Tuli Apinan vuosi 2016 (8.2.2016 - 28.1.2017)

Tuli Apinan vuosi on yksi Kiinalaisen astrologian yllätyksellisimpiä jaksoja.

Apinan vuonna mitataan hallitusten ja suurvaltojen johtajien henkistä kanttia ja sisäistä viisautta. Vääränlainen vallankäyttö ja vanhoillinen ajattelu ovat Apinan vuonna tuhoon tuomittua. Suomen pääministerinä toimii tässä suhteessa mielenkiintoinen tyyppi eli Sipilä, jolle tämä vuosi tulee olemaan äärimmäisen haasteellinen.

Puhvelin/Härän vuonna syntynyt Sipilä ei kiinalaisen astrologian mukaan koe oloaan lainkaan turvalliseksi keinottelevien apinoiden ja kovan muutosvyöryn keskellä. Liika ohjasten puristaminen kostautuu pahimmassa tapauksessa vallan menetyksenä. Jäämme tietysti mielenkiinnolla katsomaan, seuraako shakkia Matti.

Vain henkisesti vahvat johtajat selviävät tästä vuodesta kunnialla. Poliittinen epävakaisuus ulottuu suurvaltapolitiikkaan asti, ja talouden heilahtelut saavat analyytikot repimään päänsä kaljuiksi. Pörssikurssit ostavat lipun vuoristoradalle, jonka seuraavaa mutkaa, pudotusta tai nousua kukaan ei osaa ennustaa. Varmasti on niitäkin, jotka hyötyvät tästä epävakaisuudesta ja käärivät komeita voittoja, mutta se on mahdollista vain intuitioonsa luottaville rämäpäille, joille itselleenkin menestys tulee täytenä yllätyksenä. Koko talousjärjestelmä on vaakalaudalla, jonka Apina saa kumoon aika helposti.

Apinan vuonna ei parane luottaa muihin kuin itseensä, sillä hyvästä aikomuksesta huolimatta elämä heilauttaa yhden jos toisenkin pois radaltaan, eikä annetuilla lupauksilla ole samaa katetta kuin aikaisemmin. Elämän ohjat on pidettävä lujasti omissa käsissä, ja ainoastaan terveellä tavalla itsekkäät ihmiset pärjäävät hyvin Apinan vuonna. Hermot täytyy hallita kaikissa tilanteissa, sillä äkkipikaiset reaktiot tiputtavat aivan liian monia siltoja, eikä paluu ole mahdollista. Rakkauselämässä tämä on levotonta aikaa, jota leimaavat monet sekaannukset ja aiheettomat odotukset. Pitkämielisyyttä tarvitaan jokaisessa suhteessa, sillä molemmat osapuolet joutuvat tahtomattaan tekemään nopeita ratkaisuja, jotka muuttavat aikaisempia suunnitelmia.

Omasta terveydestä huolehtiminen on suunnattoman tärkeää Apinan vuonna, sillä hermostolliset syyt aiheuttavat herkistymistä fyysiselle liikarasitukselle. Levolle, rentoutumiselle ja palautumiselle on annettava aikaa huomattavasti tavallista enemmän.

Tulielementti edustaa kumouksellista luovuutta ja uusien ideoiden syntymistä, joten luvassa on useita ihmisen elämää helpottavia teknisiä keksintöjä sekä maailmassa yleensä, että myöskin yksityisessä elämässä. Jokaisen on oltava valmis nopeisiin muutoksiin ja uudistuksiin myös henkilökohtaisessa elämässään silloin kun aika sitä vaatii. Rohkeutta tarvitaan roppakaupalla, ja oman elämän on oltava tasapainossa ennen kuin voi menestyä liike-elämässä. Kaikki epävakaisuus kostautuu ikävällä tavalla. Apinan vuosi on kulta-aikaa kaikille luovuuttaan aidosti toteuttaville elämäntaiteilijoille, jotka eivät tuijota rahaan vaan omaan innostukseensa ja innoitukseensa.

Etkö tiedä merkkiäsi?

