Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Rotan vuosi 2020

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2020

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2020. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.8.2010

Elokuu syö energioita + Maya-tekstit

Elokuu on päässyt puoleen väliin ja paineet suunnan korjaamiseksi ovat edelleen korkeissa lukemissa. Pörssit ja valuutat eivät enää ole juuri millään tavalla ennustettavissa ja usko arvopapereihin heikkenee heikkenemistään. Nuo ovat kuitenkin murheista pienimpiä, sillä tärkeintä on oman hyvän olon ja vireyden säilyttäminen päivittäisessä elämässä. Voimat ovat ihan varmasti kortilla melko monelta ja niin nyt kuuluukin olla. Tilanne helpottuu hiukan syyskuussa, mutta perusenergia säilyy samanlaisena aina ensivuoden puolelle saakka.

Parin viikon loma tuli itselle todella hyvään paikkaan ja nyt tuntuu jälleen oikein hyvältä jatkaa niin astrosivuston kuin aloeverankin parissa. Molemmat ovat sellaisia asioita, jotka vetävät hurjasti puoleensa ja antavat valtavasti energiaa. Yhä vahvempana elää myös tieto siitä, että jaksaminen kaiken kaikkiaan vaatii aiempaa enemmän aikaa itselle ja omille harrastuksille. Milloin elämästä nauttisi, ellei juuri nyt.

Kiitokset jälleen Päiville viikon Maya-tekstien toimittamisesta kaikkien halukkaitten luettavaksi.


Päivä 130   ma 16.8   Valkoinen Kosminen Koira
Kosmisen soinnun rauha pysäyttää mieleni tuulimyllyjen vinhan pyörinnän. Ajatukset siirtyvät päästä sydämeen ja yhdistyvät tunteeseen, sydämen viisauteen. Olen läsnä omille tunteilleni ja sisältäni kumpuavalle rakkaudelle. Nyt on suora yhteys korkeimpaan viisauteen valmis käyttöönotettavaksi.
Oppaana on luottamus itseen. Tasapainoa tuo elämänilo. Luomisen voimina ovat tunneälykkyys ja korkein rakkaus.
Uskollisesti sydämeni ääntä kuunnellen, sisäisen rauhan tilassa aktivoituu intuition selkeä kanava. Tunteitani seuraten saan selkeimmän tiedon ja vastauksen jokaiseen kysymykseeni.
”Mitä on nää tuoksut mun ympärilläin? Mitä on tämä hiljaisuus? Mitä tietävi rauha mun sydämessäin, tää suuri ja outo ja uus? Minä kuulen, kuink´ kukkaset kasvavat ja metsässä puhuvat puut. Minä luulen, nyt kypsyvät unelmat ja toivot ja tou ´ot muut.” Eino Leino


Päivä 131    ti 17.8   Sininen Magneettinen Apina
Magneettinen sointu aloittaa uuden aaltojakson, tällä kertaa Apinan merkissä. Nyt alkava 13 päivän jakso voi tuoda tullessaan roppakaupalla kaikenlaisia yllätyksiä. Apina, pelin mestari, on elämän shakkilaudalla valmiina tekemään siirtoja jotka yllättävät, kääntävät kaikki suunnitelmat ylösalaisin ja tuovat elämään iloa, huumoria ja vilkasta kanssakäymistä uusien ihmissuhteiden kautta.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo yhteisöllisyys. Luomisenvoimina ovat arjesta nauttimisen taide ja uuden syntymä.
Olen valmis katsomaan kolikon molemmat puolet. Mitä tahansa tapahtuu, taustalla on huumorin kautta vaikeidenkin asioiden tutkailu. Löydän siunauksen ja ilon arjen yksinkertaisista tapahtumista. Heittäydyn oksalta oksalle iloisena kaikesta uudesta jota voin löytää tutkimusmatkallani tuttuihin ja tuntemattomiin elämän viidakoihin. Katso yli sen mitä näet!
www.paivikaskimaki.com


Päivä 132    ke 18.8     Keltainen Lunaarinen Ihminen
Lunaarinen sointu saattelee valintojen ja vastakohtien äärelle. Kuinka toimia niin että valinnoissani näkyy Ihmisen vapaa tahto ja vapaan hengen voima? Kuinka valita niin että luon tasapainoa ja harmoniaa, itselleni ja ympärilleni?
Oppaana on tarve kasvaa. Tasapainoa tuo tunneälykkyys. Luomisenvoimina ovat vapaa energian virtaus ja kyky elää hetkessä.
Seuraan herkkiä tunteitani ja teen itseni näköisiä ratkaisuja. Elän niin kuin opetan. Kaikissa valinnoissani näkyy vapaudesta kumpuava voima. Toimin omaa tahtoani kypsällä tavalla ilmentäen. Nyt voin aktivoida ne mestarilliset ominaisuudet jotka ihmiselle on alun perin suunniteltu ja jotka ovat pitkään olleet unohdettuina. On aika palauttaa Ihmisen alkuperäiset asetukset!


