KESÄALE!

Nyt astrologiaa rajoitetun ajan kesäalessa, alkaen 5,53€

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrokalenteri – Elämäsi on suuri seikkailu

Astrologia ja Astrokalenterin ideologia:

Auringon, Kuun ja planeettojen rytmiä on seurattu vuosituhansien ajan ja nämä rytmit on yhdistetty tapahtumiin niin yksityisten ihmisten kuin kylien ja valtioiden elämässä. Vastaavuudet ovat olleet ja ovat edelleen olemassa yhtä kiistattomasti kuin aina ennenkin. Astrologia siis tutkii planeettarytmien ja elämän suhdetta toisiinsa.

Planeetat kiertävät eläinrataa, joka meidän länsimaisessa astrologiassamme perustuu valon määrän vaihteluihin eli Auringon ja Maapallon keskinäiseen kiertoon Kevätpäivän tasauksesta Talvipäivän seisaukseen. Auringosta tuleva valon määrä rytmittää elämämme kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen. Kuun kierrosta syntyvät kuukaudet. Maapallon pyörimisliikkeestä syntyy vuorokausi. Nämä kaikki edellä mainitut ovat meille tuttuja ja kaikkien hyväksymiä rytmejä. Yhtä luonnollisia ovat myös aurinkokuntamme muiden planeettojen rytmit ja yhtä luonnollisesti ne vaikuttavat elämäämme. Näistä rytmeistä voi tulla tietoiseksi vain astrologian ja astrokalenterin avulla. Astrokalenteri on vuosien työn tuloksena kehittämäni helppokäyttöinen työkalu astrologisten rytmien seuraamiseen. Se auttaa Sinua oivaltamaan ne haasteet ja mahdollisuudet, joita ajassa on ja huomioimaan ne toiminnassasi.

Astrologinenkartta Mallihenkilö 05.07.1956 11:20 Virrat

Syntymäkartta

Astrokalenterin avulla pystyt seuraamaan aurinkokuntamme planeettojen kohtaamisia syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Kalenterin päätarkoitus onkin auttaa Sinua löytämään omat astrologiset rytmisi vuosinäkymän, kuukausinäkymän ja päivänäkymän avulla. Astrokalenterin muut ominaisuudet tukevat aikasi ja rytmisi seuraamista.

Kun tunnistat oman päämääräsi ja omat henkiset valmiutesi tässä elämässä teet elämästäsi koko ajan mielekkäämpää, mielenkiintoisempaa ja iloisempaa itsellesi. Tulet paremmin toimeen kaikkien tapaamiesi ihmisten kanssa ja menestyt elämässäsi tekemällä sitä, minkä koet eniten omaksesi ja uskallat kieltäytyä siitä mikä ei palvele omaa kasvuasi enää.

Astrokalenteri -palvelu

- Astrokalenteri on upea työkalu jokaiselle meille, joka haluaa tulla tietoiseksi omista mahdollisuuksista elämässään. Se tuo meneillään olevan päivän planeettaenergian joka päivä sähköpostiisi ja auttaa Sinua pysymään kiinni juuri tässä meneillään olevassa hetkessä.

- Kalenterin viestien avulla saat päivittäin hyödyllisiä vihjeitä siitä, mihin asioihin Sinun kannattaa milloinkin energiaasi keskittää, jotta voit mahdollisimman hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin.

- Astrokalenteri auttaa Sinua luottamaan alitajuntasi ohjaukseen ja sen avulla hahmotat elämällesi tarpeellisia muutoksia ja saat voimaa tarttua niihin.

- Astrokalenteri autta myös sinua kääntämään haasteelliselta tuntuvat asiat mahdollisuuksiksi. Saat vahvuutta ja varmuutta elämääsi!

Astrokalenterin käyttö on nyt helppoa:

Astrokalenterin mukanan tulee selkeä käyttöohje.
Se auttaa Sinua heti ensimmäiseksi löytämään lähiajan tärkeimmän astrologisen ajankuvauksesi.

Lähetän 4 erillistä opastuskirjettä noin viikon välein tukemaan kalenterin käyttöönottoa yksi askel kerrallaan. Lisäksi voit milloin vain laitaa minulle suoraan sähköpostia ja kysyä mitä tahansa kalenteriin liittyvää asiaa.

Tilaa Astrokalenterisi tästä

Jos sinulla on jo Astrokalenteri käytössäsi, siirry tarkastelemaan sitä tästä

Iloa ja valoa elämääsi toivoo

astrologi Seppo Tanhua