Rotta

Apinan vuosi on riskeistä ja kaikesta epätavallisesta nauttivalle Rotalle loistavaa aikaa, sillä muiden epävarmuus avaa Rotalle ovet omien tavoitteiden toteuttamiseen. Saat lopultakin onnelliseen päätökseen viime vuosina aloittamasi asiat, jotka johtavat välittömästi kokonaan uusiin haasteisiin. Kaikki kokeet, testit ja valintatilanteet onnistuvat yli odotusten. Sinulle tarjotaan uusia haasteita, joihin kannattaa tarttua heti kun siltä tuntuu, sillä Apinan vuonna ratkaisu- ja riskinottokykysi nousee yhdeksi arvokkaimmista piirteistäsi. Nokkeluutesi ohjaa sinua työelämäsi nopeasti vaihtelevissa tilanteissa ja luvassa on olosuhteiden paranemista, palkankorotus ja parhaassa tapauksessa ylennys haastavampiin tehtäviin.

Rotalle tyypillinen epäonnistumisen pelko tuntuu häipyvän olemattomiin olosuhteiden parantuessa ja raha-asiat ovat vakaalla pohjalla. Suurimmalle osalle Rotista tämä on selvä menestyksen vuosi. Menestys on sitä suurempi, mitä oudoimpiin tunneleihin ja tilanteisiin uskallat pääsi työntää. Matkustele uusiin kohteisiin ja valitse kokonaan uusia harrastuksia, jotka tyydyttävät jännityksen nälkääsi. Seuraelämässä ja romantiikassa olet suvereenisti omaa luokkaasi, eikä tilaisuuksista tule olemaan puutetta. Kotielämä saattaa hiukan kärsiä aktiivisuudestasi, mutta enemmän se kärsii, jos nyt jäät paikoillesi kiukuttelemaan.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Kuka minä olen astrologisesti?

Löydä itsesi ikivanhojen salaoppien ja mytologioiden valossa.

Lue lisää

Puhveli/Härkä

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Puhvelille Apinan vuosi on koettelemusten aikaa, sillä monet asiat eivät mene niin kuin pitäisi ja kompastuskiviä riittää kaikilla elämänalueilla. Puhveliluonne ei ole niitä nopeimpia reagoimaan äkillisiin muutoksiin ja siksi omat suunnitelmat tulee pystyä keskittämään mahdollisimman tarkasti vain muutamaan itselle tärkeimpään asiaan, joissa niissäkin vauhti on pidettävä riittävän alhaisena. Opiskeluun suuntautuville Puhveleille tämä vuosi osoittautuu lopulta oikein suotuisaksi. Myös kaikki luonnossa tapahtuva toiminta tulee olemaan hyvin antoisaa. Pihatyöt ja puutarhanhoito sujuvat myös mallikkaasti ja auttavat Puhvelia saamaan kiinni omasta rauhallisesta rytmistään Apinan vuoden melskeissä.

Omista suunnitelmista ja tavoitteista on jokaisen Puhvelin pystyttävä antamaan periksi enemmän tai vähemmän olosuhteiden niin vaatiessa. Itsepäisyys ja suvaitsemattomuus ovat Puhvelin ankarimpia vihollisia, jotka johtavat pahimpien uhkakuvien toteutumiseen. Puhveli tarvitsee kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja päättäväisyyttä selvitäkseen tämän vuoden monista myrskyistä. Juuri tällaisena epävarmana Apinan vuonna moni Puhveli löytää kaipaamansa elämänkumppanin ja lempi saattaa roihuta isolla liekillä muiden asioiden polkiessa enemmän paikoillaan.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Tiikeri

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Apinan vuosi on kunnianhimoiselle ja riskeistä nauttivalle Tiikerille suurten mahdollisuuksien ja vähintään yhtä suurten pettymysten aikaa, sillä vastoinkäymisten aiheuttama kiivaus kääntää muut ihmiset Tiikeriä vastaan, eikä homma sen jälkeen suostu enää palaamaan oikeille raiteille. Tiikerin tulisi muistaa, että Apinan vuosi tuo yllättäviä ja pakottavia muutoksia kaikkien ihmisten elämään, eikä silloin saa mennä kääntämään veistä haavassa, vain siksi että omat suunnitelmat kärsivät. Oman suuntansa ja oman linjansa valinnut Tiikeri pärjää lopulta oikein hyvin sekä työelämässä että raha-asioissaan, kunhan vain muistaa sopivasti nöyrtyä vaikeuksien edessä ja jättää muiden syytteleminen vähemmälle.

