Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

4.5.2018

vieraskirjoitus:

Tähtenä taivaalla

Yön tullen
minä seison portailla kuuntelemassa
tähdet parveilevat puutarhassa
ja minä seison pimeässä.
Kuule, tähti putosi helähtäen!
Älä astu ruohikolle paljain jaloin;
puutarhani on sirpaleita täynnä.

-Edith Södergran

Seppo kirjoitti kauniin ja koskettavan tekstin Aviciin elämästä, taiteesta sekä kuolemasta. Teksti löytyy linkistä; https://www.astro.fi/blog/19595/avicii-ja-taivaalliset-rytmit.  Ajallisesti elämme murrosten aikaa, jossa jokainen meistä joutuu tunnustelemaan voimavarojaan ja jaksamistaan normaalia tarkemmin. Herkkien ihmisten kohdalla tämä maailman tuska on usein elämästä pois ajava tekijä ja toivottomuus siitä, ettei kykene vaikuttamaan siihen yleismaailmallisella tai henkilökohtaisella tasolla, voi olla ylitsepääsemätön. Moni meistä kykenee vaikuttamaan oman arjen päätöksiin ja sitä kautta saamaan `onnistumiskokemusta` siitä että jotain on tehtävissä. Mutta ei kaikki, eikä aina. Silloin kun tuska liittyy myös ihmisyyteen ja maailman tilaan, tilanne on monimutkaisempi. Vakava masennus on sairaus. Se ajaa ihmisen etäämmälle ja näin läheistenkin voi olla vaikea auttaa määräänsä enempää. Nykyisin avuntarvitsijoita on enemmän kuin koskaan, eikä yhteiskunta ole kyennyt varautumaan tähän tarvittavalla nopeudella. Toisilla meistä on herkempi mieli. Tämä lisää helposti ulkopuolisuuden tunnetta ja kokemusta, että itse on `vääränlainen`. Sylvi-Sanni Manninen on kirjoittanut kirjan Outolintu, erilainen. Kirjassa käsitellään herkkyyttä ja luovuutta. Yksi osa omaa selviytymistä vaikeasta masennuksesta oli ymmärtää mitä masennus on. Jossain vaiheessa kun voimavarani riittivät lukemiseen, aloin lukemaan asiasta kaikenlaisia kirjoja. Tarkoitus ei ollut vahvistaa raskasta oloa, vaan pikemminkin saada perspektiiviä asiaan. Tällöin ymmärsin että ne tuntemukset, mitä koin, olivat tilanteeseen nähden `normaaleja`. Ne kuuluivat asiaan, kun kyse on vakavasta masennuksesta. Minä en ollut masennus. Masennus on sairaus, mistä voi selvitä.

Marsin ja Pluton yhtymä kauriin merkissä vaikuttaa edelleen. Tämä on ajallisesti kuin yö, missä emme vielä tiedä, mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Silloin kun olemme voimissamme, se voi tuntua kutsuvalta muutokselta. Silloin jos meillä ei ole voimavaroja, se voi herättää pelkoa ja turvattomuuden tunnetta. Jupiterin ja Pluton välinen sekstiili auttaa laajentamaan uusien mahdollisuuksien näkemistä sekä niistä kiinni saamista. Venus on kaksosten vilkkaassa merkissä. Neptunuksen ja Venuksen välinen neliö eli haastekulma saattaa lisätä levottomuuden tunnetta. Toisaalta Auringon sekä Neptunuksen välinen sekstiili eli positiivinen kulma, on viikonlopun rentouttava sekä eheyttävä tekijä. Aurinko on härän merkissä, mikä liittyy esimerkiksi luontoyhteyteen sekä aisteihin. Luonnossa oleminen ja hengittäminen maadoittavat ja auttavat meitä voimaan paremmin.

Pluton ja Merkuriuksen välinen neliö, voi tuntua `palana kurkussa`. Tunne, että jotain olisi tiedostettava, tarvitsee tilansa. Tämä voisi olla vaikka kohdistettu kirje `menneisyyden itseltä` tai `tulevaisuuden itselle`. Miten 90-vuotias `sinä` neuvoisit sinua tässä elämänvaiheessa. Mitä kirjoittaisit lapsen perspektiivistä käsin? Piirtäminen tai maalaaminen, ilman onnistumistarvetta tai vaikkapa tanssiminen ja musiikki, voivat saada energiat virtaamaan.

`Onpa minulla ollut suurenmoinen elämä! Kunpa vain olisin oivaltanut sen aikaisemmin.` -Colette

Elämä on ajoittain intensiivistä ja haurasta yhtä aikaa. Onneksi täällä on paljon asioita, mitkä tekevät tästä elämästä elämisen arvoisen. Niiden äärelle on välillä hyvä pysähtyä.

Levollista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...