Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.2.2018

vieraskirjoitus:

Lumi teki enkelin eteiseen

Viikonloppuna saamme nauttia varsin eteerisistä energioista. Juno, Aurinko, Merkurius, Neptunus, Venus sekä Khiron ovat kaikki kalojen herkässä merkissä. Venuksen, Neptunuksen ja Merkuriuksen yhtymä tuo tullessaan rakkauden ja kommunikoinnin monenkirjavan väriskaalan. Tämä voi olla romanttinen, tunnelmallinen ja herkkä viikonloppu, mutta yhtälailla melankolinen, syyllistävä tai syyllistyvä sekä epävarma. Tunnevaihtelut kuuluvat asiaan ja siihen on hyvä varautua. Jos tunnelmat ovat hetkellisesti alavireiset, ne voivat yllättävästi myös muuttua lempeän levollisiksi. Pinnan alla, alitajunnassamme, tapahtuu paljon asioita, mistä meillä ei ole lainkaan tietoa. Kun emme yritä pakottaa tai ohjata elämäämme väkisin haluamaamme suuntaa, alamme saada tilaa ja tilan kautta vastauksia itsestämme sekä tietoisuudestamme käsin.

 

Ei kannettu vesi kaivossa pysy. Muutos lähtee meistä itsestämme käsin. Jokin tapaaminen, ihminen tai vaikkapa kirja, voivat herättää tietoisuuden meissä, mutta se ei tee oivalluksesta vielä kestävää. Silloin kun ajanlaatu tuntuu epävakaalta, on luonnollista että meissä olevat pelot heräävät. Voimme miettiä kuinka suhtaudumme epämiellyttäviin tunteisiin tai elämäntilanteisiin. Uskallammeko antaa niiden tulla ja mennä, vai pyrimmekö välttämään niitä millä tahansa tavalla? Venuksen ja Neptunuksen neliö Marsille jousimiehen merkissä, saattaa tuoda tunteen, että on pakko voida tehdä jotain. Voi olla vaikea vain antaa itsensä olla. Liikkeelle lähtö, ilman sen kummempaa tarkoitusta, saattaa helpottaa. Voit tavata ihmisiä, joiden kanssa vain on hyvä olla. Olen huomannut että esimerkiksi uimahallin saunassa keskustelut voivat olla varsin rentouttavia. Kuulemma miestenkin saunassa miehet vaihtavat näkemyksiään ja kokemuksiaan elämästä varsin vilkkaasti. Viikonloppuna maskuliininen ja feminiininen energia etsii tasapainoaan helposti `ääripäiden` kautta. Tämä heijastuu luonnollisesti ihmissuhteisiin, mutta myös omaan suhteeseen itsemme kanssa. Ärsykkeitä tulee, mutta niiden ei kannata antaa liikaa `syttyä palamaan`. `Eipäs-juupas` keskustelut eivät johda mihinkään. Jos toinen meistä on oikeassa, onko toinen väärässä? Tässä ajassa voimme parhaimmillaan nähdä kaikki värit omassa uniikissa loistossaan. Tänä viikonloppuna on rentoutumisen aika. Aika nauttia vaikka lumienkeleiden tekemisestä.

 

`Kauneus on kaiken turhan poistamista.` -Michelangelo

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...