Oman paikkansa ja asemansa vakiinnuttanut Tiikeri pystyy viisaudellaan ja päättäväisyydellään sopeutumaan äkillisiin muutoksiin ja kääntämään ne helposti edukseen. Tiikerille kateelliset ihmiset yrittävät laitella kapuloita rattaisiin ja vaikeuttaa Tiikerin elämää aiheettomilla juoruilla ja syytöksillä, mutta vahvan itsetunnon omaavaa Tiikeriä moinen vain naurattaa. Rakkauselämässä Tiikeri pääsee Apinan vuonna hyvään vauhtiin, sillä ihastuksiin liittyy sopivasti jännitystä, joka saa Tiikerin kehräämään innosta. Perhe-elämä taas tuppaa aiheuttamaan ylimääräistä stressiä, sillä Tiikerillä ei nyt ole aikaa hoidella kaikkien asioita, vaikka sitä on häneltä opittu odottamaan.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Jänis / Kissa

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Apinan vuosi on Jänikselle aivan liian monimutkainen, kiireinen ja turvaton. Jänis pyrkii tekemään elämästään mukavaa ja rauhallista monilla erilaisilla ratkaisuilla, mutta tänä vuonna Jäniksen pyrkimykset eivät oikein ota onnistuakseen. Odottamattomat tapahtumat kuljettavat Jänistä aivan vastakkaiseen suuntaan kuin minne hän haluaisi kulkea, ja se saa muuten niin rauhallisen Jänön taistelemaan kiihkeästi riippumattomuutensa puolesta. Tämä itsenäistyminen onkin Jäniksen ainoa pelastus Apinan vuoden useista näkymättömistä ansoista.

Jäniksenä joudut mittaamaan ystävyyden aitoutta useita kertoja tämän vuoden kuluessa. Herkkyytesi kyllä kertoo kehen voi luottaa ja kehen ei, mutta toimenpiteisiin ryhtyminen vaatii tavallista suurempaa rohkeutta. Jostain tuo rohkeus omiin ratkaisuihin, ja muille aiheutuviin pettymyksiin, on kuitenkin löydettävä, ellet halua kuulua tämän vuoden suurimpaan massaan, eli häviäjiin. Virallisissa kuvioissa ja sopimuksissa kannattaa olla koko ajan tarkkana, sillä monet haluavat hyötyä diplomaattisuutesi kustannuksella. Rahan kanssa tulee myös olla tarkkana, sillä aivan toimeentulon rajoille venytetyt lainat tahtovat väkisin jäädä maksamatta yllättävien menoerien vuoksi. Rakkaus sen sijaan saa Jänikset hyppimään tavallista korkeammalle, sillä kaiken tämän ulkoisen turvattomuuden keskellä lämpö ja läheisyys on Jänikselle lähes välttämätöntä.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Lohikäärme

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Dynaamiselle ja helposti innostuvalle Lohikäärmeelle Apinan vuosi on loistavaa aikaa. Lohikäärme syttyy tämän vuoden haastavasta energiasta, eivätkä pienet vastoinkäymiset pysty horjuttamaan Lohikäärmeen uskoa omien suunnitelmiensa toteutumiseen. Lohikäärmeenä voit nyt ottaa käyttöösi kaiken merkillesi kuuluvan älykkyyden ja kaukonäköisyyden. Huomaat vaistoavasi tulevat tapahtumat etukäteen ja osaat tehdä suunnitelmasi sen mukaan. Muiden kamppaillessa yllättävien ongelmiensa kanssa, sinä tunnut löytävän jokaisesta muutoksesta positiivisen tarkoituksen, jonka sitten valjastat palvelemaan omia päämääriäsi.

