Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

21.2.2020

vieraskirjoitus:

(Älä) unta näe

Sunnuntaina 23.2. klo 17:32 on Uusikuu kalojen herkässä vesimerkissä. Uusikuu on uusiutumisen kannalta olennaista aikaa. Tällä kertaa sen vaikutus on normaalia vahvempi. Uudenkuun kartalla Onnenpiste osuu tarkasti ensimmäisen huoneen kärkeen eli nousumerkkiin. Nämä ovat neitsyen maamerkissä. Vastapäätä oppositiossa on Uusikuu.

Aurinko ja Kuu ovat taivaallinen pariskunta. Aurinko on maskuliininen ja Kuu feminiininen. Nousumerkki ja laskumerkki ovat oppositio pariskunta, missä käymme läpi omaa suhdetta muihin ihmisiin. Se kuvastaa myös sitä miten muut näkevät meidät. Onnenpiste lasketaan askendentin, Auringon ja Kuun suhteesta. Nyt kun se osuu vahvasti näihin kaikkiin tekijöihin, asetelmaan voi lisätä huutomerkin.

`Minä olen syntynyt haaveista, toteutuneista ja toteuttamattomista.` –Lady Ostapeck (Alma Kaukinen)

Kalat ovat eläinradan viimeinen merkki. Se on maailmankaikkeudellinen ja ääretön sekä tätä kautta paikoin hahmoton. Nyt kun perääntyvä Merkurius on myös kalojen merkissä ja väljässä yhtymässä Aurinkoon sekä Kuuhun, voimme kalastella alitajuntamme ja maailmankaikkeuden meristä uudenlaisia oivalluksia sekä tietoisuutta. Unet ovat suora linkki alitajuntaan. Alitajunta ei avaudu pakottamalla. Se avautuu omassa tahdissaan. Lepääminen ja rentoutuminen auttavat ohjautumaan tälle polulle. Merkuriuksen toisella puolella on Neptunus omassa kalojen merkissään. Vaikka tämäkin yhtymä on väljä, lasken sen mukaan, koska kala ja Neptunus painotteisuus ovat ajassa alleviivattuna moninkertaisesti. Kun Uusikuu ja Merkurius ovat vielä positiivisissa kulmissa Kuunnousu- ja Kuunlaskusolmuihin, paketti on valmis.

Meillä on ajassa aikaikkunat avoimina tämän hetken lisäksi menneisyyteen sekä tulevaisuuteen. Voimme saada paremmin tuntumaa omasta menneisyydestä, kokemuksista sekä muistoista. Sukupolvien takaista taakkasiirtymää voi olla hyvä puhdistaa sekä vapauttaa. Kollektiivisesti ihmiskunnan historia pitää sisällään paljon raskasta energiaa. Itsensä energisesti vapauttaminen asioista, mitkä eivät tunnu enää omilta on yksi koko elämän isoimmista asioista. Sitä voi tehdä koko aika. Luonnollisessa `valmiissa keskeneräisyyden tilassa` on hyvä päivittää elettävää elämää lempeästi ja kiireettä.

`Luonnosta voisi oppia, että evoluutio ei ole sitä että vahvin voittaa, vaan että se jää eloon joka on tarpeeksi nöyrä oppiakseen mitä merkitsee olla osa ympäristöä.` - Kaj Nyman, Talojen kieli

Kuka sinä olet suhteessa toisiin ihmisiin? Kuka koet olevasi itsellesi? Kuuletko sisäiset signaalisi ja osaatko tarvittaessa pysähtyä niiden äärelle? Miten puhut itsellesi? Entä toisille ihmisille? Minkälaisia ihmissuhteita sinulla on? Osaatko kuvitella kuinka muut ihmiset mahdollisesti kokevat sinut? Toivotko ihmissuhteisiin päivitystä tai reviirin laajennusta? Olemme usein ristiriitaisia jo suhteessa itseemme. Suhde toisiin ihmisiin on vähintään yhtä monimutkainen kuvio. Myös toiveemme ja tarpeemme saattavat olla ristiriitaisia. Kommunikoinnin suhteen väärinymmärrykset voivat lisätä haasteiden tulkitsemista. Joskus keskustelu ei helpota, vaan päinvastoin pahentaa asioita. Varsinkin silloin jos tilanne on tulehtunut.

