Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Viikon tarot: Lanttien prinsessa - Seiso omilla jaloillasi

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Prinsessa, joka seisoo tukevasti omilla jaloillaan ja joka seisoo tukevasti omien päätöksien takana. Lanttien Prinsessan rakkaudelliset arvot sekä sisäinen ja ulkoinen tasapaino ovat tuoneet hänelle uusia ideoita, joita hän on valmis lähtemään toteuttamaan. Jotta voimme vastaanottaa tämän prinsessan eheytymisen, niin on hyvä tarkastella omaa arvomaailmaa ja asioita, jotka ovat itselle tärkeitä.

Omilla jaloilla seisominen vaatii rohkeutta

Rohkeutta olla se kuka olet ja tehdä omien arvojen mukaisia päätöksiä. Kun elämme hyvien arvojen mukaisesti, kuten rehellisyys, luottamus ja ystävällisyys emme voi poiketa polultamme. Syvä ja tasapainoinen yhteys luontoon ja maailmankaikkeuteen pitävät ajatukset koossa niinäkin hetkinä, kun tuntuu, että mikään ei meinaa onnistua. Näitäkin päiviä tulee välillä ja silloin on hyvä muistuttaa itseään siitä, että tasapaino on koko ajan olemassa sisällämme eikä sitä mikään hetkittäinen asia tai tunnetila pysty kaatamaan. Huonon hetken takia ei siis kannata menettää omaa uskoaan tai heittää hanskoja tiskiin, vaan ennemminkin takoo itseensä toivoa ja antaa pienen hetken itselleen vain "olla". Huonoijen hetkien takia ei kannata turhautua tai lopettaa jo aloittamaansa asiaa, vaan antaa hetki tilaa itselleen ja opetella nauttimaan siitä, että se hetki on annettu.

Omilla jaloillaan seisominen voi vaatia jonkinlaisia uhrauksia

Varsinkin silloin, jos ei ole tottunut seisomaan niillä tukevasti. Tässä kohtaa kuuluukin ensin kysyä kysymys; oletko valmis aloittamaan tämän uuden vaiheen elämässäsi ja olla siten terveellä tapaa itsekäs? Kun alamme tarkastella omaa arvomaailmaamme ja tarvittaessa muuttamaan sitä, niin ympäristö voi olla alkuun hieman hämillään ja osa voi jopa lähteä karkuun uutta arvomaailmaaasi. Tätä on kuitenkin turha murehtia, sillä jos he ovat todellisia ystäviäsi, niin he eivät katoa elämästäsi mihinkään ja hyväksyvät kaikki muutokset mitä haluat elämässäsi tehdä.

Omilla jaloilla seisominen ja omien päätöksien takana oleminen liittyy myös vahvasti intuition ja johdatuksen luottamiseen. Luottamalla oman sydämesi ääneen, tulet seisomaan vankasti omilla jaloillasi ja voit tuntea vapauden koko sielussasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

Terveisin
Mirva Vilokkinen

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Tarot 5 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.

Tarot 3 korttia -tulkinta

Tilaa tulkinta verkkopalvelusta nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta.