Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.12.2018

Dramaattiset vuodet 2019-2020

Olin aloittelevana astrologina seuraamassa vuosina 1989-1991 Berliinin muurin ja Neuvostoliiton kiinteinä pidettyjen rakenteiden taianomaista katoamista maailmankartalta. Vuonna 1991 olin kertomassa Suomen suurimpien yritysten johtohenkilöille planeettakuvioiden ja taloushistoriaan liittyvien tapahtumien yhteyksistä. Siellä kerroin vuodesta 1930, jolloin samanaikaiset raskaat kulminaatiot Jupiterin, Saturnuksen, Neptunuksen ja Pluton välillä olivat kovasti vuosien 1989-1991 kaltaisia. Jo sitä ennen olin saanut kutsun tamperelaiseen pankkiiriliikkeeseen, joka halusi vastaavanlaisen historiallisen katsauksen tueksi omille arvioilleen tulossa olevasta valuuttakriisistä. Marraskuussa 1991 suoritettu pakkodevalvaatio ajoi Suomen vielä 1930 luvun lamaa pahempaan taantumaan. Historia toisti itseään, vaikka luennollani en itsekään osannut sen suuruutta ja vaikutuksia kuvitella niin suuriksi, kuin ne lopulta osoittautuivat. Tuhannet kärsivät vieläkin tuona aikana syntyneistä traumoista.

Vuonna 2001 seurasin yhdessä maailman muiden astrologien kanssa, mitä mahtaa tarkoittaa Jupiterin ja Saturnuksen samanaikainen oppositio Plutolle. Ennen tuota tapahtumaa Suomen silloin tunnetuin ja arvostetuin astrologi Sven Stenberg sivusi asiaa tv-dokumentissa, jossa hän arveli USA:n olevan tärkeässä roolissa tulossa olevissa tapahtumissa. Kukaan astrologi ei tietääkseni ollut osannut ”ennustaa” kaksoistorneihin suunnattua iskua, vaikka terrorismi oli vahvasti osana astrologien välistä keskustelua, tautiepidemioiden ja nälänhädän ohella.

Vuonna 2014 astrologien mielenkiinto kohdistui Uranuksen, Pluton ja Jupiterin keskinäisiin koviin kulminaatioihin, joiden perusteella ounasteltiin jonkun suuren historiallisen tapahtuman käynnistymistä. Kuinka historialliseksi Venäjän ja Krimin välinen selkkaus vielä osoittautuu, sitä emme voi tietää. Astrologisesti katsoen jotain todella merkittävää siinä käynnistyi.

Tällä hetkellä astrologien mielenkiinto kohdistuu vuonna 2019 toteutuviin kolmeen Jupiterin ja Neptunuksen väliseen neliöön. Tämä kuvio on ollut edeltämässä edellä kuvattuja historiallisia tapahtumia liuottamalla sosiaalisia rakenteita ja aiheuttamalla hallitsematonta kansannousua olemassa olevia järjestelmiä vastaan. Berliinin muuri revittiin alas käsin, lapioin ja lopulta työkonein ilman kenenkään antamaa lupaa tai määräystä. Kansa vain ryntäsi muurille, eivätkä muuria vartioineet sotilaat voineet ampua oman maansa kansalaisia. Samoin kävi entisessä Neuvostoliitossa, jonka osavaltiot vain itsenäistyivät samaan aikaan ja sellaisella joukolla, ettei kukaan voinut sille mitään. Maailma muuttui kansanjoukkojen voimalla ja tätä alitajuisesti ohjaavaa voimaa kuvaa astrologiassa Neptunus.

Kun seuraa tällä hetkellä maailman ja Suomen tapahtumia, niin samaa tunnelmaa on ilmassa. Koko Eurooppa kiehuu samankaltaisessa liemessä, jossa ns. vähempiosaiset on ajettu ja ajetaan systemaattisesti aina vain kehnompaan asemaan. En yhtään ihmettelisi, jos Suomen keltapaidat nousisivat kyselemään vaikkapa vähätuloisille luvattujen verovähennysten perään. Tulihan se vähennys, mutta se tuli kaikille tuloihin katsomatta samalla prosentilla ja sellaisena vähennyksenä vain lisää kuilua köyhien ja rikkaiden välillä. Tarvittavat säästöt revitään sitten vammaisilta, vanhuksilta, työttömiltä, eläkeläisiltä, opiskelijoilta, pienyrittäjiltä ja vakavasti sairailta kansalaisilta. Joukko kasvaa koko ajan ja myös sen sisällä oleva voima kasvaa. Jotain on pian pakko tapahtua ja tapahtuu kanssa, kuten historia osoittaa.

Todellinen köydenveto ja ne astrologisesti kaikkein dramaattisimmat muutokset ajoittuvat vuodelle 2020 Jupiterin ja Saturnuksen tehdessä samanaikaista yhtymää Plutolle. Mikä ikuisena pidetty järjestelmä silloin revitään palasiksi? USA, EU, Venäjä, Kiina. Vaihtoehtoja riittää, mutta vasta aika näyttää, mitä todella tapahtuu. Vielä mahtavampaa on seurata, mitä tulee tilalle. Me astrologit ja astrologian harrastajat voimme vain seurata millä tavalla planeettakuvioihin sidottu historia tällä kertaa toistaa itseään.

Jokaisella horoskooppimerkillä on oma haasteensa ja tietysti myös omat suuret mahdollisuutensa tässä tapahtumien vyöryssä vuonna 2019 rakkauselämän kuvioita unohtamatta. Oman merkkisi kuvauksen ja hiukan lisää vuoden 2019 kuvioista saat blogini lukijana haltuusi heti vuodesta 2019 kertovan e-kirjani valmistuessa eli piakkoin.

Vuosihoroskooppi 2019 (e-kirja) kertoo yleisellä tasolla ja merkkikohtaisesti vuoden 2019 astrologisista kuvioista ja ne kannattaa ottaa ihan sellaisinaan huomioon päätöksiä tehdessäsi. Henkilökohtaisemmat ja sinulle huomattavasti arvokkaammat näkymät selviävät sitten siitä omasta  Vuosi Elämäsi tulkinnasta tai Astrokalenterista, joihin voit tutustua värikkäitä tekstilinkkejä klikkaamalla. 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...