Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon Tarot kortti: Lanttien kuningatar - Kokonaisvaltainen hyvinvointi tarvitsee tukea

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeä osa oman jaksamisen kannalta.. Siksi oman kehon ja mielen hyvinvoinnista täytyy pitää hyvää huolta. Fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsikädessä ja molemmat tuottavat meille itsevarmuutta ja kohottavat itsetuntoamme. 

Lanttien Kuningattaren kortti kehottaa sinua uskomaan kykyihisi ja sisimmästäsi löytyykin nyt ylimääräistä energiaa ja erilaisia kykyjä, joita olisi aika nostaa esiin. Jotta nämä kyvyt voivat päästä esiin niin koko olemuksesi täytyy olla tasapainossa. Kun saavutat tasapainon olet vapaa ja luotat itseesi. Kun et murehdi turhia asioita mielikin pysyy kirkkaana ja luovuus alkaa kukoistamaan. Elämän positiivinen energia virtaa vapaasti ja olet tasapainossa oman kehosi ja mielesi kanssa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi edistää sinua

Lanttien kuningatar kortti antaa aihetta miettimään miten saavutat kokonaisvaltaisen tasapainon, jotta voit nauttia elämästäsi mahdollisimman hyvin. Jos haluat nauttia täydestä sydämestä omasta elämästäsi, niin et voi laiminlyödä kehosi ja mielesi tarpeita. Kuuntele siis mitä sisimpäsi sanoo. Kehitä itsetuntoasi, elä terveellisesti. Nauti metsästä ja sen tuomasta hiljaisuudesta.

Kerää ympärillesi tietoisesti iloa, turvallisuutta, rakkautta ja yltäkylläisyyttä niin saavutat itsellesi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Kehosi ja mielesi kiittää kun elämäntavat ovat kunnossa ja aivot saavat tarpeeksi happea. Lanttien kuningatar edustaa kokonaisvaltaista tasapainoa, minkä hän on löytänyt etsimällä itselleen asioita, joista hän tulee onnelliseksi, vahvaksi ja itsenäiseksi. Kortti kehottaa jättämään omia huonoja elämäntapoja pois ja nauttimaan oman kehon voimasta ja hyvinvoinnista. Älä laiminlyö itseäsi vaan pidä itsestäsi erityisen hyvä huoli tällä viikolla. 

Kohtele itseäsi kuin kuningatarta

Itsesi hyvin kohteleminen on erityisen tärkeää oman hyvinvointisi kannalta. Älä etsi vikoja ja puutteita itsestäsi vaan keskity rakkauteen ja kauneuteen mikä sinusta tulee ja on. Katso itseäsi rakaudesta käsin ja anna itsellesi erityistä kohtelua. Älä laiminlyö omia tarpeitasi vaan keskity siihen, että sinun hyvinvointisi on jokaisella elämänalueellasi parasta mahdollista tällä viikolla. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Mirva Vilokkinen - Tarot-tulkitsija, henkinen auttaja p.0700-94002 (2,38€/min)

Tarot 5 korttia -tulkinta

(Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta)

Tarot 3 korttia -tulkinta

(Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta)