Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

12.4.2019

vieraskirjoitus:

Mistä olet tulossa? Minne olet menossa?

Viikonlopun yksi pääteema on Venuksen kolmio Kuunnoususolmulle ja sekstiilit Kuunlaskusolmulle, Plutolle sekä Saturnukselle. Mukaan voi ottaa Venuksen lisäksi Neptunuksen sekä Merkuriuksen, vaikka niiden aspektit eivät ole yhtä tarkkoja. Ne ovat hyviä lisätekijöitä, Venuksen ollessa pääroolissa. Venus, Merkurius sekä Neptunus ovat kalojen merkissä. Neptunus on kalojen hallitsema planeetta eli olemme ajallisesti hyvin `vetisissä` tunnelmissa. Tässä on hyvät sekä haastepuolensa. Parhaimmillaan voimme kokea luovaa ja lempeää `ajelehtimista`, missä pääsemme hyvän fiiliksen kautta lataamaan akkujamme. Tämä voi olla määrittelemätöntä, mutta juuri siksi saatamme löytää enemmän kuin olemme osanneet etsiäkään. Kun mukana on Saturnus sekä Pluto karman planeettoina ja Kuunsolmut `menneisyyden ja tulevaisuuden` tekijöinä, olemme monien teiden risteyskohdassa.

`Virta ei yleensä synny suurista lähteistä, vaan siihen yhtyneistä monista puroista.`-Ovidius

Hyvin usein olen kuullut, että ilman suunnitelmaa emme voi onnistua tai menestyä. Tavoitteet ja aarrekartat ovat minunkin mielestäni hyviä asioita, mutta niissä on myös riskinsä. Jos määrittelemme tavoitteet liian tarkasti, saattaa olla ettemme näe ympärillä olevia muita asioita. Voimme päästä tavoitteeseemme, mutta samalla rajata jotain muuta pois. Välillä rajaaminen on todella tarpeellista ja tärkeää, mutta ei aina. Esimerkiksi itse en olisi osannut määritellä tai toivoa asioita, mitkä ovat elämässäni merkittävän tärkeitä ja tulleet ´salakavalasti nurkan takaa`. Pikemminkin yksi asia on johtanut toiseen. Ja yllättävän usein kriisien tai haasteiden kautta.

Seuraavaksi pohdin näitä tekijöitä hieman oman karttani kautta. Voit halutessasi hypätä tämän kohdan yli, alla jatkan taas yleisestä ajankuvasta. Omalla syntymäkartallani Saturnus on 8 asteen orbilla yhtymässä Kuunlaskusolmuun ravun merkissä. Kuunnoususolmu on kauriissa. Saturnus on kauriin hallitsema planeetta eli Saturnuksen energiat ovat olemassa kummallakin Kuunsolmulla. Kuu, Vesta ja Aurinko ovat yhtymässä ja kvinkunssissa eli alitajuisessa haastekulmassa Kuunnoususolmuun. Tämä on ollut Saturnuksen tavoin iso kivi kengässä pitkin elämääni. Venus on kahdennessatoista huoneessa ja kolmiossa Kuunnoususolmuun sekä sekstiilissä Kuunlaskusolmuun. Neptunus on kolmiossa Kuuhun, Vestaan ja Aurinkoon sekä neliössä Venukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa että olen pitkin elämääni kokenut, etten ole hyvä missään. Oppimis- sekä hahmottamisvaikeudet, itsetunto-ongelmat ja oma rajallisuuden kokeminen on ollut haastavaa. Olen lapsesta asti ollut visuaalisuuteni vuoksi `taiteellinen`. Se on ollut tapani jäsentää tätä maailmaa ja jopa `kiinnittyä` tähän. Olen ollut aina kova tekemään töitä. Peruskoulun jälkeen aloitin siivoojan hommat. Rakastin sitä työtä, työpaikkaa ja ilmapiiriä erittäin paljon. Luovuus ja rutiinit yhdistyivät. Ymmärsin ensimmäistä kertaa kunnolla, kuinka nautin hyvin tavallisista asioista. Tämä muutti elämänlaatua positiiviseen suuntaan. Matkalla tähän hetkeen on tapahtunut paljon asioita. Vuosia sitten kävin vakavan masennuksen läpi. Tipuin mustaan pimeyteen, eikä voimavarani riittänyt mihinkään. Kesti pitkään `palautua takaisin elävien kirjoihin`. Nämä kokemukset ovat muokanneet minusta tämän, mikä olen nyt ja olen siitä hyvin kiitollinen.

