Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tämä on flowta

Tänä vuonna jouluun ja vuodenvaihteeseen liittyy useampi vahva ja onnistumisia vauhdittava astrologinen kuvio. Koko loppuvuosi ja vuodenvaihde ovat menestyksellisten ratkaisujen aikaa (Mars yhtymä Neptunus, Merkurius yhtymä Jupiter ja vielä Venuksen upeat aspektit).

Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä tulkinta kuten Vuosi Elämääsi, Astrokalenteri 12kk tai Auringon Paluu auttavat Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Kun opit tiedostamaan tulkintojen avulla piilossa olleita valmiuksia itsessäsi, olet joka hetki vahvemmassa yhteydessä kosmoksen maailmaa uudistavan orkesterin kanssa. Minä kutsun tätä ilmiötä flowksi.

Joulukaupan Flowssa tarjoan Sinulle:

4. – 27.12. välisenä aikana Vuosi Elämääsi -tulkinnan juhlapaketin, joka pitää sisällään tulkinnan lisäksi lisälahjana 2 kpl Tarot 5 korttia –tulkintoja.

Kaikki tämä siis yhteishintaan vip 19,90€/23,90€ (norm. 29,90€)
Lahjojen ja etuuksien yhteisarvo Sinulle 15,98€.

Katso Vuosi Elämääsi -tulkinnan opasvideo

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta


Tilaa Vuosi Elämääsi -juhlapaketti tästä!
TARJOUS VOIMASSA VAIN 4 – 27.12.2018 VÄLISENÄ AIKANA


(Vuosi Elämääsi tulkinta sisältyy aina automaattisesti Astrokalenteriin, jota voi seurata sähköpostien välityksellä). Huom. Ohessa oleva tarjous koskee vain suoria Vuosi Elämääsi tulkinnan tilauksia.

t. Jouluterveisin
Astrologi Seppo Tanhua
astrologi Seppo Tanhua


VUOSI ELÄMÄÄSI -tulkinta
Elämä on täynnä mahdollisuuksia - ja vain mahdollisuuksia

Vuosi elämääsi -tulkinta kertoo, milloin mahdollisuudet kohdistuvat työelämään, ihmissuhteisiin, kotielämään tai vain aktiiviseen oman energian käyttämiseen. Se on opas mahdollisuuksien hyödyntämiseen silloinkin, kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta tai jopa mahdottomilta. Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta, kun jokaisen tilanteen pystyy näkemään mahdollisuutena parempaan menestykseen ja onnistumiseen.

Vuosi Elämääsi -tulkinnan voit halutessasi tilata myös kirjallisena versiona ( +lähetyskulut 6 € ). Moni astrologian ystävä tilaakin tämän kirjallisen tulkinnan itselleen juuri siksi, että sitä voi pitää kädessä ja sieltä löytää helposti niin vuoden kuin kunkin kuukauden tärkeimmät astrologiset jaksot. Vuosi Elämääsi on hyvä valinta silloin, kun et halua seurata astrologista aikaasi netin ja tietokoneen kautta.

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!
Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.