Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.1.2019

Hurjempi auringonpimennys 6.1.2019

Osittainen auringonpimennys ei ole sellaisenaan uutiskynnystä ylittävä juttu, mutta nyt tammikuussa se osuu tarkalleen Saturnuksen ja Pluton keskipisteeseen Kauriin merkissä aamuyöllä suomenaikaa. Pimennys näkyy Venäjällä, Kiinassa, Japanissa ja Koreassa, joten Suomessa ei sitä kannata tiirailla.

Tämä osittaisen pimennyksen hetki lienee voimakkain lähtölaukaus ensi vuoden puolella tarkaksi tulevalle Saturnuksen ja Pluton yhtymälle, joka tulee ravistelemaan ihmisen luomia rakenteita oikein perusteellisesti. Rakenteiden uudistuminen on tosiasia koko ihmiskunnalle ja samalla jokaiselle yksittäiselle ihmiselle eli myös Sinulle ja minulle.

Saturnuksen ja Pluton kohtaaminen liittyy ainakin symbolisesti maankuoren ja mannerlaattojen liikkeisiin, joista on jo nyt selviä merkkejä nähtävillä tulivuorten aktiivisuuden ja kovien myrskyjen muodossa. Luonnonilmiöiden edessä emme kapinoi isojakaan muutoksia vastaan, mutta päivittäisessä elämässä esiintyviin esteisiin suhtaudumme usein aivan päinvastaisella tavalla. Kummassakaan tapauksessa tapahtuneelle ei voi yhtään mitään ja ainoa oikea tapa on ratkaista ongelma toisensa jälkeen ja jatkaa elämää joskus täysin muuttuneissa olosuhteissa.

Tämänkertaiseen auringonpimennykseen liittyvä tärkein oivallus lienee siinä, että pidättäytyy antamasta tapahtumille sen paremmin plus kuin miinus merkkiä. Elämä edellyttää aina ja jatkuvasti sopeutumista muutoksiin parhaaksi katsomallasi tavalla. Täällä Vietnamissa Hanoin kaduilla näen elämän ääripäät samalta tarkkailupaikalta. Materiaalisen yltäkylläisyyden ja äärimmäisen materiaalisen köyhyyden. Korviini ei kantaudu valitusta omasta asemasta tässä äärimmäisyyksien portaikossa. Jollain tavalla tuntuu tärkeältä kohdata pimennyksen energia juuri täällä sotien runtelemassa maassa sopeutumisen ammattilaisten keskellä.

Pimennyksen energiaa ja tunnelmaa kannattaa seurata etenkin nyt lauantain ja sunnuntain ajan niin kehon kuin mielen tasolla, eikä varmasti ole hassumpi ajatus pysähtyä katsomaan omaa sotahistoriaa ja oivaltaa kuinka valtavan sopeutumistyön olet itse tähän mennessä suorittanut. Siitä voisi varmasti kirjoittaa jännitysromaanin ja kommentteihin toivoisinkin lyhyen tarinan jostakin elämäsi tilanteesta, josta selviämistä itse arvostat eniten. Mieleen nousee varmasti useampia, mutta nyt toivon vain yhtä tarinaa kannustamaan meitä muita blogin ja kommenttien lukijoita sopeutumisessa elämämme uudistumiseen tänään ja tulevaisuudessa.

2 tulkintaa yhden hinnalla tarjoukseni on voimassa sunnuntaihin 6.1.2019 24.00 saakka  Tutustu / tilaa tästä

P.S. Sydämellinen kiitokseni blogeihin tulleista kannustavista ja välillä kriittisistä kommenteista sekä omista kasvukokemuksista. Luen ne aina ja saan niistä valtavasti arvokkaita oivalluksia omaan elämääni ja kirjoituksiini.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...