Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.8.2018

Liian hyvää ollakseen totta

Todella ihmeissäni ja epäuskoisena katselen tätä elokuun astrologista karttakuviota. Tällä viikolla ovat tarkimmillaan kaksi suuria mahdollisuuksia ja onnistumisia lupaavaa kuviota, joista jompi kumpi aivan varmasti jollain tavalla osuu jokaisen ihmisen kartalle (Jupiter kolmio Neptunus ja Saturnus kolmio Uranus). Minun kartallani toinen niistä osuu syntymäkarttani Marsin kohdalle. Kokemuksesta tiedän, että tällainen kuvio vaatii luottavaista heittäytymistä ajan virtaan ilman turhia velvoitteita ja turhaa suunnittelua.
Pidän siis 25.8.2018 Helsingin Käpylässä luennon "Hyvät, pahat ja rumat aspektit" suoraan kosmoksen tuulista temmattuna. Tervetuloa kuulolle, jos satut ehtimään. Tarkemmat opastukset löytyvät täältä.

Epäuskoisuuteni tämän ajan loistokkaaseen laatuun johtuu siitä, että en tunnu saavan yhtään mitään tehtyä. Se tietysti vain tuntuu siltä, koska tällainen astrologinen aika suorastaan vaatii uudenlaista tekemistä ja siksi myös vanhoista kaavoista luopumista. Inhimillisenä olentona olen monen muun tavoin kiinni vanhoissa "arvostetuissa" rutiineissa ja saan tehdä tosissani töitä voidakseni luottaa johonkin sellaiseen, joka kulkee vaivattomasti ja iloa elämääni tuottaen.

Aivan uudenlaisia ja tätä vaihetta helpottavia löytöjä omasta kartastani tein Kalliokosken Timon Hermeettisen Astrologian kurssilla. Siellä oivalsin omasta hedelmöityskartastani, että minun karmaani on oppia elämään "valmiina ihmisenä". Ei tosiaan mikään helppo karma, vaikka hienolta aluksi kuulostaa. Timo pitää seuraavan kurssin 25-26.8 Tampereella. (Tilaa vielä 3 osallistujalle) Osallistumisohjeet löytyvät täältä.

Esoteerinen astrologia ei ole tekniikka, vaan ilmiö. Se tarkoittaa sisäistä kokemusta ja oivallusta mistä tahansa astrologisista kuvioista tai vaikkapa Tarot korteista. Oma astrologinen näkemykseni meni kokonaan uusiksi luettuani Thorwald Dethlefsenin kirjan "Kohtalo on Haaste". Tästä kirjasta löytyi astrologisten symboleiden ikivanha viisaus, jonka perusteella olen kirjoittanut tekemäni tulkinnat. Dethlefsenin kirjan symboliikkaan ja mytologiaan perustuu myös 8-9.9.2018 Oriveden seudun Kansalaisopistolla toteutettava Esoteerisen astrologian peruskurssi (max 15 osanottajaa), jonka osallistumisohjeet ovat tässä.

    

Tämän syksyn viimeinen tulkintapäiväni Helsingin Käpylässä on 5.9.2018 ja sinne on vielä 3 aikaa vapaana. Vapaat ajat näet täältä. (Vahvistan ajan sähköpostilla tai puhelimitse. Muista jättää yhteystietosi)

Suosittelen seuraamaan Astrokalenterisi tai Vuosi Elämääsi tulkinnan tekstejä elokuun ja syyskuun aikana, jotta saat selville omat onnistumisjaksosi ja menestyskuviosi. Ellet vielä ole Astrokalenterin tilaaja, etkä aikaisemmin kokeillut sitä, niin nyt on oivallinen hetki aloittaa kuukauden ilmainen kokeilu tästä.

Loistokasta, lennokasta ja ihanan leppoisaa elokuun loppua Sinulle!   
t. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...