Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.8.2018

Liian hyvää ollakseen totta

Todella ihmeissäni ja epäuskoisena katselen tätä elokuun astrologista karttakuviota. Tällä viikolla ovat tarkimmillaan kaksi suuria mahdollisuuksia ja onnistumisia lupaavaa kuviota, joista jompi kumpi aivan varmasti jollain tavalla osuu jokaisen ihmisen kartalle (Jupiter kolmio Neptunus ja Saturnus kolmio Uranus). Minun kartallani toinen niistä osuu syntymäkarttani Marsin kohdalle. Kokemuksesta tiedän, että tällainen kuvio vaatii luottavaista heittäytymistä ajan virtaan ilman turhia velvoitteita ja turhaa suunnittelua.
Pidän siis 25.8.2018 Helsingin Käpylässä luennon "Hyvät, pahat ja rumat aspektit" suoraan kosmoksen tuulista temmattuna. Tervetuloa kuulolle, jos satut ehtimään. Tarkemmat opastukset löytyvät täältä.

Epäuskoisuuteni tämän ajan loistokkaaseen laatuun johtuu siitä, että en tunnu saavan yhtään mitään tehtyä. Se tietysti vain tuntuu siltä, koska tällainen astrologinen aika suorastaan vaatii uudenlaista tekemistä ja siksi myös vanhoista kaavoista luopumista. Inhimillisenä olentona olen monen muun tavoin kiinni vanhoissa "arvostetuissa" rutiineissa ja saan tehdä tosissani töitä voidakseni luottaa johonkin sellaiseen, joka kulkee vaivattomasti ja iloa elämääni tuottaen.

Aivan uudenlaisia ja tätä vaihetta helpottavia löytöjä omasta kartastani tein Kalliokosken Timon Hermeettisen Astrologian kurssilla. Siellä oivalsin omasta hedelmöityskartastani, että minun karmaani on oppia elämään "valmiina ihmisenä". Ei tosiaan mikään helppo karma, vaikka hienolta aluksi kuulostaa. Timo pitää seuraavan kurssin 25-26.8 Tampereella. (Tilaa vielä 3 osallistujalle) Osallistumisohjeet löytyvät täältä.

Esoteerinen astrologia ei ole tekniikka, vaan ilmiö. Se tarkoittaa sisäistä kokemusta ja oivallusta mistä tahansa astrologisista kuvioista tai vaikkapa Tarot korteista. Oma astrologinen näkemykseni meni kokonaan uusiksi luettuani Thorwald Dethlefsenin kirjan "Kohtalo on Haaste". Tästä kirjasta löytyi astrologisten symboleiden ikivanha viisaus, jonka perusteella olen kirjoittanut tekemäni tulkinnat. Dethlefsenin kirjan symboliikkaan ja mytologiaan perustuu myös 8-9.9.2018 Oriveden seudun Kansalaisopistolla toteutettava Esoteerisen astrologian peruskurssi (max 15 osanottajaa), jonka osallistumisohjeet ovat tässä.

    

Tämän syksyn viimeinen tulkintapäiväni Helsingin Käpylässä on 5.9.2018 ja sinne on vielä 3 aikaa vapaana. Vapaat ajat näet täältä. (Vahvistan ajan sähköpostilla tai puhelimitse. Muista jättää yhteystietosi)

Suosittelen seuraamaan Astrokalenterisi tai Vuosi Elämääsi tulkinnan tekstejä elokuun ja syyskuun aikana, jotta saat selville omat onnistumisjaksosi ja menestyskuviosi. Ellet vielä ole Astrokalenterin tilaaja, etkä aikaisemmin kokeillut sitä, niin nyt on oivallinen hetki aloittaa kuukauden ilmainen kokeilu tästä.

Loistokasta, lennokasta ja ihanan leppoisaa elokuun loppua Sinulle!   
t. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...