Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.12.2019

Taistele Suomi

En voi välttyä pelottavalta ajatukselta, että Suomi on lopullisesti menettämässä hiellä ja verellä hankitun itsenäisyytensä lehmänkauppoina kansainvälisille suuryrityksille puhumattakaan EU:sta, jonka lakien ja rahapolitiikian alaisuudessa olemme vajonneet armottomaan taloudelliseen ahdinkoon, kuten toki suurin osa muistakin EU maista.

Viimeisten 10 vuoden aikana maamme elektroniikkaosaaminen, tullilaitos, teollisuus, hoivapalvelut, sairaanhoito, malmivarat ja jopa itse tuottamamme sähkö on myyty ulkomaalaisille yrityksille, jotka maksavat vähän tai ei ollenkaan verojaan Suomeen. Kaikelle tälle hallituksemme ovat yksi toisensa jälkeen antaneet siunauksensa. Syytä ei tarvitse kaukaa hakea. Kun on kysymys suunnattomista voitoista, ovat optioihin ja johoasemiin kätketyt lahjukset niin suuria, ettei siinä maan etu tule ensimmäisenä mieleen.

Näin valtava kansan silmiltä piilotettu korruptio on viemässä maatamme tuhon partaalle. Valitettavasti emme voi syyttää lahjuksia vastaan ottaneita poliitikkoja tai heidän etupiiriään yhtään mistään. Samassa asemassa ollessamme toimisimme todennäköisesti samalla tavalla ja ellemme sitä tekisi, ottaisi jonossa seuraavana oleva paikkamme. Lahjukset kelpaavat kaikille puolueille ja puoluejohtajille hallituksen väristä riippumatta. Systeemistä on tehty vedenpitävä valtarakenne, joka on tähän mennessä tuottanut laman toisensa jälkeen. Tällä hetkellä olemme koko maapallon mittakaavassa suuremmassa kriisissä kuin koskaan aikaisemmin.

Pelottavan pahasti korruptoituneena ja ulkoimaisen pääoman omistamana Suomi ja Suomen kansa kuuluu automaattisesti suurten putoajien ja suurten häviäjien joukkoon taloudellisessa mielessä. Lama iskee meille täydellä voimalla vuoden 2020 aikana ja historiasta tiedämme, ketkä siitä eniten kärsivät. Kun rahan arvo putoaa ja ruuan hinta nousee, tietää se leipäjonojen pidentymistä ja sosiaaliturvan romahtamista entistä paljon kehnommaksi.

Suomen astrologinen kartta tarjoaa jonkinlaisena oljenkortena mahdollisuutta kasvojemme kohottamiseen vuoden 2020 aikana Saturnuksen ja Jupiterin tullessa Suomen syntymäkartan keskitaivaalle käynnistämään uutta aikaa, jonka kohokohta osuu vuosille 2023-2025. Saturnus keskitaivaalla luo perustaa tuleville 28 vuodelle ja vuonna 23 aktivoituva Pluto tuleville 250 vuodelle. Astrologisesti on odotettavissa isoja, dramaattisia ja historian aikakirjoihin jääviä tapahtumia lähivuosien aikana.

Tästä itsenäisyyspäivästä käynnistyvä Suomen 103:s auringonpaluuvuosi voi parhaimmillaan olla SUURTEN ellei suorastaan VALTAVIEN mahdollisuuksien viitoittama menestysjakso Plutoryhmittymän osuessa ensimmäiseen eli valtion kartalla itsenäisyyden huoneeseen. Tämän aurinkovoiman voi käyttää hyväkseen tai pilata täydellisesti meidän kansalaisten kannalta katsottuna. Tässäkin mielessä elämme tärkeää vuotta itsenäisyytemme säilyttämisen kannalta. Ratkaiseva muutos tulee tapahtumaan suuntaan tai toiseen. Hyviä vaihtoehtoja edessä olevaksi ratkaisuksi ei tällä erää näyttäisi olevan olemassa. On vain huonoja ja vielä huonompia, joista olisi osattava valita se maamme ja kansamme hyvinvointia parhaiten tukeva versio kehnoudestaan huolimatta.