Päivä 133    to  19.8    Punainen Sähköinen Taivaanvaeltaja
Elämänkokemukseen luottaen suuntaa uusille ja ennennäkemättömille tutkimusmatkoille tunteiden viidakoissa. Löydän itsestäni uudistuneen luovuuden jonka kautta voin nähdä ihmiset ja tapahtumat avarakatseisesti ja suvaitsevaisuudella.
Oppaana on oivallus oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Tasapainoa tuo harmonia. Luomisenvoimina ovat diplomaattisuus ja intuitio.
Sähköinen sointu tuo esiin luovuuden jonka toisinaan voi löytää vasta silloin kun elämä näyttää menevän sekaisin ja tunteet villiintyvät tai elämä tarjoilee haasteita.  Nyt voin löytää sisälläni olevan viisauden ja uudenlaisen luovuuden. Vanhentuneet asenteet muuttuvat raikkaan suvaitsevaisiksi ja kaikki asianomaiset voivat hyvin uudessa tunnevapaudessa. Jos en aiemmin uskaltanut tuntea, nyt uskallan!
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimaki.com" www.paivikaskimaki.com


134    pe  20.8     Valkoinen Itsevallitseva Taikuri
Muotoilun Itsevallitseva sointu määrittelee rajat tai rajattomuuden. Luon virtaavan elinpiirin jossa sisäinen Taikurini saa vapaasti ohjata toimiani sydämen ja itseluottamuksen kautta. Omassa sisäisessä hiljaisuudessa kuuntelen intuitiivista tietoani jonka kierrätän sydämen kautta tunteeksi, rakkauden teoiksi.
Oppaana on sydämen viisaus. Tasapainoa tuo vapaana virtaava energia. Luomisenlaatuina ovat kundalini- energia ja elämänvoima.
Millaiset elämän raamit olen luonut itselleni? Saanko vapaasti ja ilolla kasvaa ja näyttää pursuavaa elämänvoimaa vai olenko kahlinnut itseni muiden myötäilyyn ja itsekritiikin puserruksiin? Muotoilen elämäni rakenteet sellaiseksi että voin joka hetki herkästi toimia intuition ja korkeimman viisauden kautta. Itsetuntemuksella tuon esiin taikuudelta vaikuttavat oivallukset ja ratkaisut joilla luon myötätuntoa, lämpöä ja riemua itselleni ja läheisilleni.


Päivä 135    la 21.8    Sininen Yliääni Kotka
Yliääni sointu ohjailee tunnistamaan omat voimavarat sekä etsimään ne ainekset joista oma osaaminen koostuu. Tässä itsetuntoisessa tilassa mielikuvituksella on helppo virrata vapaasti, mikään ei voi estää ennennäkemättömien unelmien toteutumista. Tiedän mitä tarvitsen saadakseni visioni ja näkemykseni idean tasolta konkreettisesti todeksi.
Oppaana on intuitio. Tasapainoa luo diplomatia. Luomisen voimina on taito keskittyä olennaiseen ja kyky sitoutua läheisyyteen.
Mullistavat näkemykset ja intuitiiviset visiot kulkevat sieluni silmien edessä kuin elokuvissa. Miten tämä kaikki olisi mahdollista tuoda maanpäälle ja käytännössä jaettavaksi yhteiseksi hyväksi? Hyväksytäänkö ideani vai nauretaanko minut ulos? Samantekevää, en voi antaa kenenkään katkoa siipiäni tai rajoittaa itseäni. Tässä oman voiman ja sisäisen tiedon virtauksessa syntyy alkemiallisia keksintöjä ja uuden ajan ratkaisuja joissa mukana ovat kestävän kehityksen arvot. Heittäydyn syöksyvirtauksen nostamana yhä ylemmäs ja luotan että voimakkaat siipeni kantavat!
 HYPERLINK "http://www.paivikaskimäki.com" www.paivikaskimäki.com


Päivä 136     su 22.8   Keltainen Rytminen Soturi
 Tietoisena omasta osaamisesta voin järjestää tekemiseni siihen malliin että kaikessa mitä olen tai teen ilmenee sisäinen valovoimaisuuteni.  Käytössäni on tasapainoinen kosminen yhteys ja tieto henkisyyden korkeimmista mahdollisuuksista. Käytän näitä mahdollisuuksia kypsällä ja karismaattisella tavalla, jakaen tietoni yhteiseksi hyväksi.
Olen itseni paras opas. Tasapainoa tuo kundalinin voima. Luomisen laatuina ovat intuitio ja diplomaattinen yhteisöllisyys.
Käytän kilpeäni puolustaakseni heikompia tai sitä mikä on herkkää ja tarvitsee suojelua. Miekkani katkoo kaikki sidokset jotka estävät Hengen työskentelyä. Kimaltava haarniskani ei läpäise varjon ja negatiivisuuden hyökkäyksiä mutta sulaa kuin voi auringossa rakkaani syleilyssä.

 HYPERLINK "http://www.paivikaskimäki.com" www.paivikaskimäki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...