Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon 38 tarot: Maljojen Ritari - Mitä itsestäsi annat

Julkaistu 18.9.2023
Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen ritari, joka on puhtaan anteliaisuuden kortti. Tässä kortissa ei ole minkäänlaista vilpillisyyttä, vaan tämän kortin energia pyytää nimenomaan antamaan hyvää ilman vastapalveluksia. Kun teemme toisille hyvää, saamme sitä myös itse jollakin tavalla takaisin elämämme aikana. Ei välttämättä heti, mutta kun sen oikea aika koittaa.

Viikon tarot pyytää meitä avaamaan syvimpiä tunteitamme ja jakamaan niitä muiden kanssa. Niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa tunnemme energioidemme yhteensopivan ja tiedämme, että he ymmärtävät, mitä ajatuksillamme haemme. Ajatusten jakaminen ihmisten kanssa, joiden kanssa koemme syvää yhteyttä ja ymmärrystä, on aivan ihanaa ja vapauttavaa. Ymmärrys voi olla samalla asteikolla, mutta toiselta voi tulla ajatuksia, joita ei itse ole välttämättä ymmärtänyt tai osannut katsoa siltä kantilta. Tämä syvä ymmärrys vie kohti puhdasta rakkautta, olipa kyse ystävyydestä tai kumppanuudesta. Tässä ei ole kyse pinnallisuudesta eikä siitä, mitä toisesta saa, vaan puhtaasta valosta ja rakkaudesta. Anna itsellesi lupa heittäytyä tähän tunteeseen! Mieti, mitä voit rakkaudessa antaa ja kuinka paljon voit itsestäsi jakaa. Kun rakkaus on puhdasta molemmin puolin, ystävyydessä tai kumppanuudessa, ei tarvitse laskea – mitä toinen antaa ja kuinka paljon, annanko yhtä paljon vai enemmän. Jos joudut kohtaamaan tämän tunteen tai ajatuksen, onko suhde silloin tasavertainen? Puhtaan rakkauden vaaliminen on elämässä tärkeintä, ja sen antamiseen pitäisi mielestäni käyttää enemmän aikaa.

Maljojen ritari ei katso taakseen, vaan on päästänyt irti vanhoista tavoistaan ja tottumuksistaan. Vain siten hän on voinut aloittaa uuden oppimisen rakkaudesta ja siitä, mitä puhdas rakkaus todella on. Siksi itsensä peilaaminen on jokaiselle meistä välillä tärkeää. Katsoa, antaako rakkauden vilpittömästi ilman vastapalvelusten odotuksia. Onko tapani näyttää ja osoittaa rakkauttani puhdasta ja vilpitöntä? Jos ei ole, miksi ei? Oletko onnellinen siinä, missä nyt olet? Kuten sanonta kuuluu, "koulutan toista olemaan itselleni parempi." Emme voi muuttaa ketään, muutos lähtee itsestämme. Jos toinen ei ole valmis muuttumaan rakastavammaksi, onko hän silloin oikea sinulle? Vai onko hänen rakkautensa tarkoitettu jollekin toiselle? Nämä ovat isoja kysymyksiä. Rakkautta ei pitäisi säästellä eikä sen näyttämistä pidättää, joten tämän viikon tarot-kortti haastaa sinut osoittamaan avoimemmin tunteitasi läheisillesi ja rakkaillesi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Terveisin
Mirva Vilokkinen

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.