Lohikäärmeen peruselementti on puu, johon tuli tarttuu helposti. Tuli Apinan vuonna uskallat nostaa esille entistäkin villimpiä ideoita, jotka aivan ihmeen kaupalla johdattavat sinut suureen menestykseen nykyisessä elämässäsi. Mitään sen pitkäaikaisempaa iloa tästä menestyksestä ei sinulle kuitenkaan tule olemaan, mikäli erehdyt merkillesi tyypilliseen tuhlaavaisuuteen ja voittojesi suuriääniseen esittelyyn vuoden loppupuolella.

Vetovoimasi kasvaa huimiin lukemiin, sillä itsevarmuutesi saa niin monet muut epävarmuutensa kanssa taistelevat hakeutumaan seuraasi. Näillä siipeilijöillä ei ole sinulle sen suurempaa merkitystä, vaikka suosio saakin sinut hyvälle tuulelle. Johtajana sinulla on elämäsi mahdollisuus toteuttaa joku suurimmista visioistasi laajemmassakin mittakaavassa. Lopullinen menestys riippuu sitten maltillisuudestasi kolmena viimeisenä kuukautena ennen Kukon vuoden alkamista.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Käärme

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Syvällisesti ajattelevalle ja henkisyyteen pyrkivälle Käärmeelle täynnä menoa ja meininkiä oleva Apinan vuosi on koettelemusten aikaa. Käärmeet eivät tahdo löytää vastakaikua henkisille pyrkimyksilleen, jotka tulkitaan helposti tähän aikaan kuuluvaksi itsekkyydeksi ja oman edun tavoitteluksi. Mikään ei loukkaa Käärmettä enempää kuin tällainen aiheeton solvaaminen ja mustamaalaaminen.

Käärmeenä olet kehno häviäjä, ja nyt jos koskaan on takaiskuja odotettavissa. Jos lähdet soitellen sotimaan oikeuksiesi puolesta, niin menet helposti kohtuuttomuuksiin ja tulet kaivaneeksi omaa hautaasi kyseisen asian tiimoilta. Kun joku asia sitten alkaa mennä poskelleen, niin suuntaa on vaikeata vaihtaa ja alamäki vain kiihtyy loppuvuotta kohti mentäessä.

Pienet häiriöt herättävät epäluuloisuutesi, jota ei tulisi päästää lainkaan liikkeelle tämän vuoden aikana. Voit toki ottaa selvää asioista, mutta varo lausumasta epäilyksiäsi ääneen edes silloin, kun mahdollisesti saat niille todisteita. Jopa täysin pitävillä todisteilla on taipumus kääntyä sinua vastaan, ellet osaa suhtautua tähän Apinan vuoteen oikealla tavalla. Lähes kaikki ihmiset joutuvat nyt vaikeuksiin omien lupaustensa ja suunnitelmiensa kanssa, eikä heidän "epärehellisyytensä" olekaan sitä miltä se sinusta näyttää. Sovitteleva asenne on kultaa ja jalokiviä arvokkaampi ominaisuus Käärmeelle Apinan vuonna.

Pidemmät matkat kannattaa suunnitella löysän aikataulun mukaan, sillä niin paljon kaikkea yllättävää voi tapahtua täysin itsestään selvissä tilanteissa. Koko matkan idea vesittyy, ellei aikamarginaalia ole riittävästi.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Hevonen

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Hevosen innostuneisuus, iloisuus ja ennen kaikkea joustavuus ovat pettämättömiä ominaisuuksia Apinan vuonna ja siksi Hevosille on luvassa kaikin puolin menestyksellinen vuosi. Hevosen vuonna syntynyt osaa tulla toimeen hyvin erilaisissa asemissa olevien ihmisten kanssa ja siksi heiltä tullaan kysymään neuvoa monissa arkaluontoisissa tilanteissa. Tiedot ovat tietysti luottamuksellisia, mutta pystyt silti käyttämään niitä monella tavalla hyväksesi kenenkään tunteita loukkaamatta. Lukuisat ystävyyssuhteesi nousevat tärkeään rooliin järjestellessäsi elämääsi uusiin ja entistä haasteellisempiin uomiin. Törmäät yhteen tai useampaan innostavaan mahdollisuuteen, josta voi kehittyä vaikka kuinka tuottava bisnes jo tämän vuoden kuluessa.

