohtaista tarkoitusta tänä päivänä.

1. Merkittävä asenteen muutos, joka tuo sitoutuneen halukkuuden mukauttaa rajoittunut tietoisuus korkeampaan Tahtoon ja Tarkoitukseen.

2. Fyysiset muutokset, joissa myrkyt puhdistetaan ja uinuvat DNA koodit, umpirauhaset, aivo- ja neurologiset tehtävät aktivoidaan, mikä kaikki johtaa kohentuneeseen terveyteen ja kasvaneeseen potentiaaliin demonstroida paranormaaleja kykyjä.

3. Emotionaalinen puhdistaminen ja suurempi emotionaalinen kypsyys ja vakaus.

4. Muutokset itsehavaitsemisessa, missä on suurempi tuntu jumaluudesta, suvereniteetista, keskinäisestä yhteydestä, kohonneesta luovuudesta ja/tai ylitietoisista kyvyistä, kuten telepatia ja selvänäköisyys.

5. Suurempi tunnistaminen avarien yhdistyneiden kvanttimaailmoiden kanssa se sijaan, että vain havaitsee ja reagoivasti dramatisoi rajoittunutta, ohimenevää ajatusta, että on erillinen mieli, joka sijaitsee erillisessä kehossa.

Kun olet tarkastellut näitä erilaisia vihkimyspuolia, näetkö että mitkään näistä vihkimyskriteereistä ovat näkyvissä omassa elämässäsi? Mitkä ovat reaktiosi tämän päivän muutosvihkimyksiisi?

On ollut paljon väärinkäsityksiä ristiinnaulitsemisen ja ylösnousemuksen luonteesta

Nämä ovat kuitenkin voimaannuttamisen perustavanlaatuisia vihkimyksiä, jotka jokainen, joka valitsee ykseyden Jumalassa, kokee. Tarjoan sinulle näkemyksen tuodakseni selkeyttä ja motivoidakseni voimaannuttavampia valintoja. Kristus -ylösnousemusta ei voi ymmärtää, ennen kuin ristiinnaulitseminen ja ylösnousemus tunnistetaan noiksi muuttaviksi tapahtumiksi, jotka ehkä jo tapahtuvat elämässäsi.

Oletko milloinkaan uskonut, että ristiinnaulitseminen on yhtä kuin kärsiminen – tavallisesti tapana maksaa takaisin velka – alkuperäinen synti, syyllisyys, häpeä? Pidätkö kiinni siitä, että Jeshuan ollakseen Kristus on täytynyt kärsiä ja kuolla lunastaakseen langenneen maailman? Mitä tuntemuksia sinulle tulee, kun mietit Jumalan Pojan kärsimistä ristillä? Entäpä jos hän ei kärsinyt? Entäpä jos hänen ristiinnaulitsemisensa oli yksinkertaisesti demonstraatiota siitä, kuinka voit mukauttaa tahtosi Jumalaisen Tahdon kanssa, vapauttaa kaiken kiinnikkeen rajoittuneeseen identiteettiin ja avata oven olemaan se Säteilevä Yksi, joka jo olet? Ei se väärä itse, joka luulet olevasi, haudattuna aineenmaailmaan - vaan se itse, joka katsoo ja hengittää teeskennellyn naamion läpi!

Oletko jo valmis ottamaan Jeesuksen ja itsesi pois loputtoman kärsimyksen ristiltä?

 Oletko valmis muuttamaan huomiosi kohteen tietoisuutesi onnellisuuden, ilon ja siunauksen herättämiseen valaistuneisiin tiloihin - sen sijaan, että oikeuttaisit sen, miksi tunnet itsesi petetyksi, hylätyksi, ansaan joutuneeksi, avuttomaksi ja onnettomaksi? Oletko valmis ottamaan takaisin valtasi, sen sijaan että sokeasti antaisit sen välittäville papeille, pyhimyksille, opettajille tai kiistattomasti rajoittuneille uskomuksille. Kun on aika sallia kasvu ja sisäisen auktoriteetin ja jumaluuden laajentuminen - oletko valmis lentämään vapaana itsemääräämistä vankiloistasi, jotka olivat rakenteita ja opettajia, jotka kerran palvelivat sinua? Jos vastauksesi näihin provokatiivisiin kysymyksiin on ”Kyllä!” – silloin minä aidosti onnittelen sinua!

