Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.7.2010

Pimennysviikko ja Maya-tekstit

Tällä viikolla se Auringonpimennys sitten tapahtuu sunnuntaina 11.7 noin klo 22 Suomen aikaa.

Monenlaista kipuilua ja edelleen ajoittaista armotonta väsymystä on luvassa sopivissa määrin jokaiselle meistä. Jatkan saman tärkeän asian toistamista. Nyt on osattava olla armollinen itselleen ja uskallettava levät silloin kun tarvetta ilmenee.

Sellaiset asiat, joilla on merkitystä sinulle ja tulevaisuudellesi, tapahtuvat nyt suhteellisen helposti ja vaivattomasti. Määrittele elämäsi uudelleen ja ota mukaasi vain hyvältä tuntuvia asioita ja ihmisiä. Sinähän sen lopulta saat päättää ihan itse. Menestys on hyvä elämä ja sen voit tehdä vain itse itsellesi.

Auringonpimennys vahvistaa Suuren Ristin energioita ja viikonloppuna on aivan erityisen tärkeää pitää mieli korkealla ja nauttia elämästä. Katsellaan yhdessä, mitä pimennys vaikuttaa maailman talouteen ja vaikkapa Nokiaan. Olemme itse jo muuttaneet olemattomat arvopaperimme rahaksi ja saman on tehnyt myös melkoisen moni niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Onko se viisasta vai ei? Se on jokaisen nyt osattava päättää ihan itsekseen.

Päivä 88    5.7    Keltainen Planetaarinen Tähti
Se, mikä on tehnyt tuloaan, näyttäytyy nyt kaikessa kauneudessaan! Planetaarinen sointu tuo esiin ja tietoiseen ymmärrykseen ainekset joista elämäni harmonia ja tasapaino voivat muodostua.
Oppaana on rakkaus. Tasapainoa tuo elämänkokemus. Luomisenvoimat ovat huumori ja mielenselkeys.
 Jos ei harmonia ja kauneus ilmenny arkielämään niin mitä pitää muuttaa tai tarkistaa? Suora sielunyhteys on syntynyt. Rohkeasti tuon esiin oman sisäisen tietoni ja viisaat valintani. Määrätietoisen tyylikkäästi etenen omalla tielläni, olkoon ympärillä tyyntä tai myrskyä. Nautin elämästäni jokaisella solullani!
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat

Päivä 89    6.7     Punainen Spektraali Kuu
Räjäytän tunnepankin! Vapautan solumuistin! Herään muistamaan jumalaisen alkuperäni. Nyt muistan mistä olen tullut ja miksi olen täällä. Herkistynein tuntein tiedän kirkkaasti mikä on tehtäväni Maassa.
Olen itseni paras opas. Tasapainottajana on vapaa tahtoni! Luomisen voimina ovat sielunkutsumus ja radikaali uudistumisen voima.
Tunteiden meri saattaa läikkyä tai myrskytä rajustikin mutta löydän sisäisen keskukseni selkeyden. Spektraali sointu nostaa esiin sen mikä on tunnetasolla ollut piilotettuna jopa itseltäni. Se haastaa vapauttamaan ja hajottamaan kaiken mikä estää vapaan etenemisen. Punaisen Kuun laatu aktivoi dna:n uusiutumista ja solumuistin heräämistä.  On aika herätä ruususen unesta ja alkaa elää täysillä ja vapaana!

www.paivikaskimaki.com

Päivä 90    7.7     Valkoinen Kristallinen Koira

Kristallisen soinnun laatu vie tekemiseen jossa toteutuu Ykseydenlaki. Olemme kaikki yhtä ja luomme yhdessä kokonaisuutta. Koiran energia muistuttaa huomioimaan kuitenkin aina ensin oman sydämen luovuuden, intohimon ja kutsumuksen jota minun tulee kunnioittaa. Näin toimiessa koko yhteisöni voi hyvin.
Oppaana on luovuus. Tasapainoa tuo leikkisyys. Luomistyökaluina ovat tunteikkuus ja ihanteellisuus.
Annan aina ensin itselleni. Näin toimiessani toteutan omaa sielunsopimusta ja sydäntehtävää. Tästä itselleni uskollisesta olemisesta hyötyvät kaikki läheiseni parhaalla mahdollisella tavalla. Äiti joka hellii itseään ensin, voi helliä lapsiaan entistä rakkaammin. Isä joka huomioi ensin omat tunteensa, voi huomioida entistä paremmin läheistensä tunteet.

