Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

17.4.2020

vieraskirjoitus:

Rakkaudesta lajiin

Vaikka elämä tuntuu välillä raskaalta ja ahdistavalta, elämänvoimalla on valtava kyky palauttaa meidät takaisin `henkiin`. Sydän pumppaa verta, vaikkei aina tuntuisikaan siltä. Sunnuntaina 19.4. Aurinko siirtyy oinaan tulimerkistä härän maamerkkiin. Auringon neliöt Plutolle sekä Jupiterille tuntuvat vielä, mutta alkavat menettämään otettaan. Auringon neliöt Pallakselle sekä Saturnukselle ovat päällä ja kertovat meille, kuinka voimme valjastaa sisäistä voimaa ja rakenteita käyttöpääomaksi.

Aurinko edustaa astrologisesti elinvoimaa, tietoisuutta sekä luovuutta. Vaikka sisäinen aurinkomme ei paistaisikaan, elämä jatkuu silti. `Antautuminen` tälle elämänvoimalle voi olla ensimmäinen ja tähän hetkeen riittävä teko, millä annamme itsellemme luvan ladata akkujamme. Päivänvaloon ja näkyväksi tuleminen voi tarkoittaa myös herkkää uteliaisuutta, missä katsomme maailmaa uusin silmin. Meidän ei tarvitse, emmekä myöskään voi olla varmoja monista asioista ja silti sisäinen aurinkomme voi herättää meitä uudella tavalla henkiin.

Oinaan merkissä ollessaan Auringon energia on ollut intensiivistä ja uutta synnyttävää. Härän merkkiin siirtyessä se muuttuu kiinteämmäksi. Jupiterin sekä Pluton haastekulmat ovat olleet dynaamisia ja vaativia, mutta Pallaksen sekä Saturnuksen haastekulmat muuttavat tätä laatua hieman erilaiseksi. Ajattele vaikkapa talon rakennusta. Kun rakennat runkoa, se voi tuntua hitaalta ja työläältä, mutta se on kestävä perusta. Mitkään oikotiet ei tee siitä parempaa. Olemme tiettyjen lainalaisuuksien armoilla. Pallaksen mukana olo tukee viisautta ja taidollisia oivalluksia sekä keksintöjä. Tämän avulla voimme saavuttaa ratkaisuja tai tehdä strategioita, mitkä tukevat oikeaan suuntaan ohjautumista. Auringon ja Cereksen sekstiili lisää hedelmällistä ja ruokkivaa maanläheistä energiaa. Tämä lisää ravitsevaa henkistä pääomaa, Sielun ruokaa.

Auringon positiiviset kulmat Kuunnousu- sekä laskusolmuille tukee ohjautumista oikeille urille. Menneisyyden ja tulevaisuuden pisteet vetävät meitä urilleen, jos olemme tipahtaneet sivuraiteille. Vaikka ajassa on paljon epätietoisuutta, siinä on yhtä paljon ohjautuvuutta, vaikkemme vielä kykene näkemään sitä selkeästi.

`Emme voi ennakolta aavistaa, mikä on olennaista. Kaikki olemme joskus tunteneet rajatonta onnea hetkenä, jolloin sitä tuskin oli aihetta odottaa`. - Antoine de Saint-Exupéry

Venus ja Vesta ovat yhtymässä kaksosten ilmamerkissä. Venuksen perääntyvä vaihe alkaa 13.5. 2020, mutta se on jo nyt harkitsevassa `alkuinventaario` vaiheessa tarkistemassa henkistä pääomaansa. Venus ja Vesta ovat kolmiossa Marsiin, sen ollessa vesimiehen ilmamerkissä. Feminiinisen ja maskuliinisen energian välinen silta kannattaa tietoisesti aktivoida käyttöön. Tämä tukee sisäistä arvomaailmaa, rakkautta että toimintaa, tekoja sekä näiden tasapainosta tulevia päätöksiä. Kun mukaan ottaa hieman isommalla orbilla eli etäisyydellä olevan perääntyvän Junon, tästä muodostuu kultainen kolmio. Juno on vaa`an ilmamerkissä ja diplomaattisempi sekä harmoniahakuisempi merkkisijainniltaan kuin Mars tai Venus. Juno edustaa korkeampaa rakkautta. Vesta ja Venus rakkaudelle omistautumista.

Rakkaus on maailman suurimpia mysteereitä ja silti luonnollinen elämää ylläpitävä perusvoima. Maiju Palin kirjoitti jälleen aiheeseen liittyvän hyvän tekstin. Tässä linkki siihen; https://www.astro.fi/blog/20311/tie-rakkauteen-kulkee-pelon-lapi Rakkaudesta on tehty taidetta, tekstejä ja sitä on tutkittu mytologian, tieteen ja psykologian kautta maailman alusta alkaen. Sitä tehdään edelleen ja tullaan tekemään toivottavasti viimeiseen hengen vetoon saakka. Siihen nivoutuu parhaat sekä kipeimmät kokemuksemme. Rakkautta on monenlaista sekä monen tasoista. Jokaisen rakkaus on uniikki ja henkilökohtainen suhteessa toiseen ihmiseen. Usein nämä saattavat olla jo kahden ihmisen välillä hyvin erilaisia kokemuksia. Mitä rakkaus sinulle merkitsee? Mitkä ovat sen plussat ja mitkä miinukset? Minkälaisia ihmissuhteita elämässäsi on? Millaisena koet rakkauden luontoon, eläimiin, elämään ja olemiseen? Entä suhteessa itseesi? Mitkä asiat herättävät sydämesi sykkimään vahvemmin? Mitkä asiat vakauttavat sydämesi voimaa? Mitkä kuluttavat? Tästä voisi kirjoittaa vaikka kuinka, mutta tärkeintä on että sinä itse pysähdyt kohtaamaan itsestäsi herääviä ajatuksia, tunteita tai kokemuksia. Mitä sinun sisäinen viisautesi ja rakkautesi haluaa sinulle viestittää. Joskus keskustelu muiden ihmisten kanssa on hyvin arvokasta, mutta joskus on tärkeää hiljentyä ja pyhittää tarpeeksi aikaa sisäiselle keskustelulle, itsensä kohtaamiselle.

`Juuri menetetty on enemmän olemassa kuin silloin kun se vielä oli.`-Hilja Mörsäri

Venuksen perääntyvä vaihe alkaa 13.5. Jupiterin perääntyvä vaihe alkaa seuraavana päivänä 14.5. Saturnus on aloittanut omansa hieman aikaisemmin eli 10.5. ja Pluto 25.4. eli ensi viikolla. Ajassa on paljon valmistelevaa energiaa, mitä ei voi olla tuntematta. Olemme kaikki tuntemattoman edessä. Ajattelen perääntyvät vaiheet `lopputarkistuksena`. Jokaisella planeetalla on oma symboliikkansa ja merkityksensä. Jokainen meistä käy niitä myös läpi eri tavoin. Nyt kun Merkurius on oinaan tulimerkissä, aika on otollinen uusille ideoille sekä toimintamalleille. Merkurius on positiivisissa kulmissa sen toisella puolella olevaan Marsiin, että toisella puolella oleviin Venuksen ja Vestaan nähden. Näistä muodostuu hyvä kokonaisuus, mikä tukee järjen ja ajattelun sekä arvomaailman, että toiminnan välistä jännitettä.

Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...