EU tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa jossain vaiheessa ja silloin olisi parempi olla enää kuulumatta siihen. (Ennen ratkaisevaa kansanäänestystä vuonna 1994 selvä enemmistö oli mielipidemittausten mukaan liittymistä vastaan. Äänestystulos poikkesi niin paljon ennakoidusta, että se herättää edelleen keskustelua äänten manipuloinnista.)

Toisaalta "liittovaltio" on kupannut Suomen jo niin tyhjiin, että eroaminen tietäisi meille toisen maailmansodan jälkeistä rankkaa selviämistaistelua oman heikon valuuttamme, vientiteollisuuden tyrehtymisen, kauppasaarron ja eroamiskorvausten puristuksessa. Mukavampaa ja poliittisesti helpompaa on lykätä ratkaisu niin kauas, ettei sitä tarvitse lainkaan tehdä. Se on samaa kuin jättää auton jakohihna vaihtamatta remontin hintaa peläten, jonka seurauksena hajoaa koko moottori.

Mielipiteitä tässä asiassa riittää edelleen molempiin suuntiin. Vapaa liikkuminen ja yhteinen valuutta helpottaa jokaisen Euroopassa matkustavan elämää ja työvoiman liikkumista maiden välillä, mutta se helpottaa myös mafian toimintaa ja mahdollistaa euroopanlaajuisen korruption, jonka korkeasti palkatut lakimiehet ja lahjotut tuomarit tekevät lailliseksi. Samat lakimiehet ja tuomarit laittavat polvilleen jokaisen EU:sta eroon pyrkivän maan, eikä kukaan osaa sanoa olisiko eroaminen lopulta sittenkin viimeinen naula Suomen arkkuun.

Jonkinlainen naula on joka tapauksessa vasaroimista vaille paikoillaan. Hallituksen rivien repeilleminen pahemman kerran juuri tässä itsenäisyyspäivän aikoihin jättää raippaasti oven auki monille erilaisille vaihtoehdoille vasaran heiluttajasta. Mieluummin se silti saisi olla joku ihan oikeasti suomalainen, kuin mikään ulkopuolinen taho tai valtiomahti. Jos joku uskaltaisi laittaa itsensä likoon edes itsenäisyyden rippeiden säilyttämiseksi, niin se olisi todella hienoa.

Tärkeitä ajankohtia seurattavaksesi: (Päivämääriä voi mielenkiinnolla seurata, mutta ratkaisevat käänteet voivat tapahtua milloin tahansa vuoden 2020 aikana)

8.3.2020 Saturnus yhtymä keskitaivas

6.4.2020 Saturnus yhtymä Venus

15.6.2020 Saturnus yhtymä Venus

17.7.2020 Saturnus yhtymä keskitaivas

6.12.2020 Saturnus yhtymä Keskitaivas

21.12.2020 Saturnus yhtymä Venus

Neptunuksen vuotta 2019 hallinnut oppositio Marsille päättyy helmikuussa 2020 ja antaa toivoa hiukan selvemmille vesille pääsystä sopivasti ennen ensimmäisiä todellisia vasaraniskuja joko itsenäisyytemme hyväksi tai sitä vastaan. Astrologisesti katsoen molemmat ovat samanarvoisia vaihtoehtoja, jotka ovat tapahtumia tapahtumien loputtomassa kiertokulussa.

Toivotan onnea meille kaikille Suomen kansalaisille ja kansan johtajille näinä haasteellisina aikoina.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

P.S. Vaikka valtiomme karttakuvioita voi seurata suurella mielenkiinnolla, ei niistä ole eväiksi omiin ratkaisuihin. Pluton, Saturnuksen, Jupiterin ja Marsin yhtymä Kauriin merkissä tekee vuodesta 2020 jännittävän vuoden, sillä onnistumiset ja menestyminen ylipäätään edellyttävät äärimmäisen itsenäistä ja vahvaa otetta kaikkeen omaan tekemiseen. Sinun kannaltasi on ratkaisevaa, mistä huoneista omalla Auringonpaluukartallasi löydät nämä neljä tulevaa vuotta hallitsevaa planeettaa eli Pluton, Saturnuksen, Uranuksen ja Marsin. Parhaimmillaan ne löytyvät kaikki samasta huoneesta ja tuon huoneen kuvaama elämänalue on silloin täysin ratkaisevassa asemassa tulevaisuutesi kannalta.

Tilaa Auringon Paluu -tulkinta + 10€ Astro fi lahjakortti tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...