Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

6.9.2019

vieraskirjoitus:

Älä käytä huutomerkkiä

Viikonloppu jatkuu vahvalla neitsyt painotteisuudella Junon, Marsin, Auringon, Merkuriuksen sekä Venuksen ollessa kyseisessä merkissä.  Analyyttisyys ja tarkkanäköisyys saattavat sumentua Neptunuksen opposition myötä.  Siinä missä toisella puolella on loogisuus, järjestys sekä selkeys isona kokonaisuutena, toisella puolella sijaitsee suurpiirteisyys, luovuus sekä ailahtelevaisuus. Symboliikaltaan neitsyt että kalojen hallitsema Neptunus edustavat herkkyyttä hyvin eri tavoin.  Siinä missä neitsyt edustaa vetäytymistä ja rajoja, kala painotteisuus edustaa sulautumista sekä rajattomuutta. Näiden välissä on Jupiter, mikä pyrkii laajentamaan ja lisäämään volyymiä.

Viikonloppuna on hyvä ottaa aikaa rauhoittumiselle. Olisi toivottavaa ottaa myös tilaa tunnistaa tunteita. Saatamme hulmahtaa tunteiden syövereihin ja etsiä tukipilareita asioista mitä hallitsemme. Se voi olla siivoamista tai tavaroiden järjestelyä, mistä voimme toki saada onnistumisenkin tunteita. Jos emme kestä omassa elämässämme olevia haasteita ja keskeneräisyyksiä, on hyvä tarkistaa, ettemme ala arvostelemaan muiden valintoja. Se ei auta eikä rakenna kenenkään kannalta toivottavaa tulosta. Joudumme kaikki kokemaan vaatimuksia ulkoisten tekijöiden, toistemme sekä itsemme kautta. Yksi ajan otollisimpia anteja on opetella hyväksymään keskeneräisyyttä. Armollisuus ja lempeys ovat taitolajeja mitkä saatamme unohtaa kaiken kiireen keskellä.

Ennen kuin reagoit, mieti.
Ennen kuin kulutat, ansaitse.
Ennen kuin kritisoit, odota.
Ennen kuin luovutat, yritä.
-Ernest Hemingway

Perääntyvät Saturnus sekä Pluto ovat Kuunlaskusolmulla kauriin merkissä. Meillä kaikilla on vahvuuksia, mitä olemme saattaneet unohtaa. Nämä ovat jo olemassa olevia valmiuksia sekä käyttöpääomaa. Kuunlaskusolmun, Saturnuksen ja Pluton kolmiot neitsyessä olevalle `rykelmälle` vahvistavat ja tukevat teemoja, mitä olemme valmiita kohtaamaan ja käymään läpi. Näiden kolmioiden myötä voimme vakaannuttaa sekä rauhoittaa elämässä enemmän tai vähemmän olevaa kaoottisuutta. Parhaimmillaan kalenteriin alkaa tulla järjestystä ja näin voimme selkeyttää isompia kokonaisuuksia arkeen sopivammiksi.  Tämä ei välttämättä tarkoita että ongelmat ratkeavat, vaan että meissä itsessämme tapahtuu oivalluksia minkä avulla voimme kohdata elämässä olevia haasteita uudesta perspektiivistä. Tätä kautta osa asioista saattaa loksahtaa kohdilleen.

"Älä sure sitä, että maailma muuttuu - jos se pysyi vakaana, muuttumattomana, olisi todella syytä surra." - William C. Bryant

Kaunista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...