Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Miekkojen Kuningatar - rehellisyys maan perii

Rehellisyys itselleen ja rehellisyyden kylväminen ympärilleen luo energiaa, jossa me kaikki viihdymme. Epärehellisyyden energian tuntee ja aistii eikä siinä energiassa ole kenenkään hyvä olla. On kyse sitten parisuhteesta, ystävyyssuhteesta tai suhteesta omaan itseensä. Rehellisyys ja avoimuus on yksi tärkeimmistä asioista mikä pitää suhteen kuin suhteen yllä. Ilman rehellisyyttä ei ole rakkautta ja ilman rakkautta ei ole mitään. Ja tämä rakkaus liittyy niin omaan itseen, kuin siihen rakkausenergiaan jota välitämme muille sekä rakkauteen, mitä saamme ulkopuolelta. Rehellinen rakkaus antaa virtaa ja voimaa niin itseen kuin ihmissuhteisiinkin.

Rehellisyys luo mahdollisuuksia

Joskus voi olla vaikea olla rehellinen, jos tuntee tehneensä väärin itseä tai muita kohtaan. Rehellisyys kuitenkin antaa mahdollisuuden aina uuteen alkuun. Kun kerromme rehellisesti mitä on tapahtunut tai mitä on tehnyt niin loppujen lopuksi se voikin olla pienempi paha kuin se, että pimitämme rehellisyyttä. Epärehellisyys kasvaa kasvamistaan ja pian siitä voi tulla ylitsepääsemätön este, vaikka alkuun se saattoi olla ihan pienikin asia. Siemenestä voi kasvaa iso rehevä puu mikä on täynnä pieniä valheita. Tämä koskee myös omaa itseämme. Jos emme kuuntele rehellisesti omaa itseämme niin silloin kuljemme väärää ja valheellista polkua. Olemme epärehellisiä itsellemme ja omasta onnestamme. Valehtelemme ehkä jopa tietoisesti itsellemme. Yritämme vaikuttaa tietoisuuteemme, että tämä on minulle hyväksi ja oikein, vaikka sisimmässään tiedämmekin että, se on täyttä puppua. Silloin on aika pysähtyä ja nostaa ajatukset pintaan. Kysyä rehellisesti itseltään, että onko tämä sitä mitä todella haluan.

Anna tilaa kuuntelemiselle

Miekkojen Kuningattaressa nainen on ylävartaloltaan alaston mikä tarkoittaa, että nyt on aika nostaa kissa pöydälle ja selvittää ihmissuhteessa tai oman itsensä kanssa mieltä vaivaava asia. Rehellisyyttä ja omia ajatuksia on pitkitetty jo liian kauan ja oma olo voikin olla väsynyt. Jotta saamme oman olon taas energiseksi ja onnelliseksi niin asioiden puhuminen ja tunteiden avaaminen täytyy tehdä, vaikka se pelottaisikin. Asioiden käsittelytavalla on kuitenkin suuri merkitys kun haluat, että asioiden selvittämisestä tulee hyvä ja kevyt olo. Riidanhaluisesti tai syyttelemällä ei kannata lähteä lähestymään asiaa vaan rakentavasti toista tai omaa sisintä kuunnellen. Toisen syytteleminen ei vie asiaa eteenpäin vaan kuunteleminen. Rakentava ja hyvä keskustelu saa aikaan luottamuksen tunteita ja halua jatkaa asioiden puhumista. Hyökkäävä tapa taas vie toista kauemmas tai sulkee oman sisäisen äänen. Olemalla avoin sille, mitä ikinä rehellisyys tullessaan tuokin, niin otetaan vastaan se rakkaudella ja kiitollisena. Vaikeatkin asiat saadaan selvitettyä ja vietyä päätökseen kunhan ei pimitetä mitään tai jätetä asioita keskeneräisiksi.

Halutessasi laajemman tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.