Hevosena sinun tulee huolehtia tänä vuonna riippumattomuutesi säilyttämisestä tai hankkimisesta, tilanteesta riippuen. Sinulle ei oikean hetken koittaessa jää aikaa miettimiselle, sillä tilaisuudet menevät ohi heti, kun alennut kysymään jonkun toisen mielipidettä asiaan, joka sinulle itsellesi on täysin selvä. Innovaatiosi herää aivan varmasti johonkin aikaan vuodesta ja silloin on uskallettava puskea itse määrittämääsi suuntaan hetkeäkään hukkaamatta.

Koti- ja perhe-elämä on yhdessä parhaista asemistaan ja tänä vuonna Hevosella on ihmeellinen onni löytää juuri oikea paikka omalle kodille. Muutenkin elintasossa on odotettavissa paranemisen merkkejä, sillä yllättävät tilaisuudet poikivat sinulle rahakkaita seuraamuksia ilman, että ehdit kunnolla edes tajuta, mistä oikein on kysymys. Kannattaa olla rohkeasti liikkeellä kaikessa mikä sinua nyt kiinnostaa.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Vuohi / Pukki / Lammas

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Vuohelle Apinan vuosi tietää monenlaisia pieniä ongelmia, joista sitten ajoittain kehkeytyy oikea vaikeuksien suma. Ystävällinen, sympaattinen ja usein toisen parasta ajatteleva Vuohi jää Apinan vuonna kylmäkiskoisten kameleontti-keinottelijoiden uhriksi. Nämä kun osaavat näytellä empaattista ja luotettavaa ystävää juuri niin kauan kuin Vuohen ansaan saaminen kestää, ja sen jälkeen pelataan jäätävillä markkinatalouden säännöillä: Tulos tai ulos.

Vuohen ei kannata tehdä suuria sijoituksia, eikä muitakaan pitkäaikaisia sopimuksia edes hyvien ystävien kanssa. Kukaan ei varmaan halua tietoisesti jujuttaa sinua, mutta tämän vuoden epävarmat energiat ja arvaamattomat muutokset pakottavat jokaisen ajattelemaan omaa parastaan, ja silloin sinä olet heikoilla. Koeta löytää tähän vuoteen uusi annos tervettä itsekkyyttä ja pidä tiukasti kiinni omista oikeuksistasi kaikissa mahdollisissa suunnitelmissa, joissa on muita mukana.

Tilillä tai rahapussissa on hyvä säilyttää pientä vararahastoa yllättävien menojen varalta ja lainapolitiikassa kannattaa pitää tiukkaa linjaa molempiin suuntiin. Rahan lainaaminen tai takauksiin ryhtyminen on silkkaa hulluutta Apinan vuonna ja mahdollisista menetyksistä saa syyttää vain itseään. Jopa ihmissuhteet ovat tavallista kovemmalla koetuksella, eikä lempi leisku kuin poikkeustapauksissa, jotka vahvistavat säännön. Taiteelliset ja luovuuden kanssa tekemisissä olevat ihmiset menestyvät loistavasti, jos he tyytyvät luovuuden vaatimaan yksinäisyyteen.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Apina

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Sanomattakin lienee selvää, että me Apinat pääsemme loistamaan tänä vuonna niin viisautemme kuin sopeutumiskykymme ansiosta. Apinan nerokkuus ja oivalluskyky pääsevät tositoimiin, kun maailma heittäytyy siihen ennalta-arvaamattomuuden pyöritykseen, jota Apinan vuosi tarkoittaa. Apina ei jää koskaan seisomaan sormi suussa, kun jotakin yllättävää tapahtuu, vaan ryhtyy välittömiin toimenpiteisiin ongelman selvittämiseksi. Tästä syystä tämä vuosi tekee Apinoista suosittuja ystäviä ja etenkin suosittuja liikekumppaneita.