Olen muinoin ajatellut, että muille kaikki on mahdollista, mutta en itse kuulu siihen joukkoon. Ennen en uskonut että tulisin löytämään paikkani `tässä maailmassa` eli tavoitteet ja unelmakartat eivät olisi silloin toimineet. Olen löytänyt paikkani toimimalla, tekemällä ja `ajautumalla`, mutta myös `hetkittäin mukautumalla` vallitseviin olosuhteisiin. Kuvailen tätä niin, että välillä vetäydyn pääni päällä olevaan kerrokseen ja katselen sieltä kiikareilla maailmaa. Näin saan tilaa tunnistaa tunteita ja aikaa kokea ja pohtia tätä kaikkea. Sitten `palaan` taas takaisin ja olen `tavattavissa`. Saturnuksen omaiset energiat ovat olleet pelastukseni. Niistä on muodostunut hitaasti ja omaan tahtiin rakenteita. Teot mitä luulin turhiksi ja turhauttaviksi ovat olleet se avain, mistä on muodostunut `nykyinen minuus`. Toivon että jokainen ottaisi itselleen aikaa miettiä, minkälaiset asiat antavat sinulle tilaa tunnistaa tunteita, toiveita, voimavaroja sekä tämän hetkistä elämääsi. Tämän jälkeen voit vaikka piirtämällä tehdä tämän hetken ympärille `puroja` niin menneeseen kuin tulevaankin. Yksi asia johtaa toiseen.

Suurin osa ihmisistä kaipaa merkityksellisyyttä ja tarkoituksellisuutta omassa elämässään. Meissä on usein enemmän ja jopa erilaisia mahdollisuuksia kuin tunnistammekaan. Se ettemme saa aina haluamaamme, ei tarkoita epäonnistumista. Joskus tuntuu, ettemme saa mitään mitä haluamme. Tällöin on hyvä istahtaa pidemmäksi hetkeksi pöydän ääreen. Silloin kun elämä on `sekametelisoppa`, sitä ei vain ratkaista hetkessä. Se on asioiden purkamista ja uudelleen kasaamista. Jotain poistetaan ja jotain otetaan tilalle. Kun aika on nyt otollinen, on hyvä ammentaa tästä `hahmottomasta` palasia tietoiseen mieleen. Siinä missä Merkurius edustaa ajatusta, tiedostamista, kommunikointia ja oppimista, Venus edustaa rakkautta, arvomaailmaa, elämästä nauttimista ja omannäköistä elämää. Kuunsolmut ovat `avoimet ovet` sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen. Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta sieltä voi hakea työkaluja sekä oivalluksia tähän hetkeen sekä tulevaisuuteen. Aurinko on oinaan tulimerkissä ja neliössä Kuunsolmujen sekä Saturnuksen että Pluton kanssa. Tästä muodostuu T-risti.

Jos voimavarat eivät riitä toimintaan, voit lähteä vaikka mielikuva matkailemaan. Menet sitten uimaan mereen, matkalle metsään tai vuoristoon, mitä kohtaat siellä? Hengitä syvään ja jää vaikka mielikuvassa lepäämään aurinkoon. Tarkoitus ei ole johdattaa mieltä minnekään, vaan katsoa mitä vastaan tulee, jos tulee. Jos vastaan tulee haasteita ja haluat katsoa löytyykö niihin ratkaisua, anna mennä vain. Jos ne tuntuvat ahdistavilta, anna niiden mennä hengityksen tahtiin etäämmälle. Kuin virtaava vesi, mieli ohjautuu luonnollisimmillaan omaan tahtiinsa, ei meidän haluamaan tahtiin. Välillä se lepää uomassaan, kunnes virtaa jälleen omalla painollaan. Näin alitajuiset ja `pinnan alla` olevat tuntemukset ja energiat alkavat tulla tietoisuuteen ja `päivän valoon`. Voit kirjoittaa sanoja, tunnelmia, oivalluksia tai piirtää, maalata tai kutoa vaikka silmukoita aina välillä.  Aivan kun kalastaisit kaloja vedestä, konkretisoit ajatuksia tuomalla ne kätesi kautta näkyväksi. Merkuriuksen ja Khironin yhtymä vahvistuu ensiviikolla ja Khiron vaihtaa kalojen merkistä oinaan merkkiin keskiviikkona 17.4. Parantavat sekä eheyttävät energiat ja niistä kiinni saaminen on ajallisesti vahvana. Jupiterin neliö sekä Venukselle että Merkuriukselle saattaa aiheuttaa `onnistumispainetta`, mutta tähän ei kannata lähteä mukaan. Jupiterin kolmio Auringolle parhaimmillaan lisää voimavaroja, elämänvoimaa ja tietoisuutta. Itseäni toistaen voimme löytää enemmän kuin osaamme ajatella, kun vain menemme avoimella mielellä. Saturnuksen sekstiili rauhoittaa ja vakauttaa mahdollisia `kierroksia`.

Uskalla kysyä itseltäsi mitä haluat. Mitä voit tehdä sen eteen pienissä ja arkisissa teoissa sekä isoissa kokonaisuuksissa? Jos se ei ole mahdollista nyt, voiko se olla myöhemmin? Jos se ei ole mahdollista lainkaan, miten saat tämän energian ohjattua toisaalle, jotta voit käyttää sitä johonkin muuhun? Mitä se voisi olla?

`Älä pelkää kysyä tyhmiä kysymyksiä. Ne on paljon helpompi käsitellä kuin tyhmät virheet.`-William Wister Haines


Oivaltavaa viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...