Päivä 91    8.7      Sininen Kosminen Apina

Myrskyisä tunnelma rauhoittuu läsnäolon hiljaisuuteen Kosmisen rauhan soinnun tunnelmissa. Pelin mestari Apina lekottelee näennäisen uinuvana… mutta jossakin syvyyksissä muhivat jo uudet ideat ja enemmän tai vähemmän mukavat yllätykset.
Oppaana on visionvoima. Tasapainoa tuo uskollisuus itselle. Luomistyökaluina ovat tyylitaju ja uudensyntymä.
Omassa hiljaisuudessa annan sieluni siiville vapauden lentää ja luoda mielikuvia siitä mitä haluan elämässäni saada aikaiseksi. On ideoinnin ja pohdiskelevan huumorin aika. Keveästi ylitän mieleni minulle luomat esteet ja näin voin yllättää itseni unelmoimasta asioita joita ennen en uskaltanut edes kuvitella vastaanottavani. Hurjimmatkin unelmani lähtevät nyt liikkeelle, jos ei muuten niin ajatusteni voimalla näin ensi alkuun.
www.paivikaskimaki.com

Päivä 92    9.7     Keltainen Magneettinen Ihminen
Päämäärän Magneettinen sointu aloittaa Ihmisen aaltojakson. Tulevien 13 päivän aikana on taustavoimana olla esillä ja avoimesti ilmentää omaa vapautta, myös omia tunteita. Omat valintani ja olemiseni toimii esimerkkinä muille. Sitoudun toteuttamaan aitoa valinnan vapauttani niin että lopputulos on parasta mahdollista kaikille osapuolille.
Olen itse itseni paras opas. Tasapainoa tuo tunteiden herkkyys. Luomisenvoimat ovat yhteisyys ja kyky elää hetkessä.
Mitä suurempi on vapaus sitä suurempi on vastuu. Itseäni toteuttaessani tiedän että kaikissa valinnoissani myös minä itse saan kantaa vastuun toimintani lopputuloksista. Kannan vastuuni kuin Ihminen! Sitoudun nyt ja tässä ilmaisemaan tunteeni aidosti! Kun olen onnellinen elämän suuresta ihmeestä, jaan tämän onnen rehevästi iloiten ja näyttämällä muille miltä nyt tuntuu. Näytän vapaasti myös sen miltä minusta tuntuu surun hetkellä, silloin muut tietävät tarjota auttavaa kättä tai olkapäätä.

Päivä 93     10.7    Punainen Lunaarinen Taivaanvaeltaja

Miten minun tulee valita että löydän itseeni kätketyn kultaisen Graalin maljan, ikuisen ja iättömän kosmoksen viisauden? Miten minun tulee valita että löydän voimanlähteeni ja luottamuksen toimia vain oman intuitioni ohjaamana?
Oppaana on aistien herkkyys. Tasapainoa tuo arjen harmonia. Luomisentyökaluni ovat diplomatia ja intuitio.
Ymmärrän että en ole täydellinen ja että välillä teen epäkypsiä tekoja ja valintoja mutta olen armollinen itselleni ja pyrin seuraavan kerran toimimaan uudella tietämyksellä. Nyt uskallan valita aiemmista kokemuksistani viisastuneena itselleni vain parasta. Vaikka aiemmin sain kokea valintojeni kautta pettymyksen ja epäonnistumisen tunteita valitsen nyt niin että voin ilmentää vapaata tahtoani muiden mielipiteistä välittämättä. Löydän itseeni kätketyn anteeksiannon voiman!
On galaktisen aktivaation porttipäivä. Kosmisen säteen energia virtaa minuun ja kauttani. Käytössäni on moninkertaiset luomisvoimat
www.paivikaskimaki.com

Päivä 94    11.7      Valkoinen Sähköinen Taikuri

Taikurin laatu vie sisäisiin maailmoihin. On aika tukkia korvat kaikelta ulkopuoliselta tiedolta ja kääntyä sisäänpäin kuuntelemaan omaa sielunviisautta ja sen opastusta. Sähköinen luovuuden sointu saattaa toiminnan taajuudelle jossa oma luovuus ja kadonneen viisauden lähde löytyy jälleen, nyt entistä herkemmin kuunneltavana.
Oppaana on ajatusten kirkkaus. Tasapainoa tuo kyky antautua uudenlaiseen läheisyyteen. Luomisen työkaluina ovat kundalini voima ja taito keskittyä olennaiseen.
Tapa jolla voin itseluottamusta ilmaisten tuoda esiin oman sisäisen tietoni, voi olla monelle yllättävä ja paljon aikaansa edellä. Olen löytänyt oman itseluottamuksen keskuksen sisäisten pohdintojeni kautta. Nyt voin rohkeudella ja itsetuntoisena tuoda esiin hyvinkin uutta ja erikoista tietoa. Annan sisäisen taikurini puhua, sanoissa ja teoissa.
www.paivikaskimaki.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...