Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.4.2019

vieraskirjoitus:

Muuttuvia tekijöitä

Auringon ja Uranuksen yhtymä härän merkissä on yhtäaikaisesti sekä juurruttava, että hidas sekä salaman nopea ja yllätyksellinen. Tästä syntyy luonnollinen ristiriita astrologiseen ajankuvaan.

Härän merkki itsessään on maadoittava ja hedelmällinen, mutta Uranuksen tuulahdus on vastakohtaisesti kuin nopeasti vaihtuva kevät tuuli. Junon sekstiili Auringolle sekä Uranukselle nostaa ihmissuhteet päivänvaloon. Venuksen sekä Khironin yhtymä tuo myös lisänsä ihmissuhteisiin. Tästä hieman lisää alla.

Merkurius, Vesta, Venus ja Khiron ovat ryhmittyneet oinaan merkissä. Ihmissuhteet, arvomaailma sekä omistautuminen, mutta myös kommunikointi ja yhteys ovat ajallisesti vahvoina. Junon neliö Khironin ja Venuksen yhtymälle, voi herättää odotuksia tai vaatimuksia toista ihmistä kohtaan. Vestan liekin aktivoidessa oinaan tulienergiaa kommunikointi voi olla varsin kiihkeää. Marsin sekstiili taas tuo tukea kuinka saada ajatuksista kiinni ja löytää mahdollisia ratkaisuja mielessä oleviin asioihin. Cereksen kolmiot auttavat tunnistamaan tarpeita ja saamaan kiinni, miten toimia niiden suhteen.

Omien toiveiden ja tarpeiden tunnistaminen on normaalia enemmän tapetilla. Jos tunnistamme tekijöitä, minkä avulla voimme eheytyä ja lisätä hyvinvointiamme, voimme paremmin `raivata tilaa` niille. Aina emme voi tehdä tai saada sitä mitä juuri kyseisessä hetkessä haluamme, mutta ainakin voimme alkaa suunnitella `reittiä´, mitä kautta pääsisimme eteenpäin. Oinaspainotteisuus on itsenäistä. Jos tarpeemme ovat sidoksissa muiden ihmisten toimintaan, aggressio riski on suuri. Oman voiman haltuun oton kannalta on tärkeää keskittyä asioihin, mihin kyseisessä hetkessä voimme vaikuttaa. Joskus pieniltä tuntuvat asiat voivat muuttaa yllättävän suuresti kokonaisuutta.

`Älä sure sitä, että maailma muuttuu – jos se pysyisi vakaana, muuttumattomana, olisi todella syytä surra.`-William C. Bryant

Neptunuksen ja Marsin neliö voi vaikuttaa viikonlopun tunnelmaan matalapaineen tavoin. Mars on kaksosten aktiivisessa merkissä. Ajassa olevat nopeat tekijät voivat lisätä ristiriitaisia tunteita tähän sumuiseen ja uniseen kuvioon. Pallaksen kolmio on luovuuden kannalta toivottava tekijä. Saatamme saada mitä oudoimpia ideoita, mitkä kaiken lisäksi toimivat. Samaan aikaan totutut toimintamallit ja rutiinit voivat aiheuttaa tuskan hikeä. Muuttuvat tekijät voivat sekoittaa pakkaa. Cereksen oppositio Marsille voi vaikutta toimintaamme tarpeiden perusteella. Tarpeet ja tarkoituksellisuus eivät aina kulje käsi kädessä.  Saatamme tankata väärällä tavalla hyvinvointia, jolloin taustalla oleva perustarve ei välttämättä täyty. Marsin kvinkunssit Kuunlaskusolmulle, Saturnukselle sekä Plutolle voi vääristää syy-yhteyksiä. Menneisyyden kokemukset voivat vaikuttaa siihen kuinka toimimme nyt, vaikka vaisto neuvoisi toisin. Tällöin kannattaa laskea hartiat alas ja hengittää muutaman kerran.

Pluton ja Saturnuksen pitkään jatkunut yhtymä Kuunlaskusolmulla vaikuttaa meihin jokaiseen enemmän tai vähemmän. Kollektiivisesti käymme isoja muutoksia läpi, minkä lisäksi jokaisella on henkilökohtaiset lisänsä elettävässä ajassa. Neptunuksen positiiviset kulmat Kuunsolmuille sekä Saturnukselle että Plutolle vahvistavat lempeyden ja ymmärryksen merkitystä. Tunnelmat `tarttuvat` helposti ihmisestä toiseen ja ilmapiiri vaikuttaa kaikkeen jaksamiseemme. Jokainen meistä voi tehdä oman osuutensa tämän eteen. Vaikeudet eivät helpotu sillä että puramme pahaa oloa toisiimme. Meidän ei myöskään tule esittää positiivisempaa kuin mitä olemme. Rehellinen myötätunto vaikeuksien keskellä on parantavaa. Enkä tarkoita että tulisi `pakottaa` myötätuntoisia tunteita pintaan, jos emme niitä koe. Jos jossain ihmissuhteessa on vaikea tuntea myötätuntoa, jossain toisessa se voi olla hyvin luonnollista.

Haasteelliset tunteet kuuluvat osaksi elämää, eikä se tarkoita, että ne estävät onnellisuutta. Jos koemme, ettemme kykene tuntemaan lainkaan onnellisuuden tunteita, se on hälytysmerkki johon kannattaa puuttua. Meissä itsessämme on paljon eriparisia tekijöitä, tunteita sekä toiveita. Onneksi maailma ei ole vain mustavalkoista, vaan siihen mahtuu kaikenlaisia värejä sekä energioita. Merkuriuksen neliöt Saturnukselle, Plutolle ja Kuunsolmuille vahvistuu viikonvaihteessa. Paine ratkaista haasteita voi olla pakottava. Ei kukko käskien laula, eivätkä ongelmat käskien ratkea. Kaikki vaatii aikansa. Usein turhauttavalta tuntuva `kypsymisvaihe` valmistaa ratkaisuihin, mitkä kypsyvät yleensä silloin, kun tuntuu, ettei mitään tapahdu.

`Luonto ei tee mitään turhaan.`-Aristoteles

Kaikki edellä mainitut tekijät heijastuvat hyvin eri tavoin eri ihmisillä. Parhaimmillaan vapautuminen ja intohimo voivat toimia rakennusmateriaalina, mikä tukee rakenteiden lisäksi uusiutumista ja prosessin mukana muuntumista. Haasteena voi olla äkilliset käänteet, missä toimimme `sattumanvaraisesti` ja koemme irrallisuutta. Maayhteys tukee vakautta ja kykyä olla tietoisemmin mukana tässä muuttuvassa ajassa. Jälkikäteen näemme paljon, mitä emme vielä kykene näkemään tai ymmärtämään. Notre Damen tuhoisa palo yhdisti ihmisiä puhaltamaan uudelleen rakentamisen eteen. Joskus taistelutahto herää vaikeuksien kautta. 

`Tarinan loppu muuttaa sitä edeltäneiden tapahtumien merkityksen`.- Mary Catherine Bateson

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...