Kun kerran ymmärrät, että Jeshua oppi nuoresta pitäen, kuinka läpäistä ristiinnaulitseminen (kuoleminen rajoitukselle) ja herääminen henkiin (sopusointu ikuisen valon ja alkuperäisen viattomuuden kanssa), voit alkaa ottaa huomioon sen mahdollisuuden, että hän ei kärsinyt maksaakseen minkäänlaista velkaa. Kun muistat, mitä olen sinulle kertonut Haudan Riitistä, voit myös alkaa ymmärtää, että hän ei kuollut, vaikkakin hänen kaikki elonmerkkinsä lakkasivat tukemasta hänen fyysistä kehoaan tilapäisesti.

Hallittuaan fyysistä sekä hienoaineisia valtakuntia koko elämänsä ajan

Jeshua ei kärsinyt julmalla tavalla, kuten sinulle on saatettu kertoa, tai joku alitajunnainen osa itseäsi on saattanut sinulle uskotella. Hän ei kuollut syntiesi tähden! Hän eli ollakseen esimerkkinä rakkaudesta ja anteeksiantamisesta, niin että voisit valita elämisen samalla tavalla, kuin mitä hän demonstroi. Rohkaisen sinua luopumaan sellaisesta ajatuksesta, että muuttumisen ja irrottautumisen rajoituksen nauloista tai ristiinnaulitsemisesta on oltava kova taistelu, täynnä traagista draamaa ja kärsimyksen täyttämää. Kun sallit erillisen tietoisuutesi ”kuolla” ykseyden tietoisuuteen, voit paljon helpommin läpikäydä ristiinnaulitsemisen vihkimyksesi heräämiseen ja ylösnousemiseen elävänä Kristuksena.

Saatat hyvinkin kysyä, miksi Jeshua ja hänen läheiset mies- ja naispuoliset opetuslapsensa matkustivat pitkiä matkoja mysteeriokouluihin Palestiinassa, Egyptissä ja Intiassa osallistuakseen vaikeisiin vihkimyskokemuksiin? Kokemukseni oli, että mysteeriokoulut ja oleminen luostariyhteisössä antoi meille sen tarpeellisen tuen, jota tarvitsimme voidaksemme ilmentää kuolemattomuuden ja ylösnousemisen eläessämme epäuskon vallassa olevassa, tiheässä ulkoisessa maailmassa, joka oli takertunut pelkoon, kuolemaan, kärsimiseen ja erillisyyteen. Samoin kuin meille oli tärkeää tuntea, että meitä tuettiin tietoisuuden nousemisprosessissamme - niin yhtä tärkeää sinun on koota ystävien ja perheen konkreettinen, harmoninen tuki rohkaisemaan henkistä kasvuasi.

Kun olet lukenut kertomuksessani Jeshuan ja perheeni erikoislaatuisista henkisistä kyvyistä ja kokemuksista,

olet ehkä tuntenut, että et pystyisi koskaan saavuttamaan sitä, mitä me teimme, koska me olimme enemmän ”erityisiä” - geneettisesti lahjakkaita ja ansioituneempia kuin sinä. Jos kuitenkin etäännytät meidät itsestäsi ajattelemalla, että olet vähempi tai arvoton, et voi tuoda esimerkkiämme ja toivon sanomaamme elämääsi. Totuus on, että kaikki elämä on yhtä lailla lahja, vaikkakin ulkoiset ilmennykset näyttävät osoittavan muuta.