Kekseliäisyydellään Apina kääntää ongelmat voittoa tuottaviksi onnenpotkuiksi ainakin itselleen. Monille Apinan kanssa työskenteleville tämä vuosi saattaa muodostua suureksi pettymykseksi, sillä Apina ei jää nostamaan ketään suon silmästä, jos joku sinne tipahtaa. Apina ei itse laske paljonkaan toisten varaan, vaan hoitaa hommansa mahdollisimman itsenäisesti, ja siksi kenenkään ei pidä laskea omaa menestymistään Apinan varaan. Tällaista havaitessaan Apina heittäytyy aina erittäin hankalaksi yhteistyökumppaniksi, ja koko projekti on vaarassa keikahtaa katolleen. Apinan vuonna ei pidä edes yrittää Apinan manipuloimista, sillä siitä seuraa salakavala kosto apinan raivolla suoritettuna.

Apinan bisnekset luistavat kuin rasvattu, ja kaikissa Apinoiden suunnitelmissa on tänä vuonna odotettavissa valtaisia edistysaskeleita, ja jokaiseen uuteen mahdollisuuteen kannattaa tarttua kaksin käsin ja vaikka hännällä vielä lisäksi. Myös seuraelämä on vilkasta ja Apinat särkevät tahtomattaan monia sydämiä, suosittuja kun ovat.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Kukko

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Kukko on Apinan merkin pari ja osaa ottaa tästä vuodesta kaiken ilon irti. Kekseliäänä ja taitavana asioiden hoitajana Kukko osaa ottaa ohjat käsiinsä heti, kun jotakin odottamatonta tapahtuu. Kukko osaa yleensäkin ottaa elämän vastaan sellaisena kuin se hänelle ilmenee, ja Apinan vuonna tästä luonteenpiirteestä on valtavasti hyötyä. Kun muut painavat päänsä vastoinkäymisten edessä, ottaa Kukko terhakkaan valmiusasennon ja pistää kuin pistääkin asiat oikeaan järjestykseen.

Kukko on aidosti itsenäinen tyyppi, joka ei Apinan tavoin luota muihin kuin itseensä tiukassa paikassa. Apinan vuoden hankaluudet ovatkin Kukolle vain uusi tunkio, jota on mukava lähteä valloittamaan. Kukoille Apinan vuosi tuo useita uusia mahdollisuuksia niin työelämässä kuin harrastusten parissa. Apinan vuonna Kukko luo uraa isolla kauhakuormaajalla, eikä hänellä ole aikaa jäädä huolehtimaan muiden pärjäämisestä, vaikka hän perusluonteeltaan onkin antelias ja avulias persoona.

Apinan vuonna kaikki on vähän toisin ja uuden elämän innoittamana Kukko löytää sisäisen johtajuuden, joka pakottaa keskittymään vain omiin projekteihin. Menestystä onkin luvassa kaikessa, mistä Kukko nyt aidosti innostuu, ja muille merkeille on suotuisaa päästä Kukon kanssa yhteistyöhön. Kukon itsevarmuus on suorastaan seksikästä ja siksi on ymmärrettävää, että Kukolla on kysyntää parisuhdemarkkinoilla. Omistavaan ihmissuhteeseen ajautunut Kukko uskaltaa tänä vuonna maksaa potut pottuina, ja erotilastot täyttyvät uutta elämää etsivistä Kukoista, joille on ottajia heti ensimmäisen nurkan takana, eikä katumusta ole yleensä havaittavissa.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Koira

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Koira osaa seurata muiden reaktioita ja vainuaa menestyjät helposti häviäjien sankasta joukosta etenkin tällaisena epävarmana aikana, jota Apinan vuosi edustaa. Viisas koira hakeutuu luotettavaan seuraan ja tarkkailee alati vaihtuvia tilanteita silmäkulmastaan, valmiina vaihtamaan puolta heti tilanteen sitä vaatiessa. Koska Koira pystyy rohkeutensa ansiosta valitsemaan puolensa rehellisesti, otetaan hänet aina avosylin vastaan uusiin projekteihin.

