Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

15.2.2018

vieraskirjoitus:

Jokainen ihminen on laulun arvoinen.

 

`Millainen lintu, sellainen laulu.` -Latinalainen sananlasku

Viikonloppu on varsin tunnepainotteista, mutta myös oivaltavaa aikaa. Marsin neliö Neptunukselle saattaa tuntua `ajautuvalta` ajalta, jolloin voi olla vaikea saada asioita tehdyksi. Usein silloin kun meillä on odotuksia itseämme tai toimintaamme kohtaan ja asiat eivät mene suunnitellulla tavalla, saatamme kokea pettymystä. Neptunus on luovuuden ja herkkyyden planeetta. Parhaimmillaan tämän ajan voi antaa ohjautua luovasti ja katsoa mitä uutta se tuo tullessaan. Usein tunnistamme itsessämme olevia asioita uudella tavalla, jonkin heijastuspinnan kautta. Jokin elokuva saattaa herättää normaalia vahvemmat tunteet pintaan tai kuulemme vaikkapa jonkin laulun sanat uudella tavalla. Millainen laulu olisit juuri nyt? Minkälainen laulu, elokuva tai taideteos kuvastaa sinua, elämäntilannettasi tai tunteitasi tänä viikonloppuna?

`Kuinka voisin ymmärtää hyvää, ellei minulla olisi käsitystä makunautinnoista, rakkauden, musiikin ja kaiken kauneuden ihanista muodoista.`- Epikuros

Venus on kalojen merkissä ja lähestyy Neptunusta. Lauantaina 17.2. Merkurius, Juno sekä Aurinko ovat yhtymässä vesimiehen merkissä. Sunnuntaina 18.2. sekä Aurinko että Merkurius siirtyvät kalojen merkkiin. Juno siirtyy samaiseen merkkiin maanantaina 19.2. Suomennettuna tämä nostaa ihmissuhteet, kommunikoinnin ja oivaltamisen teemat vahvasti esille. Parhaimmillaan kommunikointi toisen ihmisen kanssa auttaa oivaltamaan asioita eri valossa. Kommunikointi saattaa helpottaa ja vapauttaa lukossa olleita energioita, jolloin energiataso saattaa nousta aivan uudelle tasolle. Haasteena taas saattaa olla liian tunnepainotteinen keskustelu, mikä ei välttämättä johda mihinkään. Se luonnollisesti uuvuttaa entisestään. Aika on täynnä valintoja.

`Jos myötätuntosi ei kata itseäsi, se on epätäydellistä.`-Buddha

Se, miten kohtaat sisälläsi olevat tunteet ja teemat, on avain kaikkeen. Samoin kuin se, miten kohtelet itseäsi. On yllättävää kuinka nopeasti tunnelmat voivat muuttua ja kuinka pienikin oivallus voi vaikuttaa koko päiväämme. Ne oivallukset, mitkä koskettavat meitä, ovat hyvin henkilökohtaisia ja toimivat `avaimina` mielemme portteihin. Vielä viimeisenä, muttei vähäisenä, ajassa oleva JOD-kuvio. Jod eli Jumalan sormi on suurkuvio, minkä tunnistaminen saattaa olla vaikeaa. Vaikka kuvio on dynaaminen ja vahva, se on hyvin alitajuinen ja piilevästi vaikuttava. Se saattaa näkyä esimerkiksi tapanamme toimia tai reagoida tietyllä tavalla, minkä muut kokevat ja näkevät meissä, mutta me itse emme ole siitä tietoisia. Se voi olla alitajuinen puolustusreaktio, mihin liittyvät juuri piilevät pelot. Sen ehdottomana vahvuutena on soturimainen energia, minkä saamme käyttöömme, kun osaamme löytää tiedostamattomat `sokeat pisteemme`. Voimme miettiä `valuvatko` energiamme meistä pois, jos emme kunnioita omia tarpeitamme, vaan toimimme toisten toiveiden tai tarpeiden mukaan. Kuviossa on mukana Venuksen sekstiili Saturnukselle sekä näiden kvinkunssit Cerekselle. Venus liitetään arvomaailmaan, rakkauteen ja elämästä nauttimiseen. Saturnus on rakenteet ja selkäranka, mutta myös velvoitteet. Ceres liitetään äitiyteen, hoiva- ja huolehtimisviettiin sekä ravintoon. Onko elämässäsi asioita, mistä voisit päästää irti? Tunnistatko omia tarpeitasi? Millaisista asioista sinun elämäsi rakentuu? Onko siinä tarpeeksi sinua hoivaavia ja eheyttäviä tekijöitä?

Tämä viikonloppu on hyvää aikaa tehdä tutkimusmatkaa omaan sisimpään. Onnellista viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...