Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.1.2017

TULIKUKON BILEET

Tänään perjantaina on kiinalaisen astrologian mukainen Uudenvuoden aatto ja ainakin täällä Thaimaassa sitä juhlitaan enemmän kuin Joulua. Laulu raikaa jälleen kylillä ja kujilla karaokelaitteiden tukemana. Suruajasta johtuen ilotulitteet ovat pannassa, joten viimevuotiselta paukkeelta pääsemme ehkä välttymään. Täkälaiset ilotulitteet ovat enimmäkseen paukkupommeja. Vielä en ole päässyt tähän kulttuuriin niin paljon sisälle, että tämä suoranaisesti tuntuisi vuodenvaihteelta. Kuun ja planeettojen rytmillä mitattuna tämä on kuitenkin paljon oikeampi ajankohta, kuin meidän länsimaisen kalenterimme uusivuosi. Pitää vain nyt mennä hakemaan se kuohuviini oikeaan aikaan eli ennen kahta tai viiden jälkeen iltapäivällä, että pääsee juhlistamaan tätä tilaisuutta.

Oman kiinalaisen horoskooppisi Tulikukon vuodelle voit käydä lukemassa sivujeni ilmaispalveluiden kohdasta "Kiinalainen horoskooppi." (Julkaisu tapahtuu noin klo 12.00 perjantaina 27.1.)

Hiukan taisin riemuita liian aikaisin. Kello on nyt 11.30 aamupäivällä täkäläistä aikaa ja jossain lähellä paukkuu sarjatulella aika komiasti. Ainakin se muistuttaa, että nyt voi tehdä tiliä päättyneestä Apinan vuodesta ja valmistautua siirtymään Tulikukon vielä Apinan vuottakin vauhdikkaampaan jaksoon. Siihen on yllättävän helppo päästä sisälle ja ainakin itsestäni tuntuu, että uusi lehti tosiaan kääntyy kaikessa tekemisessä. Kukon vuonna pistetään ideoita ja oivalluksia käytäntöön tavallista enemmän ja tehokkaammin. Tilaisuutta ei kannata jättää väliin ja niinpä kutsun kaikki halukkaat mukaan maanantaina alkavaan Kimppajumppamme toiseen starttiin. Ryhmä on maksuton ja mukaan pääsee laittamalla minulle yksityisviestin Facebook sivulla: Seppo Tanhua

Tulikukon vuonna kysytään hyvää kuntoa ja vahvaa henkistä kanttia. Molemmat kohentuvat kuntotreenien avulla. Mukaan voi lähteä myös rapakunnossa. Ohjelma on ihanan joustava.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...