Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

30.3.2018

vieraskirjoitus:

Toimiiko yhteys?

Lauantaina 31.3. klo 15:36 on Täysikuu vaa`an merkissä. Aurinko ja perääntyvä Merkurius ovat yhtymässä oinaan merkissä. Tämä voi herättää hämmennystä ja epävarmuutta. Siinä missä osa meistä on jo menossa eteenpäin kohti kevään valoa ja heräävää luontoa, toinen osa on vielä haaveilemassa ja nukuksissa talven tiimoilta.  Välillä yhteys itseemme voi olla vahva ja dynaaminen.  Välillä fokuksessa pysyminen saattaa olla vaikeaa. Pääsiäisen aikaan paastokausi on päättynyt ja olemme valmiina juhlistamaan kevättä. Tämä kuulostaa ihanalta ja helpottavalta, mutta se ei aina ole niin yksinkertaista.

`Jos kuulet sisäisen äänen, joka sanoo: ”sinä et osaa maalata”, jatka kaikin mokomin maalaamista – ja pian se ääni vaikenee. `-Vincent Van Gogh

Täysikuu vaa´an merkissä on tasapainohakuinen. Saattaa olla että keskitymme enemmän muiden tarpeisiin kuin omiimme. Samanaikainen tarve toteuttaa jotain itselle tärkeää, voi jäädä muiden asioiden jalkoihin. Tämä voi lisätä turhautumista. Toinen merkittävä tunne voi olla itsetunnon puuttuminen. Marsin ja Saturnuksen yhtymä kauriin merkissä on neliössä sekä Aurinkoon, Merkuriukseen että Täysikuuhun. Tämä voi tuntua kuin menisi askeleen eteen ja kaksi taakse.  Onneksi se ei mene niin. Silloin kun asiat eivät meinaa mennä omalla painollaan, on hyvä ottaa tilaa ympärille ja yrittää levätä. Tämmöisenä aikana pienillä asioilla voi olla suuri merkitys. Juuri samaiset asiat voivat hetken päästä toimia ja niistä voi saada paljon enemmän irti kuin olisi uskonutkaan. Siis, jos tehtävät asiat ovat sinulle itsellesi tärkeitä, ei kannata luovuttaa liian helposti. Meillä kaikilla on oma tapamme elää ja olla ja voimme hioa omista vahvuuksistamme `timantteja`. Se ei välttämättä ole sitä mitä me teemme, vaan mitä me olemme, kun olemme omassa voimassamme. Se tie ohjaa perille varmemmin kuin mikään muu.

Lauantaina 31.3. Venus siirtyy oinaasta härän nautinnolliseen merkkiin. Venuksen ja Uranuksen yhtymä lisää kekseliäisyyttä ja innovatiivista ajattelua. Tässä ajassa on ristiriitoja. Silloin kun yhteys ei toimi, sitä ei voi pakottaa paremmaksi. Kun se omalla painollaan alkaa toimia, kannattaa kuunnella tarkkaan. Voit saada parhaat ideat, tulevaisuuttakin ajatellen, hyvin yllättävällä tavalla. Pääsiäinen on hyvä aika levätä, herättää innostumista ja uusia tuulia.

`Äitini sanoi minulle: "Jos sinusta tulee sotilas, pääset varmaan kenraaliksi.  Jos sinusta tulee munkki, niin pääset vielä paaviksi."  Mutta minusta tulikin maalari ja minä päädyin Picassoksi.` –Pablo Picasso

Ensi viikolla en kirjoita päivityksiä, käsileikkauksen vuoksi, mutta seuraavalla viikolla taas `kuulemisiin`. Oikein onnellista pääsiäisen aikaa ja alkavaa huhtikuuta!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...