Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.5.2018

Avicii ja taivaalliset rytmit

Tein Aviciin kartan (Tim Berling 8.9.89 Tukholma - 20.4.18 Oman) heti, kun sain blogini lukijapalautteena (kiitos Jennin) tiedon hänen kuolemastaan ja tänään toukokuun toisena päivänä kahdelta yöllä Tim pudotti minut sängystä kirjoittamaan tätä blogia omasta kartastaan. Timin kartta on näin jälkeenpäin katsottuna karu kuva taivaallisen musiikin lähettiläästä, joka ei lopulta pystynyt tulemaan sinuiksi äärimmäisen herkkyytensä ja velvollisuudentuntonsa kanssa maanpäällä eläessään.

Kartalta löytyy Suuri Risti, joka kertoo pakonomaisesta tarpeesta välittää tietoa korkeammista maailmoista meille maaplaneetan ihmisille (Neptunus - Saturnus neliössä Merkuriukseen ja Pallas Atheneen sekä oppositiossa Jupiteriin ja Chironiin). Musiikilla on valtava merkitys ihmisen henkiselle kehitykselle ja Avicii toi musiikillaan meille jotain tähän aikaan liittyvää salaista tietoa, jota kuvaavat hänen viimeiset julkisesti esitetyt sanat ennen kuolemaansa: "Me kaikki saavutamme joskus sen pisteen elämässämme ja urallamme, kun ymmärrämme, mikä on meille kaikkein tärkeintä. Minulle tärkeintä on luoda musiikkia. Sille minä elän ja siksi koen tänne syntyneeni".

Aviciin musiikki liittyy monien muiden ilmiöiden ohella jollain ratkaisevalla tavalla vuonna 2012 käynnistyneeseen kulta-aikaan ihmiskunnan kehityksessä. Aviciin läpimurto tapahtui vuonna 2011 kappaleella Levels, jonka musiikkivideo kertoo ihmisen ahdistuksesta ja raskaasta materian taakasta, josta ei voi vapatua yhteiskunnan hyväksymällä tavalla.

  

Wake me up kappaleesta tuli vuonna 2014 kaikkien aikojen suosituin spotify kappale 200 miljoonalla soittokerralla. "Tunnustelen tietäni läpi pimeyden sydämen lyöntien ohjaamana. En tiedä minne matka päättyy, mutta tiedän mistä se alkaa" Näin laulu alkaa kuvaten ihmeen osuvasti tämän ajan haastavia tunnelmia. Kertosäe " Herätä minut kun kaikki tämä on ohi, kun olen viisaampi ja vanhempi. Kaiken aikaa olen etsinyt itseäni tietämättä olevani eksyksissä".

"Yritän kantaa maailman taakkaa, mutta minulla on vain kaksi kättä. Kumpa voisin kiertää maailmaa ilman ainuttakaan suunnitelmaa". Näillä säkeillä Tim kiteyttää tähän aikaan ja omaan elämäänsä liittyvän haaveen, joka ei tunnu täyttyvän tässä maanpäällisessä elämässä. (Huom! Yllä olevat vapaat käännökset ovat allekirjoittaneen käsialaa, eivätkä ne tee oikeutta alkuperäiselle englanninkieliselle tekstille. Parhaani olen tässä kuitenkin tehnyt)

Tim oli Saturnuksen ja Neptunuksen lapsi, joka kuoli täsmälleen Neptunuksen tehdessä oppositiota hänen Aurinkonsa kanssa ja Saturnuksen kierrettyä ensimmäisen 28 vuoden kierroksensa.  (Nämä astrologiset tekijät ovat normaalisti kannustavia ja uusia mahdollisuuksia tarjoavia ja niistä tietoisena saattaisi ymmärtää itseään paremmin ja välttyä liian kovalta ahdistukselta).

Huumaava suosio ja miljoonien omaisuus eivät pystyneet poistamaan kipua kehossa ja sydämessä. Tim antoi herättää itsensä uuteen ja parempaan elämään sen jälkeen, kun hän oli jättänyt musiikkinsa ja lyriikkansa ohjaamaan miljoonien fanien elämää kaikilla pallomme mantereilla.

Parhaimmillaan Tim teki käsittämättömät 300 keikkaa vuodessa. Eihän sellaista kenenkään kunto kestä. Tim oli viimeisinä vuosinaan erittäin kiinnostunut elämän tarkoituksesta ja näki myös omat aikaisemmat kappaleensa kokonaan uudessa valossa. Jo vakavasti sairaana ja kovien kipujen kourissa hän työsti uutta albumiaan päivittäin 16 tuntia, koska halusi tehdä siitä vielä aikaisempia paremman. Vaikka alkusyy loppuun palamiselle olivat promoottorit ja ahneet agentit, jotka suorastaan pakottivat jatkamaan keikkailua Timin pyynnöistä ja sairauksista piittaamatta, oli hän viimeisten kahden vuoden aikana itse ankarin käskijänsä.

Kirjoitan tätä tarinaa itselleni ja Sinulle muistutukseksi siitä, kuinka tärkeää on kuunnella kehoaan ja jaksamistaan ihan kaiken aikaa. Muistutukseksi siitä, että voimme parhaiten täyttää oman tarkoituksemme voimalla hyvin ja tekemällä päivittäin sitä, minkä koemme arvokkaimmaksi itsellemme ja läheisillemme. Hyvä sosiaaliturva on olematon lohtu sen tarpeeseen joutuvalle. Jotain tulee tehdä ennen siihen pisteeseen joutumista ja niistä päätöksistä olemme itse vastuussa.

Kunnioittakaamme Timin muistoa pitämällä parempaa huolta itsestämme. Vain olemalla armollisia itsellemme osaamme olla sitä myös muille.

P.S. Yllä esitetyt luvut ja faktat ovat peräisin wikipediasta sekä Youtubesta ja netflixistä löytyvistä dokumenteista, joissa Tim itse kertoo tuntemuksistaan ja joista selviää myös agenttien välinpitämättömyys ja armottomuus miljoonia tahkoavaa artistia kohtaan.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...