Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Rauha - Lepää omassa itsessäsi

Viikon tarotkortiksi nousi Rauha, joka pyytää antamaan itselleen uuden mahdollisuuden miettiä asioita uudelleen. Kun asioita miettii ja pohtii rauhassa omassa tilassaan, voit varmistua siitä että, teet oikeita päätöksiä ja ratkaisuja. Ratkoessasi rauhassa asioitasi omat päätöksesi ovat tasapainossa ja sopusoinnussa sisäisen tietoisuutesi ja syvimpien tunteidesi kanssa.

Kaikki meidän tarvitsemamme vastaukset löytyvät meistä itsestämme ja ne ovat jo valmiina olemassa. Jotta tähän tietoisuuteen pääsee käsiksi, niin tulisi olla siihen valmis. Vastaus ei tule mistään ulkopuoleltamme eikä ulkopuolisten ihmisten tulisikaan antaa vaikuttaa omiin päätöksiimme. Se mikä auttaa avaamaan tiedon lukon meille on se että, on itselleen rehellinen. Elänkö nyt sitä elämää mitä haluan elää, vai onko jokin asia mihin haluan muutosta. Näihin löydät vastauksen itsestäsi. Ja useimmiten ne vastaukset löytyvät helpommin silloin kun on yksin eikä porukassa.

 

Rauha luo toivon tunnetta ja keventää elämää

Rauhan tunne antaa ihanan levollisen tunteen mikä tuo mukanaan myös toivon tunnetta. Kun keho on levollinen ja rauhaisa, niin silloin luotat täysin siihen että, asiat tapahtuvat oikealla tavalla. Minulle on aina sanottu että, henkinen elämä ja elämään luottaminen ylipäänsä ei pidä olla vakavaa, vaan elämästä tulisi nauttia. Ja tämä täyttymyksen tunne mikä tulee hauskuudesta ja ilosta antaa keholle ja mielelle myös rauhaa ja levollisuutta. Rauhan tunteen ei tarvitse tarkoittaa ainoastaan sitä, että meditoidaan päivässä tuntikausia vaan sitä että, meditoimisella voi aloittaa ja päättää päivä. Muuten on hyvä pyrkiä täyttämään oman päivä asioilla joista saa selkeästi mielihyvää, naurua ja iloa. Tätä omaa leikkimielisyyttä voisikin lisätä enemmän elämään ja tuoda sitä kautta keveyttä niin omaan kuin muidenkin arkeen.

Ilon ja hauskuuden tunne luo myös mielenrauhaa

Rauha ja täydellinen tasapaino tarvitsee liikkumista ja halua muuttaa asioita, jotka ottavat enemmän kuin antavat. Kun tunnet ja tiedät, että teet oikeita valintoja, niin mielesi rauhoittuu ja tiedät 100%, että olet tehnyt oikean valinnan. Valintoja tehdessäsi on tärkeää kuunnella rehellisesti omaa sydäntäsi ja omia tarpeitasi. Itselläni ja varmasti monilla muillakin on haastavaa se, että kun tekee omia (niitä rohkeitakin) päätöksiä samalla kuitenkin tietäen, että muut ei välttämättä tästä päätöksestä pidä. Ja tämä voikin olla jarruna ja esteenä omalle kululle, koska ei halua tuottaa muille pettymystä. Ja silloin rajoitamme itse itseämme. Siksi onkin tärkeää kuunnella omaa sisintä ja kysyä rehellisesti, että tuottaako tämä asia minulle onnellisuutta vai ei. Asioita on hyvä tarkastella laajasti ja rauhassa, jotta pysyy omassa tasapainossa ja täydessä varmuudessa siitä, että asiat muuttuvat oikealla tavalla kun sen muutoksen aika on. Kannattaakin antaa itselle hetki aikaa pysähtymiseen ja mahdollisuus katsoa asioita uudelleen, ennen kuin tekee lopullisen päätöksen.

Halutessasi laajemman tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.