Tässä kohden haluaisin myös jälleen korostaa, että ei ole ketään oman jumalaisen Itsesi ulkopuolella, joka voi pelastaa sinut tai ottaa pois noita voimaannuttavia kokemuksia, joita sielusi haluaa saada. Erityisesti nuo haasteelliset kokemukset, jotka voimaannuttavat kykysi tietää ja ilmaista valaistunutta rakkautta. Tosiasia on, että olisit todennäköisesti vihainen jokaiselle, jonka sallisit sekaantua suvereniteettiisi ja sisäiseen kykyysi saada kaikki tai osa siitä, mitä Jeshua demonstroi.

Millä tahansa tavalla valitset olla rakastavampi, ystävällisempi, anteeksiantavampi, rehellisempi ja anteliaampi, ymmärrät mitä tarkoittaa elää Kristuksena. Kun tietoisuudellasi on hyvin puhdas tietämys, että olet Luoja, joka ilmenee kaikissa muodoissa ja kaikkien muotojen tuolla puolen, tietoisuutesi on tullut Kristukseksi. Sinä olet se henkinen polku, jota kuljet, etkä voi lähteä pois polultasi. Jos haluat tiesi olevan polku, joka laajentaa henkisyyttä, silloin vaaditaan johdonmukaista sitoutumista, kuria ja huomioonottamista (todistavia ajatuksia, tunteita, toimia) mukauttaessasi inhimillisen tahtosi Jumalaisen Tahdon – Jumalaisen Isän kanssa.

Polkusi tulee myös henkisemmäksi, kun tulet sopusointuun Jumalaisen Rakkauden – Jumalaisen Äitisi kanssa

Tämä tapahtuu, kun sinulla on kokemuksia, jolloin voit todella tuntea rakkauden ilmenevän sinussa ja sinun kauttasi laajenevana, syleilevänä, kohottavana energiana. Jokainen harras harjoitus, joka auttaa sinua kokemaan nöyryyttä (olemaan avoin rakkaudelle), ihmetystä, alkuperäistä viattomuutta, myönnytystä ja anteeksiantamista, helpottaa läheisyyttä jumalaisen Sydämen – Elämän Äidin hellän, armeliaan sydämen, kanssa.

Samoin kuin olet saattanut tuntea itsesi ”jälleen kokevan” monia niistä tapahtumista, joita olen sinulle kertonut, niin voit myös ”löytää itsesi kävelemästä Jeshuan kanssa” kertomukseni jäljellä olevissa luvuissa. Auttaakseni sinua helpommin integroitumaan siihen, mitä vielä voidaan katalysoida, haluan tarjota sinulle perspektiivin tai mallin, josta tarkastella Jeshuan ristiinnaulitsemista ja henkiinheräämistä. Tällä tavalla voit voimaannuttaa omaa vihkimysprosessiasi.

Keinona saada selvempi vaihtoehtoinen näkemys on, että kuvittelet itsesi istumassa mukavasti ja turvallisesti korkealla korokkeella suuren teatterin sisällä. Tästä korkeasta paikasta voit helposti katsoa alas valtavan näyttämön kokonaisuutta alapuolellasi, josta voit nähdä Jerusalemin, Getsemanen ja Golgatan. Kun olet muuttanut ”normaalin”, ehkä pinttyneen suuntautumisesi, joka on nähnyt vain osan siitä, mitä on tapahtumassa alapuolella olevalla näyttämöllä, saatat alkaa nähdä draaman puolia, joita et huomannut aikaisemmin. Sen lisäksi että koet suuremman täyteyden siitä, mitä tapahtuu alapuolella, rohkaisen sinua katsomaan ympärillesi. Tästä korkeammasta perspektiivistä voit nähdä mitä kauneimman näyttämön täynnä rauhallisia ihmisiä ja kaikenlaista elämää kukoistaen yhdessä harmoniassa. Tähän Jeshua ja hänen opetuslapsensa kohdistivat huomionsa, vaikkakin me näytimme olevan hysteeristen väkijoukkojen kanssa, jotka näyttelivät epäsointuista näytelmää alapuolella.

