Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.3.2009

Vastaanottamista 21 päivää

Kevätpäivän tasauksesta 20.3.2009 käynnistyy 21 päivän valo- ja energiavirta kosmoksesta maanpäälle ja koko aurinkokuntaamme. Näin todistavat monet tahot eripuolilla maailmaa. Itse olen aina skeptinen tällaisten "ennustusten" kanssa, mutta jostain ihmeen syystä tämänkertainen "vuodatus" tuntuu minulle täydeltä todelta.

Sinun tulee tietysti tehdä omat päätelmäsi ja toimia viisaan näkemyksesi mukaisesti tässäkin tilanteessa. Olin eilen Lauri Siiralan järjestämässä "NYT" illassa. www.laurisiirala.com

Siellä tulin vakuuttuneeksi tämän ajan merkityksestä ja siitä, että ajan seuraamisen sijasta kannattaa pysähtyä nyt-hetkeen niin usein kuin mahdollista. Unohtaa menneisyys ja tulevaisuus ainakin hetkittäin joka päivä, sillä nyt hetkessä ei koskaan ole mitään ongelmaa. Ongelmat ovat aina menneisyydessä tai tulevaisuudessa.

Nyt-hetki on vastaanottamista, se on jotain sinulle itsellesi, se on Laurin sanoin "olemista elämän rakastettuna". Vasta sitten kun uskallat olla elämän rakastama, voit itse rakastaa ja jakaa rakkauttasi. Suosittelen osallistumista johonkin Laurin järjestämistä illoista. Siellä jokainen löytää nyt-hetken. Huippuhieno mahdollisuus on osallistua Om-joogakoulun tilaisuuteen lauantaina 21.3 klo 14-18 osoitteessa Näsilinnankatu 34 A 7 krs, Tampere. Ennakkoilmoittuautuminen: 045-5484923

Jos haluat hyödyntää tänään 20.3.2009 alkavan energiavuodatuksen, tulee sinun heittäytyä elämän rakastamaksi. Anna itsellesi lupa nauttia elämästä, ihmisistä, kaikesta. Anna itsellesi lupa vapautua ahdistuksesta, ahdistavista ihmissuhteista, ahdistavasta työstä, ahdistavista velvollisuuksista. Kaikki tämä on olla elämän rakastama.

Meitä ei ole luotu tänne kärsimään, vaan iloitsemaan ja luomaan tätä maailmaa. Suurimman osan kaikesta kärsimyksestä rakennamme omassa päässämme analysoimalla mennyttä tai tulevaa.

TERVETULOA ALOITTAMAAN ELÄMÄN RAKASTETTUNA OLEMINEN Korson Lumokeskukseen tänään 20.3.2009 klo 19.00 tai jonnekin muualle kokoontuvaan ryhmään tai ihan omaan rauhaasi.

Tunne kuinka valo, voima ja puhdas elävän rakkauden energia laskeutuu alas ja täyttää jokaisen solusi, ilolla, voimalla ja innostuksella.

KANANMUNATESTI: Kokeile vanhan kansan temppua, jonka mukaan kevätpäiväntasauksen aikaan kananmunan saa seisomaan paksummalla päällään. Pidä raakaa kananmunaa käsiesi välissä tasaisella pöydällä 5/10 minuuttia mahdollisimman suorassa linjassa ylöspäin. Kun irrotat kätesi kananmuna jää jököttämään paikoilleen ja saattaa pysyä pystyssä päiväkausia, ellet liikuta pöytää.

Lämmöllä ja rakkaudella: Elämän rakastama

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...