Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.4.2019

Aktiivinen astrokesä

Vastauksena moniin tiedusteluihin julkaisen tässä blogissa kesän 2019 tapahtumat kursseista, leireistä ja tulkintapäivistä.

  • Astrologiakesäleiri 29.6. - 3.7.2019 Naissaaressa Virossa
  • Astrologian peruskurssi 25. - 26.5.2019 Helsinki
  • Astrologian jatkokurssi 3. -4.8.2019 Helsinki
  • Sepon tulkintapäivät H:ki 12.4.2019, 6.5.2019 ja 27.5.2019
  • Tulkintoja Tallinnassa ja Tampereella sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja aikavaraukset puh. +358 400 728 408

ASTROLOGIAKESÄLEIRI 29.6. - 4.7.2019   Järjestäjä: Globastro Service OÜ,

Paikka: Naissaaren leirikeskus, Viro

Aika:  la 29.6 klo 12.00 - to 4.7 klo 15.00

VALO JA ONNELLISUUS LISÄÄNTYVÄT NYT VAUHDILLA

Kaikki on jo muuttunut ja valoenergian virtaus maapallolle kasvaa kasvamistaan. Se tarkoittaa samalla henkisten valmiuksiemme ja kykyjemme uudelleen heräämistä, jolloin elämästä tulee paljon selkeämpää, palkitsevampaa ja ennen kaikkea rakkaudellisempaa yhdessäoloa koko ympäristömme kanssa.

Pyramidi: Yksi loistava apuväline näiden energioiden aktivoimisessa on pyramidi, jollaisessa tulemme viettämään muutamankin hetken leirin aikana. Lisäksi jokainen pääsee rakentamaan itselleen ihan oman tarkoilla mittasuhteilla toteutetun pyramidin, joka upeasti siirtää leirin energiapaketin sinne minne itse haluat sen eniten siirtyvän.

Astropurjehdus Itämerellä: Jokainen osallistuja viettää yhden päivän Tarotpurjehduksella kapteeni Timo Kalliokosken vieraana.

Jännittävä maastoretki 1930 luvun historiaa kuulostellen. Ysityiskohdat selviävät meillekin vasta leirin aikana, mutta pärinää ja pauketta siihen kuulemma sisältyy.

Hiljentymistä: Astroleirin aikana sulaudumme sisäiseen valoomme. Rakkauden ja viisauden valoon, joka on aina oikeassa. Sisäiseen hiljaiseen ääneemme, jonka ohjauksessa epäröinti katoaa ja luovuuden voima palaa kehoomme. Naissaari energiakeskuksineen on loistava paikka yhteyden luomiseksi kosmokseen ja korkeampaan tietoisuuteemme.

Tulkintoja: Annamme astrologisten karttojen avata reittiä sisäisen viisautemme lähteille. Syvennymme omaan henkiseen DNA rakenteeseemme ja tulemme yhdeksi kosmisen elämäntehtävämme kanssa. Jokaisella meistä on oma pyhä paikka ja pyhä tehtävä uudessa Kulta-ajan maailmassa. Astrologia toimii karttana usein melko haastavassa maastossa kohti sisäistä rauhaa ja tietoisuutta.

Lyhytelokuva: Perinteeksi muuttuneeseen tapaan luomme leirin aikana myös lyhytelokuvan, jota kukin leiriläinen pääsee työstämään juuri omien syvimpien tuntojensa mukaiseksi. Elokuva jää jokaiselle leiriläiselle pysyväksi muistoksi tuon oman pyramidin lisäksi. (Osallistuminen on vapaaehtoista) Oman elokuvasi saat itsellesi listaamattomana Youtube linkkinä.

Majoittuminen tapahtuu yhteismajoituksena 4-8 hengen huoneissa, kuten kunnon leirillä kuuluukin.

Leirin astrologit: Seppo Tanhua, Timo Kalliokoski ja Arto Virtanen

Leirin hinta 500€ (sis.vat 9-20%) sisältää majoituksen x4, aamupalanx6 ja lounaanx4,illallisenx5, purjehduksen ja "Sotaretken" sekä kuljetuksen Tallinnan satamasta Naissaareen ja takaisin satamaan. (Tallinnaan jokainen saapuu omin keinoin, laivalla, uiden, helikopterilla tai soutaen)

ENNAKKOMAKSU 120€ lähetetään ilmoittautuneille heti ilmoittautumisen jälkeen.

Leirille mahtuu 20 osanottajaa ilmoittautumisjärjestyksessä (Järjestäjä varaa oikeuden ohjelmamuutoksiin sää- ym. olosuhteista johtuen) 

Ilmoittautumiset otsikolla "Astroleiri 2019"  seppo.tanhua@gmail.com /  0400-728408

(Ilmoita tarkka syntymäaika ja puh.numerosi ja jos ilmoitat useampia, niin kaikkien sähköpostiosoitteet mukaan)

 

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN PERUSKURSSI / Seppo Tanhua ja Arto Virtanen

Paikka: Helsinki, Takkahuone, Lapinlahden vanha sairaala  (VIP-kisassa palkintona 2 paikkaa tälle kurssille)

Aika: la-su  25-26.5.2019 la klo 10-18  su 10-16.

Hinta: 180€  (sis. runsaan kurssimateriaalin)

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta.Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla .

