Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.12.2017

Sata vuotias Suomi sukeltaa sankkaan sumuun


Suomi viettää itsenäisyytensä sadatta vuosijuhlaa lähes hengästyttävissä tunnelmissa salaisuuksia paljastavan Neptunuksen aloitellessa ankaraa pommitusta juhlivan kotimaamme syntymäkartalle. Tänä syksynä Suomen historiassa päättyi myös Saturnuksen kierron mukaisesti 28 vuoden mittainen ajanjakso ja uusi käynnistyy koko ajan. Kansakuntamme on uuden ajan edessä. Tulee väkisin mieleen, ettei alku näytä kovin lupaavalta, mutta astrologisen filosofian mukaan ei kuuluisikaan näyttää. Neptunus paljastaa salaisuuksia ja antaa mahdollisuuden puuttua selviin väärinkäytöksiin, tosiasioiden piilotteluun ja aika usein suoranaiseen valehteluun.


Maallamme ja kansallamme on jo alkanut Saturnuksen ohjaama uusien perustusten rakentaminen, vaikka mitään konkreettista ei toistaiseksi ole ainakaan minun silmilläni nähtävissä. Saturnus-jakson alkaessa on tärkeää, että joku selkeästi johtaa projektia. Ensin pitää jonkun tahon uskaltaa katsoa totuutta silmiin ja olla valmis arvioimaan rankalla mittarilla pitkällä aikavälillä tehtyjen ratkaisujen nykytilaa. Virheiden tunnustaminen on merkki vahvasta johtajuudesta ja tulee lopulta synnyttämään myös suosion kasvamisen äänestäjien silmissä. Mikä hallituspuolue ottaa tämän ratkaisevan askeleen, vai löytyykö johtajuus jostain aivan muualta, jää nähtäväksi.


Käsillä on poliittisesti merkittävä muutos, joka tässä vaiheessa vaikuttaa enemmän kuin pelottavalta. Hallituskriisi oli ja jäi olemaan selvänä etiäisenä siitä, mitä kaikkea täysin arvaamatonta ja mahdottomalta tuntuvaa voi tapahtua valtapelin tiimellyksessä. Neptunuksen alitajunnan välityksellä tapahtuva ohjaus on myös valtioiden elämässä juuri tällaista sekasortoiselta vaikuttavaa koheltamista. Neptunus tulee aivan varmasti paljastamaan lisää valtapelin likaisia kuvioita ensi vuoden puolella. Muutama pää saattaa tipahtaa liiallisen riskipelin tuloksena. Suut eivät pysy supussa sopimusten mukaisesti ja paljastukset seuraavat toisiaan viimeistään maaliskuusta 2018 alkaen. Kaikki tämä kuuluu suureen suunnitelmaan.


Edessämme on normaaliin kehityskulkuun kuuluva epävakaa ja sekasortoiselta vaikuttava jakso, joka saattaa muuttaa poliittisia valtasuhteita useampaankin otteeseen totuuksien paljastuessa. Saatamme hyvinkin taittaa keskenämme peistä vaikkapa Euroopan unionin jäsenyydestä ja Natoon liittyvistä valinnoista, jotka herättävät jo nyt voimakkaita tunteita suuntaan, jos toiseen. Myös ennalta arvaamattomat kansannousut ovat tyypillisiä ilmiöitä Neptunuksen synnyttäessä alitajuisia kollektiivisia virtauksia, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin arvaamattomalla tavalla.Itsenäinen Suomi saavuttaa sadan vuoden iän hetkellä, jolloin kansakunnan kohtalo on ratkaisevassa valinkauhassa. Kuudes joulukuuta vuonna 2017 aloittaa sumuisen ja täysin ennalta arvaamattoman jakson maamme historiassa. Nyt tarvitaan herkkyyttä reagoida aavistuksen omaisesti jokaiseen varoittavaan signaaliin niin kotimaassa kuin ulkomailla ja rohkeutta ottaa selvää, mistä milloinkin on kysymys. Presidenttiimme ja hänen kykyynsä reagoida tarvittaessa hyvinkin nopeasti luotan kyllä ja astrologisen filosofian mukaan meillä on nyt ja tulee jatkossa olemaan täsmälleen sellainen poliittinen johto, joka vie meitä OIKEAAN suuntaan tässä hernerokkasumussa itsekään sitä tajuamatta.


Kun selviämme tästä nyt alkamassa olevasta vuodesta kunnialla, odottaa meitä vuoden 2019 alkaessa loistava aika jollekin rohkealle ja menestyksekkäälle ulostulolle ulkopolitiikan tai kaupan alueella. Jonkun pitäisi uskaltaa toteuttaa omaa visiotaan äänestäjien reaktioita pelkäämättä jo tämän vuoden puolella, että saamme hyvän pohjan menestystarinalle. Toivottavasti tuollainen Pelle Peloton löytyy ja tarttuu tuiki tarpeelliseen oljenkorteen tässä valtioiden välisessä Haluatko Miljonääriksi kisailussa.


Voimme siis juhlia satavuotista taivaltamme sumua pelkäämättä ja uutta uljasta nousua toiveikkaana rakentaen kukin omalta osaltamme.

 Tarjouksessa tällä viikolla Aurinkoa elämääsi jouluhintaan + 10€ lahjakoodi

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...