Ihmissuhteissa haasteena on hyvin usein se, että `kuka on oikeassa ja kuka väärässä`. Mielipiteet voivat poiketa radikaalisti. Se mikä toiselle on suoraan puhumista, toinen saattaa kokea sen hyökkäyksenä. Siinä missä toinen ei osaa ilmaista itseään ja vetäytyy miettimään, toinen saattaa kokea välttelynä tai vähättelynä. Näissä tilanteissa kommunikointi voi jopa vääristää totuutta tai sen tulkitsemista. Silloin kun aika on eteeristä, on hyvä ottaa aikaa tunnistaa tunteitaan ja ajatuksiaan rauhassa. Pienillä positiivisilla eleillä voi saada paljon hyvää aikaan. Hyvätahtoisuus voi olla ratkaisevin tekijä. Ihmissuhteissa opimme toisistamme yllättävän paljon. On ohjelmia, kuten Ensitreffit alttarilla, missä moni osallistuja on yllättynyt katsoessaan jälkikäteen omaa käyttäytymistään. Toki koska asetelma on luonteeltaan jännitteinen ja arvaamaton reagoinnit ovat jo siksi ylikorostuneita. Jos katsoisimme pätkiä elämämme aikana olleista tapahtuneista, uskon että jokainen meistä yllättyisi. Sokeat pisteet ja defenssit eli minuuden puolustuskeinot hallitsevat meitä enemmän kuin uskommekaan. Ne vaikuttavat siihen kuinka toimimme, mitä ajattelemme ja kuinka koemme itsemme sekä suhteemme muihin ihmisiin. Esimerkiksi häpeän ja syyllisyyden tunteet ovat niin kipeitä, että ne saattavat hukuttaa alleen. Tämän vuoksi on hyvä kyseenalaistaa omat ja muiden mielipiteet, mutta tarkastella niitä silti avoimesti. Tämän pallottelun avulla voi löytää vahvaa ymmärrystä.

`Olen oppinut näkemään, että elämän suurimpia ongelmia ei aina voida ratkaista, mutta niiden yli voidaan kasvaa.`-C. G. Jung

Uudenkuun kartalle Aurinko, Kuu sekä Merkurius ovat sekstiilissä Marsiin sekä Uranukseen, näiden ollessa keskenään kolmiossa. Tästä muodostuu pikkukolmio. Mars on kauriin maamerkissä Kuunlaskusolmulla Yläsolmun ollessa ravun vesimerkissä. Uranus on härän maamerkissä. Tämä tukee ajassa olevaa vahvaa Mars teemaa. Mars on siirtynyt kauriin merkkiin, missä se on seuraavat kaksi vuotta. Seppo on kirjoittanut tästä erittäin hyvät tekstit, mitkä lisään tähän linkiksi:

Dennis käynnistää Mars myrskyn

Oletko valmis kosmiseen savusukellukseen

Khiron ja Lilith ovat yhtymässä ja neliössä Marsiin sekä Kuunsolmuihin. Jos menneisyyden kivut nousevat iholle, on hyvä tunnistaa, etteivät ne vaikuta liikaa tähän hetkeen ja tulevaisuuden päätöksiin. Pelot ovat tunteina totta, mutta ne eivät tarkoita että ne ovat enää muulla tavoin todellisia tämän hetkisessä elämässä. Koska ajassa on raikkaan kevät tuulen puhdistavaa energiaa, on hyvä tuulettaa samalla ajatusmalleja. Näin mieli ei jää tuulenpesiin räpistelemään.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on Venus. Venus on oinaan tulimerkissä. Venuksen neliö Jupiterille voi saada aikaan ahtaan paikan tunnetta. Ei auta vaikka yrittäisimme saada asiat järjestykseen järjellä tai tahdonvoimalla, jos aika ei ole niiden suhteen kypsä. Kun hieman väljempänä ovat neliöt Pallakselle sekä Plutolle, tahdonvoima voi olla melkoinen. Eikä siltikään riittävä tuloksen kannalta. Venuksen ja Junon oppositio voi lisätä ihmissuhteissa intensiivisyyttä sekä kiihkeyttä. Onneksi luonto on ihmistä viisaampi. Oman jaksamisen kannalta on olennaista laskemmeko hartiat myöhemmin vai hyvissä ajoin. Emme voi syödä koko norsua kerralla. Itse en taida syödä norsua ollenkaan, vaan annan sen ohjata ja opettaa omaa ihmismieltäni. Tässä riittää tekemistä varmasti koko elämän ajan. Tylsää se ei ainakaan tähän mennessä ole ollut vaikkei aina niin helppoakaan. Onko merkityksellisyys kasvamista?

`Sitten kun et enää näe todellisuutta vain yhdestä näkökulmasta, alat olla vapaa totunnaisista tavoistasi.`- Stephen Richards

Kaunista Uudenkuun aikaa ja viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...