Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.2.2020

Dennis käynnistää Mars-myrskyn

Myrskyä maalla, merellä, ilmassa ja Marsissa. Dennis myrsky näyttää kaapin paikkaa nyt maanantaina meille suomalaisille mielenkiintoisesti samana päivänä, kun Mars saapuu kauriin merkkiin seuraavien kahden kuukauden ajaksi. Mars planeetta edustaa astrologiassa energian kohdistamista johonkin ratkaisevan tärkeään paikkaan. Hermeettisen symboliikan mukaan Henki ohjaa tai kohottaa materiaa Mars planeetan alkuperäisessä symbolissa, jossa materian risti on hengen ympyrän yläpuolella. Mars edustaa myös maskuliinista energiaa niin miesten kuin naisten päivittäisessä elämässä.

Kauriin merkkiin saapuessaan Mars käynnistää kahden vuoden mittaisen taistelun materian herruudesta maapallolla. Yleisempi nimitys tällaisille taisteluille on sota, joka tällä hetkellä näyttää kärjistyneen kansojen ja valtioita johtavien tahojen välille etenkin Euroopassa. Ranskan kansannousu on jatkunut jo 66 viikkoa yhtäjaksoisesti mielenosoitusten muodossa useissa kaupungeissa. Hiukan vastaavanlainen tunnelma vallitsee myös meillä Suomessa ihmisten herätessä näkemään kulissien takaista kähmintää veronmaksajien kustannuksella. Uutta tietoa korruptoituneesta johdosta kaikissa puolueissa paljastuu koko ajan ja on vain ajan kysymys, milloin kattila kiehuu ylitse meilläkin.

Lähtölaukaus materiaaliseen todellisuuteemme kohdistuvalle rajulle muutokselle on tänään maanantaina ammuttu ja reagointiaikaa onnistuneelle lähdölle on seuraavat kaksi kuukautta Marsin tullessa maaliskuun lopulla tekemään yhtymää Jupiterille, Saturnukselle ja Plutolle. Millainen jakso tästä mahtaakaan muodostua maapallon taloudellisella ja poliittisella näyttämöllä, jää mielenkiinnolla seurattavaksi. Jokaisen ihmisen jokainen ratkaisu vaikuttaa omalta osaltaan lopputuokseen koko ihmiskunnan kannalta ja siksi on niin tärkeää, että Sinä tiedät mitä olet tekemässä.

Kun aikakäsitys muuttuu, kaikki muuttuu

Koska yksityisen ihmisen ratkaisuilla on niin suuri painoarvo kokonaisuuden kannalta, on ymmärrettävää kuinka tärkeästä jaksosta on kysymys minun ja Sinun henkilökohtaisen elämän kannalta. Ihmisten herääminen omien ratkaisujen tärkeyteen näkyy astrologeille tulevien tulkintapyyntöjen selvänä kohoamisena jo kahden edellisen viikon aikana. Jokainen yhteydenotto koskee tavallista suurempaa elämänmuutosta, joka kummittelee mielessä ja vaatii toimintaa. Merkuriuksen kääntyminen perääntyvään liikkeeseen samanaikaisesti Marsin merkkivaihdoksen kanssa lisää epätietoisuutta oman suunnan valinnassa.

On hyvä muistaa, että aikakäsitys on ratkaisevalla tavalla muuttumassa ja laajentumassa pelkästä menneisyydestä koostuvasta kokemuksesta myös tulevaisuuteen ulottuvaksi tiedostamiseksi, jolloin mahdollisuudet laajenevat ratkaisevalla tavalla ja tekevät päätöksenteosta helpompaa ja vakaampaa. Näin koen tapahtuneen jokaisen tekemäni tulkinnan yhteydessä selkeämmin kuin koskaan aikaisemmin. Uuteen aikaan herääminen on jo tapahtunut ja uskon, että kaikilla on aiempaa paremmat valmiudet rakentaa itselleen tasapainoisempaa ja mielekkäämpää elämää juuri nyt, jokaisena päivänä. Tärkeintä on luottaa oman sydämen ääneen ja jättää pelkoihin pohjautuva järkeily pienempään rooliin.

Tulevaisuus on hahmotettavissa selkeämmin kuin aikaisemmin

Sen lisäksi, että näemme luontaisesti pidemmälle tulevaisuuteen ja teemme päätöksiä vapaampana menneisyytemme kokemuksista, voimme todellakin katsoa tulevaisuuteen ja saada sieltä uutta näkökulmaa tähän hetkeen astrologian avulla. Kulta-ajan astrokalenteri on yksi hyvä tapa kartoittaa omaa tulevaisuutta tämän maailmaa muuttavan planeettarykelmän osumista oman karttasi tekijöille. Ensimmäistä kertaa minun astrologina oloni aikana on nyt mahdollista nähdä ja tiedostaa kollektiivisen muutoksen vaikutus omaan elämään näin tarkoin kohdennetusti ja aikajaksoihin sidotusti omassa sähköpostiin saapuvassa tulkinnassa.

Ehdottomasti parhaan palautteen olen kuitenkin saanut Auringonpaluu-tulkinnasta, jonka avulla voi verrata kulumassa olevaa aurinkovuotta ja tulossa olevaa aurinkovuotta keskenään eli nähdä tulevaisuuteen oman henkisen kehityksen näkökulmasta. Auringonpaluu-tulkinta alkaa syntymähetkestäsi ja vaihtuu uudeksi jokaisen syntymäpäiväsi tienoilla. Päästäksesi kunnolla kiinni tähän hetkeen, tarvitset siis kaksi tulkintaa: Sen joka on parhaillaan menossa ja sen, joka käynnistyy seuraavasta syntymäpäivästäsi.

Starttitarjous blogini lukijoille

Olen niin vakuuttunut tämän tulkinnan toimivuudesta juuri nyt lähtölaukauksen pamahtaessa, että tarjoan nämä kaksi tarpeellista tulkintaa yhden hinnalla blogini lukijoille, joilla ei ole voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa. Kaksi yhden hinnalla tarjous koskee vuosia 2020 ja 2021. Tilaukseen sisältyy täysi tyytyväisyystakuu. Ellet ole tulkintaan tyytyväinen saat rahasi takaisin ja silti pitää tilaamasi tulkinnat. Tarjoukseen pääset vain tästä linkistä blogini lukijana  Auringonpaluu-tulkinta kaksi yhden hinnalla    (Tätä tarjousta ei siis löydy sivujeni Astrokaupasta.) TARJOUS VOIMASSA 23.2.2020 SAAKKA. 

P.S. Kevään kurssikausi on käynnistymässä ainutlaatuisen kirjallisen ja digitaalisen materiaalin sisältävinä Tarot-kursseina Tampereella huhtikuun loppupuolella. Kattavampaa tarotkurssia en usko Suomessa järjestetyn vielä kertaakaan. Olen omalta osaltani ollut koostamassa kurssin häikäisevää tukimateriaalia, jota ei ole ollut koskaan aikaisemmin saatavilla. Suosittelen lämpimästi tutustumista ja osallistumista Tarot-kursseille tai muihin tapahtumiin tätä linkkiä klikkaamalla: Kurssit, tulkintapäivät, tapahtumat keväällä 2020

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää