Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.1.2019

Pluton MINÄ, MINÄ, MINÄ viikko

Tammikuun alkupuoli on todellakin melkoista rytinää, joka hiukan helpottaa tämän viikon jälkeen, kun saamme Auringon ja Pluton naitettua keskenään. Hääpäivä on perjantaina 11.6, mutta koko tämä viikko on hyvää aikaa konkreettisille alkemia harjoitteille. Auringon ja Pluton yhtymä on vuosittain toistuva energiatsunami, joka hajoittaa ja jäälleenrakentaa yhdessä hujauksessa kaikkea mahdollista elämäämme kuuluvaa. Todellisuudessa tuo tsunami puhaltaa sisäpuolellamme ja antaa meille kaikille hetkellisen taikajuoma-annoksen, jolla pystymme muuttamaan elämäämme todella paljon pienen pienillä siirroilla.

Millaisista siirroista tässä puhutaan?

Otsikko kertoo tärkeimmän johtolangan. Vain Sinä voit tietää omat siirtosi ja oman kohteesi nyt jaossa olevalle lataukselle. Siksi voimmekin yhteistuumin käynnistää Minä, minä, minä viikon mahdollisimman positiivisessa, tasapainoisessa ja rauhanomaisessa hengessä. Auringon ja Pluton kimppaenergia on elämän ja kuoleman energiaa, joka ei ole hengitystä kummempaa. Sisään raikasta ulos likaista ilmaa. Tällä viikolla sisäänhengitys on omaa tekemistä, omia ratkaisuja, tervettä ja ehdotonta itsekkyyttä. Uloshengitys on siitä aiheutuvien reaktioiden kaunista ja tasapainoista ymmärtämistä ilman tarvetta provosoitua puolustamaan itseä tai väittelemään omista oikeuksista. Voimme kutsua sitä tietoiseksi hengittämiseksi, johon itse olen tutustunut joogan yhteydessä.

Elämän joogan ensimmäinen vaihe!

Tämä on se helpompi osa. Kun tietoisesti hengität raitista ja elämänenergiaa sisältävää hapekasta ilmaa sisältyy jo siihen vaiheeseen tieto seuraavasta vaiheesta, jolloin hetken pidätyksen jälkeen päästät kuona-aineeksi luokiteltavan, hiilidioksidiksi muuttuneen ilman takaisin luontoon. Tämän viikon hurjasta energiasateesta saat eniten irti muistamalla joka hetki kunnioittaa itsestäsi hyvältä tuntuvaa valintaa, olipa se millainen tahansa. Uskalla nauttia energiaa ja valoa sisältävistä pienistä ratkaisuista ja valinnoista uudelleen ja uudelleen. Vielä kerran uudelleen ja uudelleen. Tietoisesti koko viikon ajan. Jo ajatuksena tämä kuulostaa hyvältä ja voin vakuuttaa, että se myös tehdessä tuntuu hyvältä ja lisää voiman tunnetta kehossasi.

Elämän joogan toinen vaihe!

Tämä on se ratkaiseva haaste! Aina kun teet jotain ihanaa ja elämääsi sulostuttavaa, syntyy siitä polttoainetta jollekin uudelle kyvylle, lahjakkuudelle tai luovuudelle, joka aivan väkisin kohottaa Sinua henkisesti korkeammalle tasolle. Uusien oivallusten ja kokemusten myötä huomaat olevasi haluton elämään vanhaa elämää, tekemään vanhoja asioita, käyttäytymään vanhan kaavan mukaan. Happi on muuttunut hiilidioksidiksi, joka tulisi hengittää ulos. Elämässä tämä uloshengitys on muutokseen liittyvien ulkopuolelta tulevien reaktioiden ymmärtämistä ja hyväksymistä silti taipumatta kenenkään toisen vaatimuksiin tai odotuksiin siltä vanhalta minulta.

Käytännössä tämä viikko on siis tietoisesti itsekkäiden ja itsenäisten päätösten tekemistä sillä ymmärryksellä, että siitä syntyy sanomista, moitteita, surua, vihaa ja kyyneleitä. Nämä ovat kaikki elämän uloshengityksen ja henkisen kehityksen välttämättömiä kuona-aineita, jotka palvelevat elämää ja kuuluvat luonnolliseen kehityskulkuun pakollisina osina. Jonkun asian pahalta tuntuminen on poikkeuksetta kosmoksen viesti muutoksen tarpeellisuudesta ja vaatimuksesta hengittää sisään. Kun omalla ja itsellesi hyvältä tuntuvalla tekemisellä aiheutat epävarmuutta, menettämisen pelkoa, surua, kaipausta, jne. on aina kysymyksessä jonkun toisen ihmisen uudistumista edistävä tapahtuma. Kenenkään elämä, ilo, onni, menestys tai rakkaus ei ole Sinusta riippuvainen, eikä vaadi Sinua luopumaan itsellesi arvokkaista asioista. Uhrautuminen ei palvele henkistä kehitystä.

Voit tuottaa muille iloa vain olemalla itse iloinen, et millään muulla tavalla.

Kommenteista lukisin mielelläni tarinoita siitä, miten Sinä hemmottelet itseäsi tällä viikolla ja miltä se tuntuu. Elämän pieniä timantteja. Kiitos!

Astrologiasta ja näistä alkemian ihanuuksista juttelemme lisää viiden astrologin voimin kevätpäivän tasauksen kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa Helsingissä. Tilaisuuteen voi varata liput edulliseen ennakkotilaajan hintaan alla olevasta linkistä 15.1.2019 saakka. Sen jälkeen lippuja myydään normaalilla hinnalla niin kauan kuin tila antaa myöden. Tilaisuus on suunnattu kaikille astrologiasta kiinnostuneille. Mitään osaamista tai harrastuspohjaa ei todellakaan tarvitse olla. Klikkaa itsesi mukaan alla olevasta linkistä. Tapaamisiin 23.3.2019.

Astrologian luentopäivä Helsingissä 23.3.2019

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...