Tämä kaiken kattava perspektiivi, joka sisältää lukemattomia tasoja ylä- ja alapuolella,

on se miten valaistuneet olennot, kuten Jeshua, elävät elämää. Jeshua tiesi, että hän oli sitä kaikkea: dimensioiden väliset näyttelijät, mukaan lukien näyttämöt, roolit, lavastukset, yleisöt ja myötätuntoinen, vaikkakin vapaa, koordinoiva Johtava, joka oli asetettu ”kaiken sen yläpuolelle”. Tästä näkökulmasta on helppo huomata, että tapahtuu paljon enemmän, kuin olisi saattanut aikaisemmin ajatella olevan totta. Se, mitä Jeshualla ja hänen läheisillä opetuslapsillaan oli kyky tehdä, oli olla näyttämöllä, missä suurin osa voimakkaasta toiminnasta tapahtui, ollen samalla myös tietoinen hienommista todellisuuksista tai ulottuvuuksista ”yläpuolella” ja yhtä aikaa ilmaisten muita potentiaaleja. Toisin sanoen Jeshua oli esimerkkinä ”Olla maailmassa, mutta ei maailmasta”.

Missä näistä tasoista tunnet olevasi eniten kotona? Alhaalla näyttämöllä vai rauhallisessa todellisuudessa, mitä Jeshua koki? Huomaatko valitsevasi sen, että laitat tietoisuutesi useammin rakkauden ja kiitollisuuden johdonmukaiseen maailmaan? Ajattele aikaa, kun tunsit itsesi toivottomaksi, avuttomaksi, surulliseksi, vihaiseksi tai pelokkaaksi. Kuinka kauan viivyit siinä? Kuinka menettelet saadaksesi takaisin mielenrauhasi, toivosi ja rohkeutesi jokapäiväiseen elämään, kun olet kadottanut sen? Voitko tehdä kuten Jeshua ”olemalla sen yläpuolella” – elämäsi näytelmän dimensioiden välisenä johtajana? Ole hyvä ja ymmärrä, rakastettu ystäväni, että sinua ei ole jätetty yksin ja ilman lohtua – valitse olla yhteydessä – se on avain. Ja kun ”sielun tumma yö” kestää sitkeästi, älä vastusta syntyvää prosessia, vaan löydä jokin keino rentoutua Jumalaiseen Rakkauteen, mikä jo todella olet.

Koko elämänsä ajan Jeshua jatkuvasti valitsi astumisen oman ”MINÄ OLEN” todelliseen kuningaskuntaan, kunnes jokainen solu hänen kehossaan tiesi ja hyväksyi liiton Luojansa kanssa. Tällaisella yksinkertaisella, suoralla tavalla Jeshua samanaikaisesti meni läpi ristiinnaulitsemisen, kuolemasta heräämisen ja ylösnousemisen - ja niin voit myös sinä! Sinä olet vihkimysprosessissa, joka auttaa sinua olemaan halukas ja rakastava osanottaja kosmisessa ja globaalissa Jumalaisessa Suunnitelmassa. Rakastettu ystäväni, huomioi – se todellinen tarkoitus, jota varten olet syntynyt, on juuri nyt tapahtumassa!

Siunaten ja rakastaen
Margie Magdalene
Maila Maire Marketta

Tekstin lähde: Anna, Jeesuksen Isoäiti -kirja

Palaa Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Margie Marketta Mylläri

Tervehdys kaikille
Olen Margie Marketta Mylläri. Elämäntehtäväni on tuoda esille Jumalaista Äitiä, niin että tasapaino Äiti/Isä pääsee vaikuttamaan. Jumala on sekä Äiti että Isä. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Kirjoituksiani voit löytää mm Sielunpeili lehdestä.
Rakastavin Siunauksin Margie Marketta Mylläri

Margie Marketta Mylläri

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...