Ilmoittautuminen : seppo.tanhua@gmail.com tai 0400-728408 (Varausmaksu 50€) Varausmaksun voi maksaa vasta, kun ilmoittautuneita on tullut tarpeeksi.

Jätä ilmoittautuessasi tarkat syntymätiedot: pv,kk,v  klo ja paikka sekä puhelinnumerosi (Näitä tarvitaan syntymäkartan laatimiseen ja kurssin valmisteluun)

 

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN JATKOKURSSI / Seppo Tanhua ja Arto Virtanen

Paikka:Helsinki, Lapinlahden vanha sairaala / Takkahuone

Aika: la-su  3.-4.8.2019    klo la 10-18 su 10 -16

Hinta: 180€ (sis. kurssimateriaalin ja kahvi/tee tarjoilun)

KURSSIN SISÄLTÖ  (Max osanottajamäärä 20)

Jatkokurssin esimmäisenä päivänä perehdytään edellisten elämien karmallisiin tekijöihin, jotka ovat poikkeuksetta oman persoonallisuuden voimavaroja oikein ymmärrettyinä. Kartan aspektit eivät koskaan kaada niskaan negatiivista karmaa, mutta ne avaavat usein hyvin vapauttavia näkökulmia omiin käyttäytymismalleihin.

Herättelemme omakohtaisten kokemusten kautta Sisäisen Soturimme toteuttamaan tämän elämän henkistä päämäärää ja samalla siirrymme miellyttämisen filosofiasta rakkauden filosofiaan. Toivottavasti löydämme tien myös säälin filosofiasta rohkaisun filosofiaan.

Toisena päivänä sukellamme ajan mysteeriin toteamaan kuinka ihmeellisellä tavalla menneisyys ja tulevaisuus löytyvät juuri tästä hetkestä ja ohjaavat tämän hetken ratkaisuja. Emme tee ennustuksia, vaan vahvistamme kykyämme tehdä päätöksiä sydämestämme käsin juuri nyt.

Nähdessämme palan matkaa tulevaisuuteen, osaamme arvioida paljon nopeammin ja tehokkaammin tämän hetken valintoja. Tämän kurssin jälkeen oman astrologisen ajan seuraaminen on hypähtänyt aivan uudelle ja paljon aikaisempaa puhuttelevammalle tasolle.

Kurssin vetäjät: Seppo Tanhua ja Arto Virtanen

Ilmoittautuminen sähköpostilla: seppo.tanhua@gmail.com  "jatkokurssi Hki" (Ilmoita samalla syntymätietosi, osoitteesi ja puh.numerosi)

Saat kurssin varmistuttua laskun (50€), jonka maksettuasi olet varmistanut paikkasi kurssilla. Paikat täyttyvät maksujärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Etumaksua ei palauteta osallistumisen peruuntuessa, mutta tilalleen saa itse järjestää toisen osanottajan.

SEPON TULKINTAPÄIVÄT HELSINGISSÄ, Käpylä

Astrologinen tulkinta syntymäkartasta ja ajasta n 3vuodeksi eteenpäin. hinta 90€  kesto n. 45min

Teen tulkintoja Helsingin Käpylässä pe 12.4  ma 6.5.  ma 27.5.

Varattavat ajat 12.4.2019  (Tilanne ma 8.4.2019 päivitetty varaustilanne löytyy Täältä )

10.00 varattu, 11.00 vapaa, 12.00 varattu, 14.00 varattu, 15,00 vapaa, 17.00 varattu, 18.00 vapaa

Varattavat ajat 6.5.2019

10.00 vapaa, 11.00 vapaa, 13.00 varattu, 14.00 vapaa, 16.00 vapaa, 17.00 vapaa

Varattavat ajat 27.5.2019

10.00 vapaa, 11.00 vapaa, 13.00 vapaa, 14.00 vapaa, 16.00 vapaa, 17.00 vapaa


Tulkinnan sisältö: Syntymäkartan voimakkaimpien tekijöiden selvittäminen ja ajankuva n 3 vuodeksi eteenpäin. Äänitän tulkinnan mp3 tiedostona, jonka toimitan sähköpostiin tulkintaa seuraavana päivänä. Laita aikavarauksesi yhteyteen toivomasi päivä ja kellonaika. Tulo- ja maksuohjeet lähetän sähköpostiisi noin viikko ennen tulkintapäivää.

Aikavaraukset: seppo.tanhua@gmail.com  ja aikatoivomuksen yhteyteen oma tarkka syntymäaika ja paikka sekä puhelinnumero. Vahvistan aikavarauksen sähköpostilla ja päivitän vapaat ajat sitä mukaa kun varauksia tulee.

Lähetän tarkemmat ajo- ja maksuohjeet aikavarauksen vahvistuksen yhteydessä.

Tulkintoja Tallinnassa ja Tampereella sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja aikavaraukset puh. +358 400 728 408

 

Tulkintaterveisin Seppo Tanhua

P.S. Ensimmäinen ja todella tärkeä askel astrologian maailmaan on Luonteesi Voimat tulkinta, joka antaa hyvän pohjatiedon omasta kartasta ja helpottaa leirillä ja kursseilla saatavien tulkintojen omaksumista. Tutustu täällä: Luonteesi Voimat

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...