Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Sauvojen Ässä - vahvuus palaa sisimmässä

Sauvojen ässä nousi tämän viikon tarotkortiksi, joka on todella vahva energian kortti. Kotin nostettuani tunnen kuinka  energia lähti suorastaan virtaamaan ja tämän energian haluan lähettää myös sinulle. Sauvojen Ässän avulla energiasi alkavat heräämään ja luovuutesi ja vahvuutesi kasvaa sekä alkaa virtaamaan aivan uudelle tasolle. Tämän kortin energia todellakin antaa eikä ota meiltä mitään.

Sauvojen Ässä vapauttaa omaa intohimoa, luovuutta ja intuitiota

Sauvojen ässä on täynnä puhdistavaa energiaa, joka raivaa samalla vanhoja energioita ja ajatuksia itsestämme pois. On aika herätä uudelleen ja löytää puhdistumisen kautta oma viisaus ja tie siihen intuition kautta. Puhdistumisen energiaa ei voi pysäyttää mikään, sillä tämän kortin energia on niin vahva että se haluaa raivata tiensä meidän jokaisen sieluun ja ytimeen antaen uudelle mahdollisuuden. Valtava päämäärätietoisuus ja potentiaali vapautuu kun uskallamme jättää vanhoja energioita pois, jotka estävät meitä kulkemasta omalla polullamme. Koska käytössämme on niin valtava määrä energiaa, sitä ei kannata tuhlata turhuuksiin vaan sellaisiin asioihin, jotka vievät omaa itseä eteenpäin ja rikastuttaa omaa elämää. Ja muista, että tämä kaikki mahtava energia löytyy sinusta itsestäsi.

Astrologisten tulkintojen kesäale on alkanut!

Kuumaa kesäkyytiä tiedossa rajoitetun ajan astrologisten tulkintojen kesäkaupassa. Tulkinnat alkaen jopa 5,14€. Tule ja löydä kesäisen kepeän hinnoittelun lomasta juuri se omaan elämäntilateeseen sopiva tulkinta! Siirry Astro.fi sivuston kesäkauppaan tästä!

Liian tiukat rajat tukahduttavat omia energioita

Joskus asetamme itsellemme liian tiukat rajat jotka sitten estävät meitä kulkemasta uusiin energioihin. Uudet energiat ja ajatukset eivät pääse läpi liian tiukasti pidettyjen ajatusten ja asioiden läpi. Muutos voi joskus tuntua pelottavalta ja jännittävältä, mutta kun puhdistumiselle ja uudistumiselle antaa mahdollisuuden niin pian huomaakin ettei halua edes enää palata vanhaan ja entiseen. Puhtaan energian vastaanottamisen aikana kannattaakin olla rohkea ja jättää liian tiukat rajat itsestä pois ja löysätä hieman narua. Näin annamme itsellemme mahdollisuuden kehittyä ja löytää omat parhaat puolemme. Ja tämä näkyy ja tuntuu myös ympärillämme.

Olen tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.) joka päivä            klo 9-23.

Voit varata itsellesi myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.