Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Miekkojen Prinsessa - luota vaistoihisi

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen Prinsessa, joka pyytää toimimaan tässä ja nyt. Kortti on täynnä vapautumisen energiaa ja, jotta vapautuminen pääsee tapahtumaan se vaatii rohkeutta, uskoa ja luottamusta siihen, että asiat järjestyvät omaksi parhaaksi. Kun kuuntelemme ja etenemme sydämen äänen mukaisesti tiedämme olevamme oikealla polulla.

 

Päätöksien ja ratkaisujen aikana ulkopuolisilla ihmisillä on aina jokin oma mielipide eikä niiden tulisi antaa vaikuttaa omiin päätöksiin. Joku on voinut tottua siihen, millä tavalla esimerkiksi käyttäydyt mutta itse huomaat ettei se käyttäytymismalli ole enää osa sinua. Se ei kertakaikkiaan palvele enää itseäsi. Tähän kun alkaa tekemään muutosta, niin se luo ympäristössä epävarmuutta tulevasta. Uuden alun näyttäytyessä ulkopuoliset voivat jopa aistita, että hei tämä on nyt hyvä juttu, mutta silti oma egomaailma saattaa laittaa vastaan, koska uusi tie on tuntematonta. Tärkeää olisi kuitenkin se, ettei lähde näiden ulkopuolisten ajatusten mukaan, vaan pysyy omassa tietoisuudessaan. Tunnustele rauhassa omaa olotilaasi nykyhetkessä ja huomaa jos jokin on vinossa ja luo ahdistusta sinulle. Jos tunnet tällaista energiaa kehossasi, niin se on merkki siitä, että on muutoksen aika. Nouse epäilijöiden yläpuolelle, raivaa omaa polkuasi auki ja luota vaistoihisi huolimatta siitä mitä epäilijät ympärillä sanovat.

Muutoksissa tarvitaan aina rohkeita askeleita ja rohkeus kasvaa kun pyrkii siihen, ettei elämää tai omaa itseään pidä ottaa aina liian vakavasti

Huolta huomisesta kannamme, mutta onko se tässä hetkessä välttämätöntä? Ehkä kaikki kuitenkin on paremmin kuin hyvin ja omat voimavarat riittävät luomaan luottamuksen ja uskon tunnetta. Älä aliarvioi itseäsi ja sitä mihin pystyt ja kykenet vaan keskity niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Luomalla onnistumisia ja sen tuomia hyvänolon tunteita kasvatamme samalla itseluottamusta.

Vapautuminen on rakkautta. Kun päästämme itsemme irti asiasta joka tukahduttaa elämänvoimaa vapautamme siinä samalla ympärillemme rakkautta. Jos tuntuu, että oma energia on raskasta niin silloin tietää, että asioihin on tehtävä muutosta. Muista kuitenkin, että asiat eivät välttämättä ratkea hetkessä vaan ole kärsivällisesti matkassa mukana ja katso hetki hetkeltä mitä elämä sinulle tarjoaa.

 Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.