Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon 46 tarot: Sauvojen ässä - Sisäinen palo lähtee sydämestä

Julkaistu 14.11.2023
Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Ässä, joka haluaa sytyttää sydämemme palon ja vapauttaa sen kautta vahvaa energiaa. Tämän avulla sydämestä lähtee virtaamaan oma totuus kauniilla virtauksella, joka herättää palavasti henkiin oman luovuuden, intuition, intohimon ja rikkauden.

 Sauvojen ässä lähettää puhdistavaa energiaa, jonka tehtävänä on laittaa huonot energiat virtaamaan pois lisäten samalla vapautumisen tulienergiaa. Tämä tuli polttaa kaiken tarpeettoman sielusta pos ja laittaa ne savuna ilmaan, maailmankaikkeuden hoitavaksi. Meidän ei tarvitse enään itse huolehtia niistä vaan voimme luottaa, että universumi hajottaa nämä vanhat uskomukset ja energiat palasiksi. Tämän myötä sauvojen ässä pyytää meitä herättämään oma elollinen viisaus itsestämme. Herätä intuitiotasi, luovuuttasi, runsauttasi, intohimoasi ja elä täyttä elämää niinkuin sisäinen lapsesikin haluaa. Ei ole mitään syytä pidätellä itseään vaan antaa tulen roihahtaa ja olla energinen oma itsensä.

 Kun käymme elämässämme kipeitä asioita läpi, joita menneessä tai tässä hetkessä koemme usein tunteet tulevat pintaan itkuna. Itku on kaikista paras sielun puhdistaja. Kyynelten avulla saamme ulos sellaista energiaa, jota olemme pihdanneet ja yrittäneet vahvoina pitää itsellämme. Meidän ei kuitenkaan tarvitse olla vahvoja ja pitää tunteita piilossa. Se ei tee muuta kuin hallaa ja hidastaa meidän kasvua ja kehitystä, jolloin jäämme jumiin omiin uskomuksiin. Nyt kun on uudenkuun aika niin tämä mahdollistaa valtavan paljon siihen, että energiat pääsevät vapaammin vaihtumaan. Uusikuu ja Sauvojen ässän energia yhdessä haluaa "polttaa" roikkuvat esteet sekä hidasteet ja avata eteesi näin uusia mahdollisuuksia. Kun annat vanhojen siltojen mennä tuhkaksi elämä alkaa näyttämään aivan erilaiselta. Aurinko alkaa paistamaan, olet energisempi, iloisempi ja kiitollisempi siitä, kuka tässä hetkessä olet. Jokaisen kasvuun kuuluu luopumista ja joskus se kirpaisee enemmän ja joskus vähemmän. Mutta lopputulos on se, että olet tietoisempi siitä mitä elämääsi sekä itseesi haluat ja mihin energiaasi haluat käyttää. Tämä on sitä vapautumista, mitä tämän viikon tarot pyytää tapahtuvan.

 Olemme täynnä elämänenergiaa, hyvää sellaista. Käytä sitä asioihin, jotka täydentävät elämääsi ja sieluasi. Ruoki sieluasi runsaudella ja kaikella hyvällä, sillä kehosi, mielesi ja sielusi nauttii siitä, että olet täynnä sellaista energiaa joka ylläpitää kauneutta, intohimoa ja ennenkaikkea intuitiota. Intuitio on meidän supervoima, suunnannäyttäjä. Pidä se herkästi auki ja luota itseesi.

 Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Terveisin
Mirva Vilokkinen

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia
https://fitfame.co/mirva-vilokkinen
Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.