Apinan vuonna Koiralla on niin paljon vartioitavaa, ettei kenenkään parane luottaa hänen uskollisuuteensa. Koiralla on tarkka vainu ajan luonteesta ja tänä vuonna Koira osaa keskittyä huolehtimaan pääasiassa itsestään. Suurten muutosten keskellä Koira luottaa vainuunsa ja valitsee pelkän hajun perusteella menestykseen johtavat mahdollisuudet. Vainunsa ja rohkeutensa hukannut Koira menettää tänä vuonna kaiken mitä luuli omistaneensa. Onneksi tätä lukevista kukaan ei halua kuulua tähän joukkoon.

Ajan laadusta tietoisen Koiran on tartuttava itse itseään niskasta ja päätettävä, ettei kehnoa isäntää kannata palvella. Tämä on sellainen vuosi, jona monia pihoja koristaa pelkkä panta kettingin päässä. Sitä kelpaa potkia ja komennella, kun Koira vaihtaa maisemaa. Toimivassa ihmissuhteessa oleva Koira panostaa kodin rakentamiseen ja ehostamiseen, eikä onnellisen Koiran perheessä tarvitse kärsiä puutetta. Koira menestyy ja pystyy tekemään rahaa, mutta kumppanuus ja perhesuhteet saattavat hiukan kärsiä ajan puutteesta. Tällöin on muistettava, että se on vain väliaikaista, ja että Koira ei koskaan hylkää todellisia ystäviään.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Sika

Tuli Apinan Vuosi 2016 - Astro.fi

Vaikka Sika on mitä rennoin ja luonnollisin tyyppi, niin Apinan vuoden moniin sikailuihin senkään huumorintaju ei tahdo riittää. Sika haluaa pitää sekä omat että muiden asiat oikeassa järjestyksessä, mutta tänä vuonna hukkuvat suitset käsistä, eikä elämä etene lainkaan Sian toivomalla tavalla. Avuliaana tyyppinä Sika joutuu ryntäilemään ongelmasta toiseen saamatta kuitenkaan mitään merkittävää parannusta aikaan.

Turhautuminen on oikeutetusti molemminpuolista ja sanomista tulee, tekipä Sika mitä tahansa. Siksi olisi viisainta olla puuttumatta toisten asioihin, vaikka kuinka pyydettäisiin. Apinan vuosi on täynnä odottamattomia tapahtumia, ja Sialla on täysi työ pitää huolta omista asioistaan. Tämä onkin ainoa keino selvitä tästä vuodesta edes suurin piirtein sorkillaan. Kaupan ja liike-elämän alueella toimivat Siat ovat auttamatta jälkijunassa suurten muutosten mainingeissa, elleivät ole valmiita tinkimään aikaisemmin asetetuista tavoitteista.

Liian pitkälle menevä optimistisuus muodostuu tuhoisaksi piirteeksi, sillä tänä vuonna asiat eivät korjaannu itsestään. Epäkohtiin on jaksettava puuttua heti niiden ilmaantuessa, vaikka kuinka laiskottaisi, kuten Sialla helposti on asian laita. Hyvään elämään tottunut Sika tipahtaa Apinan vuonna köyhälle kaukalolle, ellei ole valmis nöyrästi hyväksymään ajan vaatimia muutoksia omaan elämäänsä. Kaikki luova toiminta on omiaan parantamaan Sian mahdollisuuksia, ja siksi kannattaa kaivaa siveltimet, kynät ja soittimet esiin pölyisistä komeroista. Taiteilija-Siat ovat varmimpia menestyjiä Apinan vuonna, sillä he ovat jo aikoja sitten joutuneet luopumaan elämänsä kuvitelluista ohjaksista, eivätkä voi niitä enää hukata.

Nyt kun tiedät kiinalaisen horoskooppisi eikö olisi mielenkiintoista tutustua tarkemmin astrologiaan? Saat Astrokalenterin kokeiluun ilmaiseksi! Tilaa tästä.

Takaisin alkuun

Astrologinen tutkimusmatkasi alkaa tästä

Hyppää seikkailuun mukaan

Tästä!